Pozele noastre
-
- Headless Kamikaze
Re: Pozele noastre
Ochii mei au fost ațintiți inițial asupra cămășii, ulterior văzând cât e de pufos small dickie
).

Ce ti se pare ca e asa gras. Mie mi se pare ok. Esti cumva genul ala de barbat uscat gen 1.80 si 60 de kile de ti se pare ca ola e gras?
Inseamna ca dupa tine eu sufar de obezitate morbita la 92 de kile
Inseamna ca dupa tine eu sufar de obezitate morbita la 92 de kile

Depinde din ce-s facute kilele alea. Daca-s din colacei pe burtik atunci da, esti un phatty. Pune-te pe alergat, si nu la volanul bemveului. 

NO COVER. ALL MAN.
Numa un colacel e
)))
Tot timpul am fost mai dolofan desi eram pasionat de drumetii pe bicicleta (prin liceu, ca dupa ce mi-am luat permis...) mai ales ca e muntele Meses la iesirea din oras.
Stiu ca eu sunt mai dolofan la 92 de kile, dar nu ola la 80. Pai eu sa am cu 12 kile mai putin cred ca as arata ca un uscat. Nici acum nu mi se vede burta prin haine, doar ca am picioare mai groase, maini... Sunt destul de bine proportionat si cladit, dar recunosc ca sunt un pic grasut la kilele astea.
Asta e.
Facultatea de Drept in care doar am invatat si invatat fara sa mai am chef de alte activitati si acum munca de birou ma afecteaza 

Tot timpul am fost mai dolofan desi eram pasionat de drumetii pe bicicleta (prin liceu, ca dupa ce mi-am luat permis...) mai ales ca e muntele Meses la iesirea din oras.
Stiu ca eu sunt mai dolofan la 92 de kile, dar nu ola la 80. Pai eu sa am cu 12 kile mai putin cred ca as arata ca un uscat. Nici acum nu mi se vede burta prin haine, doar ca am picioare mai groase, maini... Sunt destul de bine proportionat si cladit, dar recunosc ca sunt un pic grasut la kilele astea.
Asta e.

-
- Headless Kamikaze
Burtik mi se pare că e pufoasă. Nu, sunt genul ăla de bărbat gen 1.80+ care are undeva la ~68 de kile, și care atunci când se uită în oglindă vede ditamai șoldurile și un pic de burtă, genul ăla de burtă tare, nu pufoasă. Nu neapărat obez, dar cred ca imc-ul asta demonstrează
)))). Contează foarte mult înălțimea și mai ales unde sunt acumulate acele kilograme pentru a arăta sau nu gras.

Vă pup, frumoșilor

- ola small dickie
- Big Daddy
ai facut dus?
Nu, așa stau în casă.
- ola small dickie
- Big Daddy
gross
no u
- brutalistu
- Hammer Haunt
- ola small dickie
- Big Daddy
-
- Headless Kamikaze
@brutalistu chiar esti tu ala?
- DarthZombie
- Dremora Lord
He is one of the forefathers, yes.
Brutalistu is HARD curency.laur3ntziu00 » Sat Feb 21, 2015 11:11 pm wrote:@brutalistu chiar esti tu ala?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Topicul ăsta duce o lipsă gravă de poze de la duș.

Spoiler:

Ce față de împins vagoane ai.
Especially if there's spitroasting involved.