Gent, 2014. Nu am reusit anul trecut sa ajung in Bucuresti la Comic-Con asa ca am cautat altul si astfel am ajuns la FACTS, Comic-Con-ul din Belgia.
Nu aveam nici o asteptare de la acest oras pentru ca aveam de stat doar doua zile, scopul fiind sa am timp mai mult pentru Bruges si Bruxelles.
Nici nu m-am interesat de atractii turistice locale preferand sa le descopar singur, deci asteptarile mi-au fost foarte usor intrecute.
Am amintiri frumoase cu un chelner care semana FOARTE bine cu Gerard Depardieu, asa ca o sa-i spunem Gerard. Imaginati-va un Gerard Depardieu rotofei cu un sort legat la brau, care se plimba pe o terasa de colo incoace, rade si vorbeste tare cu toata lumea si face cu ochiul doamnelor.
Gerard vorbea doar franceza si flamanda, dar nici nu am apucat sa-i sugeram ca nu intelegem ce zice ca el deja flirta cu domnisoara marvas. Meniul vorbea aceeasi limba ca si el si nu reuseam sa-mi dau seama de ce provenienta sunt steak-urile de acolo. Pana la urma am ales unul la intamplare. Gerard s-a uitat putin la mine citindu-mi nedumerirea pe fata si a inceput sa indice cate un cuvant de pe meniu si sa imite cu voce tare animalul corespunzator spre amuzamentul tuturor celor din jur. Astfel am evitat cu succes un steak din carne de cal.
Mai am amintiri frumoase cu un castel care semana cu cel de coperta de la Stronghold Crusader.