Cel mai probabil.
Cum am spus. Depinde pentru ce esti dispus sa te jertfesti. Pentru niste caricaturi ca sa faci misto de niste dementi care oricum nu inteleg satira ta.....
REGRETABIL ce s-a intamplat, dar asa e lumea. Mai sunt si nebuni de care e bine sa te feresti si sa-i lasi in pace. SAU te iei cu ei si esti pregatit pentru orice urmeaza. Poate oamenii aia care au murit erau pragatiti sa moara pentru cauza lor.
chestr0ny » Thu Jan 08, 2015 8:36 am wrote:Ca de fiecare data cand se incinge cate o discutie serioasa pe aici, raman perplex de ce opinii pot emite unii membri ai forumului, membri cu care interactionez prin alte threaduri.
Deci avem asa:
1) E vina lor, si-au facut-o cu mana lor, nu trebuiau sa faca misto de Mohammed
2) Libertatea de exprimare are si ea niste limite, nu se poate chiar asa
3) Daca vrem pace si liniste, sa nu zicem nimic care sa supere pe cineva sau daca zicem, sa zicem pe ascuns, sa nu ne auda nimeni.
Iti sta mintea-n loc.
Asa si.....ce propui? Ai constatat un fapt. Contributia ta la discutie este? Opinia ta cu privire la ce s-a intamplat este ?
Aaaaaa stiu tu esti ala care intra pe un thread iei la penis lumea si pleci. Mai este unu pe aici.
Apoi daca va ia Bruta la penis va suparati.....
Nu inteleg de ce pula mea trebuie fie unii care sa se apuce sa faca misto de opiniile altora doar pentru ca nu sunt de acord cu ele. Am facut eu misto de cineva de pe aici? Eu cred ca mi-am exprimat punctul de vedere civilizat. Asa cum pretindeti toti ca ar trebui sa fie. Mai ramane sa veniti sa ne impuscati pe astia care gandim altfel decat voi.
De ce cu waaagh!, Zombie, Mahdi se poate discuta civilizat chiar si in contradictoriu, dar cu voi astia doi nu se poate duce o discutie pe indiferent ce tema.