TG » Mon Feb 23, 2015 7:03 pm wrote:să fiu sincer m-am uitat la el pe ideea că e ceva gen John Wick

Eu dupa ce am iesit din sala de cinema la John Wick eram exact invers. Mi-am propus sa evit pe viitor filme gen John Wick.
TG » Mon Feb 23, 2015 7:03 pm wrote:să fiu sincer m-am uitat la el pe ideea că e ceva gen John Wick
Nu știu de ce dar tot nu-l pot vedea pe Jake Gyllenhaal ca un actor mai mult decât mediocru. E al nu știu câtelea film în care își face treaba cât de bine își poate face oricine treaba, dar... meh, îi lipsește ceva.
TG » 23 Feb 2015, 19:03 wrote:Nightcrawler - Nu știu de ce dar tot nu-l pot vedea pe Jake Gyllenhaal ca un actor mai mult decât mediocru. E al nu știu câtelea film în care își face treaba cât de bine își poate face oricine treaba, dar... meh, îi lipsește ceva. Filmul în sine e ok, nimic special, dar bine închegat, cu câteva scene superbe. Nu prea pot identifica ceva care să nu-mi fi plăcut, eventual că unele chestii sunt forțate, dar na... să zicem.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
FFS, m-am cam saturat de toata lumea care nu crede ca un echipaj de tanc ar rezista 10-15 minute impotriva unui batalion de soldati, dar uita ca de multe ori viata bate filmulCa tot veni vorba, ultima faza a filmului este exagerata din toate punctele de vedere. Aici se transforma totul intr-un film Rambo.
joonior_bmf » Sun Apr 26, 2015 9:22 pm wrote:Avengers: Age Of Ultron - 8/10
Dupa ce am citit faza cu vidrele care violeaza puii de foca, m-a cuprins o letargie din care doar Ultron-ul lui Spader m-a putut scoate.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests