Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
ProtectorateNova
Headcrab

Re: Witcher 3

Post by ProtectorateNova »

degradatul sabiilor e o mecanica retardata, urasc atat de mult mizeria asta, daca baga asta in Witcher 3 se duce toate placerea de a juca.
Astia de la CDProjectRed au niste idei tampite vor sa schimbe totul.
Eu fac pariu cand o sa apara Witcher 3 o sa fie prost optimizat si cu multe schimbari retardate.(l-au facut pe vesemir cu nasul mare si gras arata aiurea in witcher 1 arata
suplu si nu avea nasul mare arata ca un master witcher adevarat)
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Image
Image
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Degradatul sabiilor e acolo ca sa te oblige sa mai iesi afara din dungeon si sa socializezi cu fierarul.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu mai cred ca e troll, iti dai seama ca Nova e pe bune pentru ca nimeni n-ar putea in mod intentionat sa le scoata asa tot timpul.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Nova nu e trol, cam atat poate el.
ProtectorateNova
Headcrab

@patrunjelul

eu nu te-am jignit asa ca las-o mai usor cu comentarii de genu.

@Stokkolm @kensky @TG

In W1 si W2 nu exista degradatul sabiilor de ce sa bage in W3?
Oricare joc ar fi, urasc Degradatul sabiilor pentru cum ai dat de 4 ori se strica.(e o fataiala inutila)
Eu stiu ca sunteti fanboy CD Project Red si W3 dar totusi ar trebui sa nu luati in de radere parerile altora.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Sunt sigur ca exista multe chestii in W3 care nu au existat in W1 sau W2. Asta nu le face automat idei proaste sau gresite sau inutile. Insa dupa logica, daca omul primitiv nu a avut foc in epocile anterioare, de ce sa bage foc mai apoi?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Nu cred că trebuie să fii fanboy CD Projekt ca să nu te urzici în ultimul hal pentru o chestie arbitrară gen stricatul săbiilor.
REMEMBER CITADEL
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Pe cat de multi ii deranja durabilitatea itemelor din Diablo 2?

Bun, asa credeam si eu.

Daca e ceva asemanator, atunci nu vad care ar fi problema
ProtectorateNova
Headcrab

McWilliams » 27 Feb 2015, 16:27 wrote:Sunt sigur ca exista multe chestii in W3 care nu au existat in W1 sau W2. Asta nu le face automat idei proaste sau gresite sau inutile. Insa dupa logica, daca omul primitiv nu a avut foc in epocile anterioare, de ce sa bage foc mai apoi?
Ai dat un exemplu aiurea de tot si nu ai inteles ce am vrut sa zic.(sunt sabii nu bete ca sa trebuiasca sa le repari mereu,
daca trebuia sa le mai ascuti din cand in cand mai intelegeam)
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Deci sa mergi sa le ascuti e ok, dar sa mergi sa le repari nu. Bun.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Nu bre, se gandea probabil la a cara ceva gen Whetstone dupa tine, cu care sa le ascuti din cand in cand (la urma urmei, ma indoiesc ca un Wiedzmin ar depinde de orice metalurgiu ageamiu sa se ocupe de sabia lui)
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

1. Vorbesti din strafundul parerii proprii despre cum va fi ceva ce, dupa cunostintele mele prezente, nu cred ca s-a vorbit in detaliu. Da, armele se degradeaza in timp. Nu, nu a zis nimeni cat de repede sau care vor fi toate metodele de reparare a lor. Restul sunt concluzii de "hai sa ma plang de ceva absolut minor ca sa fiu hipster si nu mainstream".

2. Ai tinut in mana vreo lama de ceva? Poate sa fie si cutitul de paine. Asta daca nu cumva mananci doar paine deja feliata. Ideea este ca orice lama devine boanta in timp, de la prea mult uz. Cutitele mele devin "dull" doar de la transatul carnii pe care o pun in tigaie, daramite o sabie care se loveste constant de armura din metal/aliaj, de armura din piele intarita, de solzi, de lemn, de piatra sau mai stiu eu ce "piele" are monstrul cu care Gerald tocmai a schimbat niste complimente.

3. Nu stiu de tine, dar luand alt exemplu exprimat aici (ca sa nu fie propriul exemplu), sunt colegi de forum care au trecut prin joc (W1 sau W2) cu 2, maximum 3 arme si/sau armuri folosite. Nu zic ca este de bine sau de rau, dar este un element destul de important intr-un RPG - the phat lewt. Face quest-uri, castigi bani, aduni tot ce nu este batut in cuie ca sa... ce? Achievement pentru greed? Asa, daca lucrurile se deterioareaza, poate ai motive sa cauti items/patterns/schematics prin joc.

4. Un witcher nu este un zeu. Daca toata lumea s-ar pricepe la toate, atunci si witcher-ul ar fi ramas fara slujba. Asa ca nu vad de ce este greu de inteles de ce un witcher ar avea nevoie de un blacksmith pentru a ascuti o lama daca este usor de inteles si usor de acceptat de ce un witcher ar avea nevoie de un alchemist pentru potiuni si retete. Lore wise, poti spune ca ala de face potcoave 95% din timp doar indreapta o lama, nu se apuca sa infinga rune in ea sau sa o binecuvanteze cu puterea zeilor.

5. Poate nu aveau alta chichita de a forta jucatorul sa mai intre prin cate-o asezare umana. Sau a altei rase. Stii care e partea cea mai "misto" dintr-un joc TES? Faptul ca, o data ce ai dat de un quest care te pune sa calatoresti inspre un loc nedescoperit pe harta, exista 90% sanse sa iti bagi pelvisul in el de quest si sa o iei YOLO! pe harta, facand diverse si pervse, si sa nu te mai intorci la quest-ul principal decat peste vreo 30 de ore, avand un character de nivelul unui mic Dumnezeu. Poate asta este carligul prin care jucatorul este atras catre un hub de quests. Sau poate ca asta este o scuza de a prelungi jocul cu inca o ora sau doua. Sau poate ca este preambulul pentru un DLC contracost care sa elimine aceasta problema. Sau... poate o sa aflam despre ce este vorba cand o sa apucam sa butonam jocul, nu crezi? Ceva in genul "try pussy first and then announce you're going homo?".
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Da bre dar cel mai des (adică, na, excepția se cam știe) m-aș uita la meniul principal 30 de ore doar să nu fac quest-urile dintr-un TES. Apropo, băeți de treaba care sunteți voi, nu mai menționați Diablo aici că îmi afectează sănătatea mentală, you'll fucking jinx the game. :)

Și apropo de săbii, nu zic că nu aveți dreptate, dar vă luați și voi fix de critica validă a lui Nova, în loc să râdeți de cum se agită că are unu nasul mare.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

4. Un witcher nu este un zeu. Daca toata lumea s-ar pricepe la toate, atunci si witcher-ul ar fi ramas fara slujba. Asa ca nu vad de ce este greu de inteles de ce un witcher ar avea nevoie de un blacksmith pentru a ascuti o lama daca este usor de inteles si usor de acceptat de ce un witcher ar avea nevoie de un alchemist pentru potiuni si retete. Lore wise, poti spune ca ala de face potcoave 95% din timp doar indreapta o lama, nu se apuca sa infinga rune in ea sau sa o binecuvanteze cu puterea zeilor.
Aici Cioli (IIRC) avea dreptate in review-ul la TW2 - orice terchea berchea care a potcovit toata viata lui era in stare sa iti faca Sabia Sabiilor™ doar pt ca aveai tu diagrama si ingredientele

De reparat un maner sau mai stiu eu ce - da, poate pt asa ceva ai avea nevoie de un ciocanar. Dar altfel pana si cel mai parlit soldat era in stare sa isi ascuta sabia, mi s-ar parea impardonabil pt un Witcher sa nu stie sa-si intretina cat de cat uneltele principale (avand in vedere ca tot respectivul o umple de uleiuri de tot felul)
zme-ul

Post by zme-ul »

McWilliams » 27 Feb 2015, 16:44 wrote:2. Ai tinut in mana vreo lama de ceva? Poate sa fie si cutitul de paine. Asta daca nu cumva mananci doar paine deja feliata. Ideea este ca orice lama devine boanta in timp, de la prea mult uz.
ce face?! deci uitam ca e vorba de un joc si trecem bariera in realitate si uitam cu totul ca-i vorba de fictiune, de gameplay :shock:
stii tu .. fictiune .. Gerald da foc la lume pe strada pocnind din degete :mrgreen: si are o sabie de Argint

si daca e vorba de realitate
al batranu cand se ducea la coasa pe miriste, tu crezi ca facea drum-intors de fiecare data cand ii se botea coasa in gura? LOL :lol:
dar mai bine, ca tot aduse unu vorba de Diablo. deschidea un portal spre centrul satului
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

My point was that repairing a weapon isn't THAT out of touch with reality, all OTHER things considered. Amirite?
zme-ul

Post by zme-ul »

un joc nu e despre realitate, nu construiesc un emulator ci o fantezie, un role playing

cum sa fiu de acord cu introducea unor elemente tampite ce au potential sa-ti strice toata pofta de joc?
in loc sa explorez, sa fac questuri, sa ma uit la peisaj .. eu ma duc in oras sa-mi repar sabia?!
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

da n-ai timp sa te uiti la peisaje ca ti se evapora armele daca nu le repari :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Role Playing Games”