Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Si asa ce s-a rezolvat? Li s-a dat prea mare importanta acelor atacatori si gestului lor. Nu prin prisma mediatizarii excesive ca asta era normal. Dar faptul ca s-au dus sefi de state la marsul vietii. Penibil. Extremistii ce au inteles din asta? Ca asta e tot ce pot marile puteri impotriva atacurilor lor.
Daca esti mare scula radei frate, daca nu atunci taci si ciocu mic sa nu patesti din nou.Vai saracii de noi, ni s-a limitat dreptul la exprimare. Si ce am facut pentru asta? Am iesit juma de ora in strada dar apoi ne-am dus si am continuat de unde am ramas.
Asta a fost dovada ca pana si tarile cele mai dezvoltate au securitatea pulii. Daca vrea unu sa ti-o traga ti-o trage in mijlocul Parisului cu AK-47 in brate. Dar noi avem drepturi si libertati garantate. De cine? Putem spune ce vrem impotriva oricui ca nu are ce sa ni se intample. Serios? Traim in tari civilizate unde drepturile si libertatile noastre sunt aparate. Am vazut.
Concluzie. Daca nu te protejezi singur nu te protejeaza nimeni. E doar o iluzie.
Daca esti mare scula radei frate, daca nu atunci taci si ciocu mic sa nu patesti din nou.Vai saracii de noi, ni s-a limitat dreptul la exprimare. Si ce am facut pentru asta? Am iesit juma de ora in strada dar apoi ne-am dus si am continuat de unde am ramas.
Asta a fost dovada ca pana si tarile cele mai dezvoltate au securitatea pulii. Daca vrea unu sa ti-o traga ti-o trage in mijlocul Parisului cu AK-47 in brate. Dar noi avem drepturi si libertati garantate. De cine? Putem spune ce vrem impotriva oricui ca nu are ce sa ni se intample. Serios? Traim in tari civilizate unde drepturile si libertatile noastre sunt aparate. Am vazut.
Concluzie. Daca nu te protejezi singur nu te protejeaza nimeni. E doar o iluzie.
Mi se pare buna intrebarea lui Mahdi la care vad ca inca nu ai raspuns.
Mahdi » Mon Jan 19, 2015 10:21 am wrote: Care ar fi fost după tine reacţia sănătoasă, normală, la ceea ce s-a întâmplat la Paris?
- ola small dickie
- Big Daddy
Moldovan Claudiu » Mon Jan 19, 2015 10:34 am wrote:
Daca esti mare scula radei frate, daca nu atunci taci si ciocu mic sa nu patesti din nou.

Moldovan Claudiu » Mon Jan 19, 2015 10:34 am wrote: Concluzie. Daca nu te protejezi singur nu te protejeaza nimeni. E doar o iluzie.
always ultra plus
De unde sa stiu eu? Nu sunt conducatorul vreunui stat sau organizatie internationala. Intrebarea asta nu mi se adreseaza. E aproape retorica.marvas » Mon Jan 19, 2015 10:50 am wrote:Mi se pare buna intrebarea lui Mahdi la care vad ca inca nu ai raspuns.Mahdi » Mon Jan 19, 2015 10:21 am wrote: Care ar fi fost după tine reacţia sănătoasă, normală, la ceea ce s-a întâmplat la Paris?
Eu stiu cum sa ma protejez pe mine. E suficient.
Normal ca asta-i nivelu'. L-am coborat ca sa pricepi si tu ceva. Atat ai priceput si tu din ce am zis. Daca la restul nu ai nimic de obiectat atunci e bine.ola small dickie » Mon Jan 19, 2015 10:56 am wrote:Moldovan Claudiu » Mon Jan 19, 2015 10:34 am wrote:
Daca esti mare scula radei frate, daca nu atunci taci si ciocu mic sa nu patesti din nou.asta-i nivelu
Moldovan Claudiu » Mon Jan 19, 2015 10:34 am wrote: Concluzie. Daca nu te protejezi singur nu te protejeaza nimeni. E doar o iluzie.
always ultra plus
Ba ti s-a adresat fix tie. Nu conducatorului de stat Moldovan, ci user-ului Moldovan care umple pagini intregi cu pareri legate de subiectul asta. Ti-e mai usor sa te invarti in jurul cozii fiind de acord si cu unii si cu altii, dar mai greu sa raspunzi punctual. Iti prevad o cariera de succes in politica romaneasca.Moldovan Claudiu » Mon Jan 19, 2015 12:16 pm wrote:De unde sa stiu eu? Nu sunt conducatorul vreunui stat sau organizatie internationala. Intrebarea asta nu mi se adreseaza.marvas » Mon Jan 19, 2015 10:50 am wrote:Mi se pare buna intrebarea lui Mahdi la care vad ca inca nu ai raspuns.Mahdi » Mon Jan 19, 2015 10:21 am wrote: Care ar fi fost după tine reacţia sănătoasă, normală, la ceea ce s-a întâmplat la Paris?
Vad ca nu ai inteles. Trebuie sa iti spun mai direct.
Habar n-am care ar fi fost reactia mai potrivita. Am spus doar ca ceea ce s-a facut a fost un fas pentru imagine si alte balarii. Am voie domnu moderator sa spun asta? Sau pot sa o spun doar daca ofer si solutia?
Uite asa umplem pagini ca va luati efectiv de cuvinte sau propozitii din postarile mele doar pentru a-mi da mie peste nas. De parca eu sufar din cauza asta sau ceva...
Se intelege foarte bine ideea din ce spun eu chiar daca folosesc exprimari mai plastice sau exemple rudimentare. Ca nu vreti voi sa pricepeti si cautati flame asta e altceva.
Habar n-am care ar fi fost reactia mai potrivita. Am spus doar ca ceea ce s-a facut a fost un fas pentru imagine si alte balarii. Am voie domnu moderator sa spun asta? Sau pot sa o spun doar daca ofer si solutia?
Uite asa umplem pagini ca va luati efectiv de cuvinte sau propozitii din postarile mele doar pentru a-mi da mie peste nas. De parca eu sufar din cauza asta sau ceva...
Se intelege foarte bine ideea din ce spun eu chiar daca folosesc exprimari mai plastice sau exemple rudimentare. Ca nu vreti voi sa pricepeti si cautati flame asta e altceva.
De ce doar in politica romaneasca? In alte parti crezi ca se procedeaza altfel?marvas » Mon Jan 19, 2015 12:43 pm wrote: Iti prevad o cariera de succes in politica romaneasca.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Vezi ca acel Y din citatul meu este un comportament, o atitudine, nu un grup de persoane.
Lol. ok
Numa asta nu am inteles 
Puteai si tu sa zici mai repede
)

Puteai si tu sa zici mai repede

Li s-a acordat prea mare importanta atacatorilor si gestului lor.
k.
k.
I'm livin' in a love shadow
Voi realizati ca subiectul a trecut asa-i? Cam ce s-a spus, s-a spus, cred ca e timpul sa mergem mai departe. E cam gata treaba. S-a intamplat o nenorocire, oamenii au luat atitudine cum au crezut de cuviinta, s-a mediatizat, s-a dezbatut, gata. Cred ca mai sunt si alte subiecte de dezbatut, altele decat ce li s-a intamplat astora. Nu spun ca nu e ingrijorator ce s-a intamplat sau ca nu merita atentie subiectul, insa acum cel mai important este ca autoritatile sa ia masurile necesare pt a preveni astfel de evenimente. Noi ceilalti (care mai suntem inca in viata) trebuie sa ne vedem si de celelalte treburi care ar trebui sa ne preocupe.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Ah nu. Eu m-am oprit din toate lucrurile. Nu domnule. Aici stau.
Sa vorbit mult dar nu s-a lamurit mare lucru. Ce-i drept subiectul a devenit putin obositor. Poate ar fi mai bine sa revenim la urmatorul atentat major.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ce ma interesa din video-ul acela era partea in care respectivul zice "angry ass-holes with guns cannot be allowed to decide what's acceptable to print, true, but where they point their guns shouldn't decide what's sacred or culturally worth-while either" si "in that respect, the right that was really under attack on January 7th wasn't free speech, it was the right to go to your job and NOT GET SHOT". Dar nu pot sa reduc totul la ce ma intereseaza, altfel este scos din context. Sau, pentru a nu-stiu-cata-oara, sa incetam sa mai vedem martiri in orice moarte nedreapta.DarthZombie » Mon Jan 19, 2015 1:23 am wrote:O doamne, nu tampenia asta de "punching up" vs "punching down", please! Umorul e umor, nu e o lupta pentru putere. Iar dupa teoria lui, unde s-ar incadra caricaturile cu simboluri crestine, la atac asupra "puterii", sau lovituri date unor amarasteni, daca la caricaturile cu Mohamed el o da inainte cu "punching down"?
Totodata, asta face greseala de tip Jack Thompson/Anita Sarkeesian de a spune "daca X este Y [unde Y poate sa fie "violent" sau "sexist" sau "discriminatoriu la adresa unei etnii/culturi/etc]", atunci asta nu face decat sa influenteze societatea si sa intareasca preponderenta lui Y!". Nu frate, revista asta, ca si jocurile sau filmele, sunt produse pentru un public care isi doreste acest tip de material. Daca publicatia lua peste picior o religie, pai atunci fii sigur ca se adresa unei audiente seculare fara astfel de sensibilitati, audienta care tocmai de asta cumpara. Daca eu ma uit la o caricatura cu Mahomed, nu o sa incep sa urasc pe musulmani, asa cum nu am devenit violent jucand Doom si cum nu am devenit transfobic [lel] pentru ca as fi vazut acel episod din south park in care sunt luati peste picior transexualii. Dar e Moviebob, asa ca ce pretentii sa am?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
de acord. sa incheiem subiectul.
Imi cer scuze ca-l deschid iar, dar vroiam sa intreb si eu ceva. Momentan fara directie. Nu vi se pare usor ipocrit sa discutam de libertate de exprimare absoluta intr-o tara in care nu este permis, de exemplu sa contesti, pe baze stiintifice anumite aspecte ale Holocaustului ? Nu vi se pare usor ipocrit sa discutam despre acceptarea valorilor democratice de catre islamisti intr-o tara in care opera din Paris refuza sa presteze pana o femeie cu burka nu este evacuata din sala ?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ce are una cu alta, noi facem legile? Da, statul francez a dat-o-n bara rau de tot acum cativa ani cand a promulgat legea care prevedea interzicerea simbolurilor religioase din scoli. Nici nu stiu ce e mai tampit, faptul ca au impus treaba asta in afara unui cod vestimentar [iar pentru asa ceva nu dai directiva de la minister], sau faptul ca legea era discretionara rau de tot, dat fiind ca simbolurile crestine nu reprezinta nici o problema pentru ei. Si o dau in bara in continuare in modul paranoico-absurd in care reactioneaza la aceste atacuri. Dar nu vad de ce ar fi ipocrit din partea noastra sa discutam aceste lucruri.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mai era si iubitor de animale.
Spoiler:
dar nu si de evrei hueuheuheuhuehue
Trebuia sa intreb mai cu directie, i guess. Evident nu sugeram ca este ipocrit sa discute forumul nivelul 2, ci societatea franceza. Mai mult, sugeram ca reactia foarte vehementa in directia apararii dreptului de libertate nu este tocmai echilibrata. Judecam cu dubla masura. Libertatea de exprimare pe care o canta toata lumea zilele astea (sau ma rog, zilele trecute, n-am mai dat de mult pe forum) , este incompatibila cu cele doua elemente pe care le-am adus in discutie. Atata tot. Si nu, Hitler nu a facut si lucruri bune. Dar nici o idee, mai ales un fapt istoric nu merita statutul de "neatins" intr-o societate democratica.
O zi frumoasa. Procurorii dna salta un spagatist si-l baga la tubulatura, WERNER castiga procesul cu ani iar ccr declara neconstitutionala prostia aia de lege prin care voia sri-ul sa se apuce de cautat amantele oamenilor incomozi.
NO COVER. ALL MAN.