E simplu şi foarte explicabil. Omului îi bate un vînt răcoros din spate sau e plătit. La fel cum un un "creativ" din publicitate e plătit să-ţi spună că iaurtul Supersănătatea Gastrointestinală Plus Viaţă conţine ioni de eusebiu 45 ştiind clar că, de fapt,ăia care-l plătesc vînd kefir de la Periş îndoit cu apă. Pentru că mi-e greu să cred că unui om normal îi poate trece prin cap un scenariu în care toţi puleţii încătuşaţi sunt graţiaţi, iar ei, impresionaţi profund de bunătatea omenească, o să pună osul la treabă întru bunăstarea naţională. Ca fapt divers, am revăzut faimosul interviu cu vîntu. Dacă după o perioadă de temniţă grea, cum o descrie viţeluşa de ridzi, omul e în stare să fie atît de arogant, închipuiţi-vă cum ar fi reacţionat dacă la marea întîlnire de reconciliere, unde s-ar fi servit caviar şi stridii cu praf de aur, ar fi fost graţiat. Vîntule, noi te iertăm, că iertarea e de la Dumnezeu, da să nu mai furi. Păi cred că omul ar fi murit pe loc de rîs. Sau, Doamne fereşte, înecat cu o stridie. Şi, pînă la urmă, să mă pupe în cur toţi. If you can't do the time, don't do the crime.Waaagh! » 5 Mar 2015, 22:30 wrote:E si pentru mine inexplicabil numai cum de i-ar putea trece unui om decent prin cap astfel de ganduri. "Si coruptii sunt oameni", "doar au furat n-au dat in cap", "umplem puscariile nu rezolvam problemele reale", "arestam prea multa lume bagam tara in blocaj". Srlsy, suck my balls.
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
- DarthZombie
- Dremora Lord
D-dar boli misterioase si ereditare care au aparut subit dupa ce a inceput investigatia, timp in care am facut doi copii carora le-am dat acele boli super rare si super ereditare pe care pretind ca le am 

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Poti sa dai oricand in judecata DNA-ul pentru ca ti-a stins neamul 

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- brutalistu
- Hammer Haunt
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
"din humusul acesta sufletesc"

Silviu Gherman asta trebuia sa stea frumusel la locul lui si sa se grijesasca de propriul cur, nu sa se dea smardoi. Ce i-a trebuit sa-i jigneasca deopotriva pe Dan Puric si pe ceilalti crestin ortodocsi in credinta lor? Merita niste plombe la creier, puse cu AK-ul.
NO COVER. ALL MAN.
Ca la balamuc
)

- brutalistu
- Hammer Haunt
Autorul articolului din New York Times, la care se inchina trusturile anti-DNA, s-a dus sa dea interviu pentru televiziunea lui Mazare
Din New York Times, la televiziunea lui Mazăre… Lobbistul Basham își continuă campania anti-DNA
Din New York Times, la televiziunea lui Mazăre… Lobbistul Basham își continuă campania anti-DNA
Ce dragut. Astept sa-l vad si la Gadea in emisiune.Patrick Basham, autorul celebrului „editorial” de săptămâna trecută din New York Times, care a făcut valuri în presa română, a ajuns să dea interviuri la o televiziune locală din România, Neptun TV, în spatele căreia se află primarul constănțean Radu Mazăre și șeful CJ Constanța, baronul PSD Nicușor Constantinescu.
Lobbistul își continuă „cruciada anti-DNA” la un post tv al cărui patron în acte, Sorin Strutinsky („locotenentul” lui Mazăre și Nicușor), este arestat pentru 30 de zile într-un dosar de corupție.
Astfel, sub titlul înspăimântător „Teroarea luptei anticorupție”, ales de televiziunea Neptun TV, Patrick Basham spune: „În momentul în care echipele speciale îți bat la ușă la ora 6 dimineața și ți se pun cătușe, e ca și cum procesul ar fi avut loc deja”. România pare că s-a întors în vremea terorii regimului comunist, este de părere intervievatul: „Cred că trebuie să fim preocupați nu doar de câți oameni sunt arestați, ci și câți dintre ei sunt cu adevărat vinovați, despre ce condiții au în închisoare, înainte de proces, în timpul procesului, după sentință”. - interviul aici
- ola small dickie
- Big Daddy

trebuie sa fie invitat si la antena3, ar fi inca o emisiune de exceptie. propun titlul: TERROAARREEEEEEEEEE
Am mai vazut jurnalisti care-si apara patronii, dar nici chiar asa.
- ola small dickie
- Big Daddy
sustinem un tanar, indobitocim un milion
Eroul Natiunii se vestejeste in carcera basista. 

NO COVER. ALL MAN.
imi place comentariul lui Waaagh, o sa-l iau si o sa-l folosesc in viata reala ca si cum ar fi al meu.
DNA cere încuviinţarea reţinerii şi arestării lui Dan Şova.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... i+Dan+Sova
Sunt aproape sigur ca Senatul o sa respinga cererea de arestare, la fel ca in cazul Borbely.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... i+Dan+Sova
Sunt aproape sigur ca Senatul o sa respinga cererea de arestare, la fel ca in cazul Borbely.
- ola small dickie
- Big Daddy
yes! soricelul asta frezat de sova imi e tare antipatic
inca una de la CTP cu care rezonez: România e operată la ADN de DNA
http://www.gandul.info/puterea-gandului ... a-13975567
inca una de la CTP cu care rezonez: România e operată la ADN de DNA
http://www.gandul.info/puterea-gandului ... a-13975567
In ritmul asta pana in 2016 nu mai are cine sa candideze. De cand cu hotararea Curtii Constitutionale legata de infiintarea partidelor politice avem sanse sa facem partidul forumului si sa candidam. Castigam prin neprezentarea adversarilor politici.
Last edited by sekaba on 13 Mar 2015, 12:40, edited 1 time in total.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Nu cred ca sovolanul o sa aiba norocul ungurului. Toata lumea are nevoie de udmr pentru combinatii, dar baiatul astaApollyon » Fri Mar 13, 2015 11:55 am wrote:
1. mare lucru nu aduce la partid si se bucura si de extrem de multa antipatie din partea opiniei publice
2. este suficient de prost incat sa n-aiba spatele asigurat. Cel mult se poate apuca de turnat combinatii, dar alea au nevoie si de dovezi. Vezi arestarea lui Vanghelie; inteleg ca a venit Craciunul devreme la DNA, are ala inregistrari si cu ma-sa iepurasului de Paste.
Edit: daca ma vreti Presedinte, cu placere. Va promit ca in MAXIM 2 ani, Romania o sa fie prima putere galactica.
NO COVER. ALL MAN.
Asteptam sa vedem ce solutii ne vei oferi la problema reptilienilor transigenti de pe a 72-a luna a lui Jupiter.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled