Discutii despre masini
Re: Discutii despre masini
Laur3ntziu00 si Cimitri: multumesc pentru sfaturi si explicatii, le-am gasit utile si o sa le iau in considerare. Si in plus, niste baieti cu experienta dintr-un service autorizat si-ar da seama imediat de starea generala a unei masini la o inspectie elementara.
@Cimitri: daca stii adresa exacta a acelui service o poti lasa aici, daca nu oricum eu o sa trec pe la mai multe service-uri din Bucuresti sa ma interesez de preturi pentru inspectia tehnica.
@Cimitri: daca stii adresa exacta a acelui service o poti lasa aici, daca nu oricum eu o sa trec pe la mai multe service-uri din Bucuresti sa ma interesez de preturi pentru inspectia tehnica.
Sincer, eu nu am fost niciodata acolo. Am aflat de ei prin clientii pe care ii aveam si mi-au povestit ca pot verifica grosimea vopselei si stratul de chit la ei.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Hah, asta imi aminteste de o poveste in care unul si-a luat amenda de la un militian [deci inainte de '89] pentru ca nu avea motorul curat si avea seria obturataCimitri » Thu Jan 29, 2015 2:49 pm wrote: 7. De ce motorul sa nu fie prea curat? Am clienti care la fiecare revizie solicita spalarea motorului. Nu interzice nimeni spalarea motorului. Important e sa fie facuta spalarea de personal calificat(service autorizat) si sa stie unde sa NU bage apa.

Reguli de circulatie
SECTIUNEA a 3-a
Reguli pentru circulatia vehiculelor
¤ 10. Alte obligatii si interdictii pentru conducatorii de autovehicule si tramvaie:
3. Sa verifice functionarea sistemului de lumini si semnalizare, a instalatiei de climatizare, sa mentina permanent curate parbrizul, luneta si geamurile laterale ale autovehiculului, precum si placutele cu numarul de înmatriculare sau înregistrare ale autovehiculului si remorcii.
Si seria de sasiu e nr de inregistrare asa ca nu si-a luat amenda chiar pe degeaba
SECTIUNEA a 3-a
Reguli pentru circulatia vehiculelor
¤ 10. Alte obligatii si interdictii pentru conducatorii de autovehicule si tramvaie:
3. Sa verifice functionarea sistemului de lumini si semnalizare, a instalatiei de climatizare, sa mentina permanent curate parbrizul, luneta si geamurile laterale ale autovehiculului, precum si placutele cu numarul de înmatriculare sau înregistrare ale autovehiculului si remorcii.
Si seria de sasiu e nr de inregistrare asa ca nu si-a luat amenda chiar pe degeaba

- McWilliams
- Self-righteous bastard
"Pe vremuri" se dadea amenda si daca aveai noroi pe cauciuri si murdareai strada (ma rog, "domeniul public"). Oricum, ca a fost atunci sau acum, tine de om mai mult decat de regulamentul de circulatie.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Bun.
Pana la urma am reusit sa ma opresc la una.
E din 05.2011 cu 158.980 de km ( a alergat ceva
).
Scaune sport cu incalzire, navi bussines, cutie automata plus multe altele. Nu e chiar full dar e medium plus sa zic asa.
Nu as fi vrut chiar neagra ca e mai sensibila si sa infoaca tare vara dar asta e
Macar arata bine 
Pretul l-am negociat la 13.500 ca nu are gume de iarna, iar alea de vara is cam uzate (deci mai trebuie sa bag ceva bani in cauciucuri)
A fost tipul ca mi-o aduce la ea si a vazut-o. E impecabila mai putin acea uzura de pe scaunul soferului care se vede in poze.
Pozele nu ii fac dreptate la interior pentru ca sunt supraexpuse si se vede ponosit. In realitate totul e negru si acel luciu de pe bord e black piano.
Intr-o saptamana juma o am.
Sper sa fie totul ok
ca am cautat de ceva vreme...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ine&noec=1
Pana la urma am reusit sa ma opresc la una.
E din 05.2011 cu 158.980 de km ( a alergat ceva

Scaune sport cu incalzire, navi bussines, cutie automata plus multe altele. Nu e chiar full dar e medium plus sa zic asa.
Nu as fi vrut chiar neagra ca e mai sensibila si sa infoaca tare vara dar asta e

Pretul l-am negociat la 13.500 ca nu are gume de iarna, iar alea de vara is cam uzate (deci mai trebuie sa bag ceva bani in cauciucuri)
A fost tipul ca mi-o aduce la ea si a vazut-o. E impecabila mai putin acea uzura de pe scaunul soferului care se vede in poze.
Pozele nu ii fac dreptate la interior pentru ca sunt supraexpuse si se vede ponosit. In realitate totul e negru si acel luciu de pe bord e black piano.
Intr-o saptamana juma o am.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ine&noec=1
Moldovan Claudiu de saptamana viitoare
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Hei, sekaba, BMW e o marca ca oricare alta!
Dar in alta ordine de idei, sa ai noroc de ea, MC!
Dar in alta ordine de idei, sa ai noroc de ea, MC!
hehehe mersi 
Sekaba gacicile alea nu-s chiar pe gustul meu.
Iar cu doamna Moldovan ma cunosc din liceu. Pe atunci eram parlit si prima masina pe care am condus-o a fost Opel Vectra '92 a lui tacamiu. Deci nu cred ca m-a luat pentru BMW
)

Sekaba gacicile alea nu-s chiar pe gustul meu.

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Poate doamna Moldovan este femeie de cursa lunga. Adica a vazut in tine potentialul de a avea BMW dinainte de a fi mainstream sa ai BMW. 

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Ma sa stii ca asta cam asa a fost. Tot timpul a crezut in mine si a spus ca intr-o zi voi avea si eu. 

-
- Headless Kamikaze
Lol te-a determinat pe plan psihologic sa-ti iei BMW
)))))))))).

has science gone too far?
Scientists Confirm Link Between BMW Ownership And Being An Asshole
Scientists Confirm Link Between BMW Ownership And Being An Asshole
I'm sad sad....
Dupa toate astea ma gandesc sa-l vand. Nu credeam ca va fi asa de rau dar de fiecare data cand ies pe strada parca toata lumea ma priveste uracios. La inceput am crezut ca e pura invidie, dar tind sa cred tot mai mult ca e din cauza masinii pe care o conduc. Un BMW...
Nu mai suport sa ma ascund de fiecare data la volan ca sa nu fiu vazut de vreun cunoscut.
Zilele astea mi-a spus un prieten ca isi vinde Ford focusul estate. Ma gandesc ca ar fi o alegere decenta. Macar asa scap de rusine. Si am si portbagaj mai mare.

Dupa toate astea ma gandesc sa-l vand. Nu credeam ca va fi asa de rau dar de fiecare data cand ies pe strada parca toata lumea ma priveste uracios. La inceput am crezut ca e pura invidie, dar tind sa cred tot mai mult ca e din cauza masinii pe care o conduc. Un BMW...
Nu mai suport sa ma ascund de fiecare data la volan ca sa nu fiu vazut de vreun cunoscut.
Zilele astea mi-a spus un prieten ca isi vinde Ford focusul estate. Ma gandesc ca ar fi o alegere decenta. Macar asa scap de rusine. Si am si portbagaj mai mare.
- ola small dickie
- Big Daddy
iti fac un favor. te scap eu de rusine moca
Baga-ti rusinica la loc in pantaloni!
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Asta-i 'caterinca sau vorbesti serios?Moldovan Claudiu » 6 Feb 2015, 17:10 wrote:I'm sad sad....
- DarthZombie
- Dremora Lord
E caterinca serioasa
Nu mă, e seriozitate caterincioasă.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.