Awesome Fails
Re: Awesome Fails
A fost încuiat topicul cu politica chiar când îi explicam lui Claudiu de ce postul lui era o gogomănie. Asta e, nu vom mai afla niciodată. Se pare că dreptul la libera exprimare a fost încălcat cu adevărat în cele din urmă. 

REMEMBER CITADEL
Un mod s-a gandit sa ne invete minte ce inseamna sa ne fie ingradita libertatea de exprimare. Foarte meta 

Si eu ma pregateam sa vin cu un post fenomenal, dar acum na...Asta e. Caricaturi cu marvas?Mahdi » Sun Jan 11, 2015 12:22 am wrote:A fost încuiat topicul cu politica chiar când îi explicam lui Claudiu de ce postul lui era o gogomănie. Asta e, nu vom mai afla niciodată. Se pare că dreptul la libera exprimare a fost încălcat cu adevărat în cele din urmă.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ba chiar ceva mai bun!

Spoiler:

Uau sa inchizi unul dintre cele mai active thread-uri de pe forum...
Se pare ca acei ziaristi au murit degeaba intru apararea libertatii de exprimare.
Se pare ca acei ziaristi au murit degeaba intru apararea libertatii de exprimare.
Am revenit cu o satira la adresa lui marvas, desigur

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Trebuia sa adaugi "this side up" sau ceva in genul. Pot sa-l suspectez pe marvas de boase umflate, din satira ta.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
cei ce cred in mine n-o sa stea deoparte, ne0lith. Intr-o zi o sa gasesti manuale si carcase de Pathologic arzand in fata usii.
- DarthZombie
- Dremora Lord
D-de ce face cu ochiul?
Am vrut sa pun cititorul pe ganduri.
- ola small dickie
- Big Daddy
Langa blocul meu e un semafor pentru pietoni de un minut jumate, 90 de secunde. Mi se pare exagerat. Ma gandesc sa pichetez acest semafor. Ma voi invarti in jurul lui cu o pancarta si voi tipa chestii de genul: "deja e prea mult!", "mi-ai mancat tineretea!", "tu mi-ai cheltuit anii mei cei mai frumosi!", "1 minut jumate asa nu se mai poate!", "nu te suport!"
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Probabil ca pe acolo trece Mazare in drum spre job.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
McWilliams » Sun Jan 25, 2015 8:05 pm wrote:Probabil ca pe acolo trece Mazare in drum spre job.

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Doamne, la segmentul ala despre internet de la stirile Pro TV terminatul ala de George Buhnici povesteste despre 9gag si meme-uri. 

I'm livin' in a love shadow
Cred ca-s informatii utile pentru cine frecventeaza stirile protv. In alta ordine de idei, eu sunt inca naiv si mereu dau click pe toate stirile cu tzatze si buci strecurate pe diverse siteuri. Continutul nu e niciodata la nivelul reclamei. 

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Waaagh! » Wed Jan 28, 2015 11:40 am wrote:Continutul nu e niciodata la nivelul reclamei.
chestr0ny » Wed Jan 28, 2015 2:46 pm wrote:Niciodata.
Ba da. Dovada vie sunt eu. Luati orice fata care m-a cunoscut. Va spune ca sunt un tip fermecator, foarte inteligent, foarte amuzant, foarte sexy, foarte chill si sigur pe el. Asta e reclama si asa e si produsul. Cel putin, daca nu si mai si.