Discuţii politice, ca la cafenea
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
drept =/= stang
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Ba merge, daca esti ambidextru (asa ca mine), sau extrem de flexibil (precum gimnastii sau politicienii).
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Discutiile astea mi-au adus aminte de schema labei strainului sau nu mai stiu cum se cheama. Stai pe mana sau whatever pana iti amorteste apoi da o laba cu ea. O sa ai senzatia ca iti face altcineva.
Cu placere.

Cu placere.
Bezna mintii. Au prins-o si pe lia porcutza cu plagiatul. Chestia care mi se pare infinit de ireala e ca teza asteia se numeste "Contributia lui Vilfredo Pareto la dezvoltatea sociologiei moderne". Adica a xeroxat un doctorat despre ce-a facut altul in domeniul respectiv. Deci a xeroxat un doctorat despre ce-a facut altul in domeniul respectiv. Nu stiu daca s-a inteles. A xeroxat un doctorat despre ce-a facut altul in domeniul respectiv.
Chiar ma mir ca gravitatia nu e repulsiva numai pentru oamenii astia, cred ca e ultimul lucru pe care inca nu l-au sfidat.
Vreau sa-i vad pe nenorocitii din universitate care au girat o asemenea porcarie legati in piata, pentru a fi ucisi cu pietre. Sunt primul care le da in cap. Shameless motherfuckers.
Chiar ma mir ca gravitatia nu e repulsiva numai pentru oamenii astia, cred ca e ultimul lucru pe care inca nu l-au sfidat.
Vreau sa-i vad pe nenorocitii din universitate care au girat o asemenea porcarie legati in piata, pentru a fi ucisi cu pietre. Sunt primul care le da in cap. Shameless motherfuckers.
Last edited by Waaagh! on 19 Dec 2014, 18:33, edited 1 time in total.
NO COVER. ALL MAN.
Ca tot a venit vorba de plagierea tezei de doctorat a Olgutei Vasilescu, acum ceva timp am auzit despre ea niste chestii de la o cunostinta implicata in politica:
1. E o super betiva care adesea baga in ea pana ajunge la spital in miezul noptii.
2. A fost amanta lui Ponta, la un moment dat si e posibil sa fie in continuare.
1. E o super betiva care adesea baga in ea pana ajunge la spital in miezul noptii.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
http://www.cotidianul.ro/sri-va-putea-v ... or-253583/
In caz ca nu stiati.Senatul a adoptat o lege controversată
Senatul a adoptat vineri (Cameră decizională) proiectul de lege privind securitatea cibernetică a României, care prevede constituirea Sistemului Naţional de Securitate Cibernetică (SNSC). Legea este considerată ca fiind foarte periculoasă pentru că permite acces (INOPINAT în orice calculator, inclusiv în cele ale persoanelor private, chiar şi fără decizie a unui judecător).
Legea a fost promovată de guvernul Ponta 3 şi a fost înregistrată în luna mai la Camera Deputaţilor, unde a trecut neobservată şi a trecut prin adoptare tacită
ciudat, la mine pe facebook e liniste si pace in legatura cu stirea asta. Hai sa facem valuri.
se mai poate anula legea asta? macar sa fie declarata neconstitutionala de CCR
- ola small dickie
- Big Daddy
Mitzah » Fri Dec 19, 2014 6:03 pm wrote:Ca tot a venit vorba de plagierea tezei de doctorat a Olgutei Vasilescu, acum ceva timp am auzit despre ea niste chestii de la o cunostinta implicata in politica:

Nu-mi pasa mie daca un om politic trage la masea sau se fute cu ponta. Si eu trag la masea dar nu ma fut cu ponta. Daca e ceva ce nu-mi place la un om politic si in acest caz la olguta este discursul, atitudinea, actiunile de om politic. Ma doare in pix daca participa la orgii dupa 10 beri.
tin minte ca acum cativa ani am pus o poza cu olguta vasilescu la blabla zilei

in alta ordine de idei, inca un articol misto al cetepeului, despre revolutie de data asta:
http://www.gandul.info/puterea-gandului ... e-13731494
Prima data cand am vazut-o pe porcutza, combatea de zor impotriva lui basescu si-i tot bazaia o musca o in jurul frezei. De atunci, de fiecare data cand o vad ma gandesc automat la balegar. Ewgh. Sry bros, cine o bostaneste p-aia are gusturi la femei cum am eu talent la fotbal.
Cat despre legea aia cu securitatea cibernetica, cred ca o sa pice fara probleme la ccr, ca doar e scrisa de imbecilii din parlamentul nostru. Mai mult ca sigur ca violeaza intreaga constitutie, toata declaratia universala a drepturilor omului si orice norma de bun simt intergalactic.
Cat despre legea aia cu securitatea cibernetica, cred ca o sa pice fara probleme la ccr, ca doar e scrisa de imbecilii din parlamentul nostru. Mai mult ca sigur ca violeaza intreaga constitutie, toata declaratia universala a drepturilor omului si orice norma de bun simt intergalactic.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Salut Traiane!
hăhăhăhă!Q21: Ati spus ca ati putea redeveni comandant de nava. Cum ati fi salvat Titanicul?
Traian Basescu: Iti spun eu cum face orice comandant acum care are sistem de navigatie satelit si super-radare.
Iese pe aripa comenzii si vede ca a scazut brusc temperatura, stie ca e langa un ghetar.

Sa vedem daca se va ridica si WERNER la nivelul unui Alaric.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy

http://www.contributors.ro/politica-doc ... n-basescu/
Cine este Traian Băsescu? de Vladimir Tismaneanu
- ola small dickie
- Big Daddy
"Tot din studioul Antenei, Sabina Iosub, care a fost prezenta la conferinta, a acuzat comportamentul celorlalti ziaristi prezenti la Palatul Cotroceni, afirmand ca auzea, in timp ce adresa intrebarea, "Hai, Sabina, lasa-ne!'.
Ea a definit reactia acestora drept "surpinzatoare" si "neprofesionista", dupa care a adaugat ca in realitatea "nu trebuia sa am niciun fel de asteptari" de la colegii ei de breasla."
ha ha ha ha
Ea a definit reactia acestora drept "surpinzatoare" si "neprofesionista", dupa care a adaugat ca in realitatea "nu trebuia sa am niciun fel de asteptari" de la colegii ei de breasla."
ha ha ha ha
Alaric a fost primul rege al vizigotilor, mandat in timpul caruia a pradat Roma. E sus stacheta, dar si WERNER e un tip inalt.
Singurul specimen de la conferinta de presa care mi s-a parut mai penibil ca sabina iosub a fost tampitelul ala de coleg al ei, ionut cristache. L-a intrebat pe base daca e latrina 3 acolo, si evident ca a spalat marinarul putina cu el.
Singurul specimen de la conferinta de presa care mi s-a parut mai penibil ca sabina iosub a fost tampitelul ala de coleg al ei, ionut cristache. L-a intrebat pe base daca e latrina 3 acolo, si evident ca a spalat marinarul putina cu el.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Asta era si marea intrebare pe care vroia sa o puna tristul mircea badea, daca era lasat sa intre. Doamne...
Exact asta vroiam sa zic si eu. Cam cat de penibil sa fii sa pui intrebarea aia?Singurul specimen de la conferinta de presa care mi s-a parut mai penibil ca sabina iosub a fost tampitelul ala de coleg al ei, ionut cristache. L-a intrebat pe base daca e latrina 3 acolo, si evident ca a spalat marinarul putina cu el.
Aseara s-a vazut clar impartirea mass-mediei in doua tabere: basistii care ii aruncau numai mingi la fileu cu intrebari tampitele si anti-basistii cu spume la gura pe care Base ii trolla la mare arta

In legatura cu Mirciulica, ma amuza cum se dadea el cu fundu de pamant ca nu l-au lasat sa intre la conferinta, cand stim cu totii foarte bine ca se ducea acolo sa faca scandal.
♪
habemus papam presedinte
Sa te duci in prima iesire ca presedinte PNL la antene si sa-l plangi pe "jurnalistul" Badea ca nu a fost primit la Cotroceni mi se pare de neinteles. Nu vreau sa ma grabesc sa dau verdicte in ceea ce o priveste, dar nu pot sa nu observ ca a inceput cu stangul. Inteleg ca vrea sa se puna bine cu toata presa, dar nici chiar asa.Alina Gorghiu – Mi-este greu sa inteleg de ce nu este primit un jurnalist ( Mircea Badea n.m. ) intr-o institutie (…) Mi-este greu sa inteleg de ce cineva care ocupa o functie publica cum este presedintele Romaniei poate sa duca un dialog atat de contondent cum a dus…
Cristina Topescu – Iesit din limitele bunei cuviinte, adica mai mult decat contondent…
Alina Gorghiu – Da - sursa
Last edited by Apollyon on 21 Dec 2014, 17:37, edited 1 time in total.