asta-i o chestie tipic feminina. sa mor daca m-as gandi sa sterg vacile dintr-o poza daca as face o poza in apa cu niste vaci. nu m-as gandi niciodata la alterarea asta a adevarului. mai imi vine acum in minte o chestie tipic feminina, tot o alterare a adevarului, observata mai ales la locul de munca: schimbarea vocii cand raspund la telefon. e raspandita aceasta manifestare si de fiecare data raman fascinat. femei care vorbesc normal la birou cu restul colegelor sau alti oameni din birou dar daca suna telefonul cand raspund imediat isi pitigaie vocea incercand un tril de privighetoare
Probabil ca depinde de cine suna. Am observat si la barbati chestia asta, insa doar cand ii suna jumatatea; la femei, alegerea pare sa fie... mai libertina, cand vine vorba de publicul target-at.
Revenind putin la imaginea cu vacile.
Eu cred ca nu s-a facut nicio confuzie de catre cel care a prelucrat imaginea. S-a cerut stergerea vacilor si asta s-a realizat. In fundal am impresia ca sunt boi, dupa forma coarnelor si culoare
Fara sa fiu expert in ierbivore cornute paricopitate, o sa imi asum in intregime riscul de a spune ca nici naiba nu tine o turma de boi/tauri. Pentru ca nu produc nimic benefic la casa omului.