Hearthstone: Heroes of Warcraft
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Sunt atat de noob la arena, intr-o saptamana am facut vreo 7 arena dar nu mai mult de 1 win.
This game is pure skill http://www.twitch.tv/kolento/v/3668285?t=4h15m50s 

Cat bulan sa ai?
Daca as avea la 1% din meciuri bulan din asta atunci as fi in legend 

Daca ai avea doar 1% bulan din asta nu ai trece de Angry Chicken.
Ce ziceti se merita sa te axezi pe un singur deck (aka sa dai disenchant la orice altceva in afara de ce ai vrea sa ai in respectivul dec) pentru ranked, fiindca ii vad pe majoritatea celor de rangul meu (nu am trecut de 15 pana acum, dar nici nu jucam decat din an in paste) cu legendare in prostie, nu ca as vrea sa-mi fac full legendary deck, dar oricum pentru unul decent ai nevoie de peste 3000 dust sa faci ceva dupa rank 15.
Dacă nu ai trecut de 15 până acum... nu, nu are rost, problema cel mai probabil nu e că n-ai cărți scumpe. Altfel, depinde ce vrei să faci, personal mi-am băgat picioarele în valoare, am dustuit tot de mai multe ori în funcție de ce aveam chef sa joc la un anumit moment, dar ăsta nu e un sfat bun.
Realitatea e că dacă nu ajungi la rank 5 cu p. much orice deck decent, problema e de la cum joci. Presupun ofc că ai Naxx.
Realitatea e că dacă nu ajungi la rank 5 cu p. much orice deck decent, problema e de la cum joci. Presupun ofc că ai Naxx.
Cu un deck gata construit atunci da, fac win streak in prostie, dar incerc sa-mi fac singur deck-uri, cred ca invat mai multe asa.
Nope, din contră, fă net decking dacă vrei să înveți să joci, nu te lua după hateri. E fun să experimentezi, dar nu înveți nimic decât dacă ai enorm de mult timp liber. Încearcă să-ți dai seama cum sunt construite deck-urile bune și după o vreme nu vei mai avea nevoie să le copiezi.
In mare parte cel mai bun deck "homemade".

- DarthZombie
- Dremora Lord
Dupa indelungi eforturi, am izbatut si eu primul run de 12 victorii in arena.

Nu prea fantastic reward-ul, dar macar am orgoliul satisfacut, mi-era ciuda ca dupa atata timp nu ajunsesem decat la maxim 10 victorii in arena.
Spoiler for deck:

Spoiler for yay+rewards:

Dude pentru 150 de gold ai primit doua pachete de carti (200 gold)+ 250 gold+ un golden common. Eu zic ca e bine 
Si eu am reusit sa ajung doar o singura data la 12 victorii.
Am totusi o curiozitate. Stie cineva daca reward-ul e mai bogat in cazul unei arene gen 12-0 ?

Si eu am reusit sa ajung doar o singura data la 12 victorii.
Am totusi o curiozitate. Stie cineva daca reward-ul e mai bogat in cazul unei arene gen 12-0 ?
Nope, jocurile pierdute nu se iau în considerare afaik.
Desi am cont de vreun an, nu jucam decat sporadic. De o luna insa m-a prins jocul, si cred eu, am inceput sa inteleg cum merge si cu arena (cel mai mare win streak a fost trei dar de la 0-3 la 3-3 pentru mine e un pas mare). Also am incercat destule deck-uri low cost si cel mai bine merge Hunter :

http://arenavalue.com/ ajuta la inceput, pana te prinzi cam ce carti au value mai mare decat altele. IMO, ideea de baza la arena e sa castigi in trade-uri la numarul de carti.Soarecu » Wed Jan 14, 2015 4:01 pm wrote:Desi am cont de vreun an, nu jucam decat sporadic. De o luna insa m-a prins jocul, si cred eu, am inceput sa inteleg cum merge si cu arena (cel mai mare win streak a fost trei dar de la 0-3 la 3-3 pentru mine e un pas mare). Also am incercat destule deck-uri low cost si cel mai bine merge Hunter :
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Upcoming Balance Change to Undertaker
Undertaker now reads: Whenever you summon a minion with Deathrattle, gain +1 Attack.
- joonior_bmf
Jolly good draw. No mulligan.

- joonior_bmf
Am si zile bune

Spoiler:

- joonior_bmf
3/10, non-consecutiv. Aveam niste gold pastrat, si cum singurul mod de a achizitiona acum carti din setul initial e sa cumperi classic packs, am zis 'what the hay'. Btw, primul pachet deschis, 2 legendare