Seriale

ola small dickie
Big Daddy

Re: Seriale

Post by ola small dickie »

Moldovan Claudiu » Fri Mar 27, 2015 8:10 am wrote:
zme-ul » Fri Mar 27, 2015 7:34 am wrote:pentru ca fara el, Tog Gear nu are acelasi farmec
James May si-a anuntat si el plecarea de la Top Gear
Am vazut toate cele 22 de sezoane si chiar imi pare rau ca s-a intamplat asta. Pacat :(
Clar fara Clarkson nu mai e Top gear.
Dar mai mult ca sigur va continua sa faca show-ul in alta parte.

Ola. n-ai vazut show-ul si nu iti plac masinile dar ai nedumeriri legate de ce multa lume il place. :))) ok :)))))
Iti place tie sa fii Gica contra chiar daca n-ai habar despre ce vorbesti. Tipic.:)

tipic, domnu avocat nu intelege nimic. asta ai inteles tu din ce am scris? ca nu inteleg de ce lumea ii aprecia treaba la emisiune? asta am zis eu Moldovan Claudiu?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Avocatul Moldovan Claudiu a inteles, dar userul Moldovan Claudiu o arde mai relaxat cu cititul posturilor si raspunde mai la oha asa. Sa nu confundam cele doua persoane.
I'm livin' in a love shadow
MC
Dremora Lord

Post by MC »

ola small dickie » Fri Mar 27, 2015 8:15 am wrote:
Moldovan Claudiu » Fri Mar 27, 2015 8:10 am wrote:
zme-ul » Fri Mar 27, 2015 7:34 am wrote:pentru ca fara el, Tog Gear nu are acelasi farmec
James May si-a anuntat si el plecarea de la Top Gear
Am vazut toate cele 22 de sezoane si chiar imi pare rau ca s-a intamplat asta. Pacat :(
Clar fara Clarkson nu mai e Top gear.
Dar mai mult ca sigur va continua sa faca show-ul in alta parte.

Ola. n-ai vazut show-ul si nu iti plac masinile dar ai nedumeriri legate de ce multa lume il place. :))) ok :)))))
Iti place tie sa fii Gica contra chiar daca n-ai habar despre ce vorbesti. Tipic.:)

tipic, domnu avocat nu intelege nimic. asta ai inteles tu din ce am scris? ca nu inteleg de ce lumea ii aprecia treaba la emisiune? asta am zis eu Moldovan Claudiu?
ola small dickie » Fri Mar 27, 2015 8:04 am wrote:Nu sunt pasionat de masini si nu urmaream emisiunea Top Gear dar stiam ce-i cu ea. Nu mi-a placut niciodata moaca acestui prezentator si se pare ca abilitatea mea ultra paranormala dar reala de a detecta omul dupa muie a functionat si aici.
Moldovan Claudiu » Fri Mar 27, 2015 8:10 am wrote: Ola. n-ai vazut show-ul si nu iti plac masinile dar ai nedumeriri legate de ce multa lume il place. :))) ok :)))))
Last edited by MC on 27 Mar 2015, 09:12, edited 1 time in total.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Am vazut show-ul, imi plac masinile, Clarkson e un nimeni pe langa altii care s-au supt la faze de genul asta. A primit ce merita.

E naspa ca moare Top Gear, tocmai din cauza asta ar trebui injurat de fani.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Ce pierderi va inregistra BBC-ul dupa toata povestea asta...
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nu ma uitam la Top Gear, nu stiu multe despre Clarkson, dar intamplarea asta ma ingrijoreaza enorm pentru ca seteaza un precedent. Distruge mitul Dr. House, mitul ca daca esti foarte bun in profesia ta poti sa fii un asshole si sa faci ce vrei. Mai intai tipul ala de la NASA cu tarfele pe camasa, acum Clarkson... Ce rost mai are sa fii bun la ceva?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

A gresit Clarkson asta e evident. E pacat doar ca nu s-a putut gasi o solutie astfel incat show-ul sa continue cu el. Imi place si de Hammond si May, dar impreuna faceau show-ul misto. Erau si de mult in formatul asta, 13 ani cred, iar May a venit un pic mai tarziu.
Cele mai misto episoade erau road trip-urile :D
Nici nu trebuia sa fii pasionat de masini ca sa iti placa show-ul. Cred ca asta era si frumuseatea.:) Aveam un coleg de apartament in facultate care s-a uitat la toate sezoanele doar pentru umorul celor 3. Habar n-avea de masini.
zme-ul

Post by zme-ul »

TG » 27 Mar 2015, 09:11 wrote:Am vazut show-ul, imi plac masinile, Clarkson e un nimeni pe langa altii care s-au supt la faze de genul asta. A primit ce merita.

E naspa ca moare Top Gear, tocmai din cauza asta ar trebui injurat de fani.
Top Gear n-ar fi ce e azi fara Clarckson, popularitatea showului a explodat odata ce a venit el in '88

5th Gear spre exemplu, tot show cu masini nu? nu se bucura de aceeasi popularitate - pentru ca nu e numai despre masini, Top Gear aduce o nota critica, un stil aparte
Top Gear US, e vizionabil pentru ca Tanner Foust Adam Ferrara sunt acolo - au incercat sa copie vers UK si nu a mers, acum au stilul lor
Last edited by zme-ul on 27 Mar 2015, 11:04, edited 1 time in total.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

O spui de parca ar avea vreo valoare asta. Like I said, oameni mai important/relevanti decat el si-au distrus cariera cu cacaturi de genul asta.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
zme-ul

Post by zme-ul »

^ absolunt neinteresant, discutam de Top Gear nu?
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Poate nu s-a inteles, mai zic o data, in industria in care activeaza omul asta, iesirile de genul asta at the fucking workplace nu sunt tolerate decat pana la un punct. Asa a fost de-a lungul vremii cu altii, de aia tot zic asta, nu e e primul star super popular in situatia asta. E doar ultimul scandal, nimic nou, nimic interesant de zis.

Ce aduce Top Gear, cat de misto e emisiunea, ca a ajuns unde a ajuns multumita lui... nu sunt lucruri care sa aiba vreo valoare acum, cum nu au avut nici in alte dati. Foarte simplu really.

Chestii faine se nasc, chestii faine mor, asa moare Top Gear.

Image
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Va purtati ca niste copii mici care tocmai si-au pierdut jucaria. Tipul a facut nasoale, a fost concediat pe buna dreptate, move on.
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Clarkson trebuia sa-l rupa in doua pe irlandezul ala pricajit. As in sa-l duca in scaunul cu rotile. Si pe urma sa spuna ca Ardealul e al ungurilor. Asa macar maream sansele ca romanii macar sa fie de acord cu BBC in povestea asta.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Nu cred ca o realizare profesionala, cu atat mai putin una intr-un domeniu precum entertainment-ul, ar trebui sa iti dea dreptul sa joci dupa alte reguli decat restul lumii.
Eu, spre deosebire de ola, am vazut aproape toate episoadele din top gear cu mare placere. Recunosc contributia lu clarkson & co. la succesul emisiunii, omul e amuzant tare. Nu as zice ca sunt fan top gear sau clarkson, dar este cel mai bun show automobilistic cu cei mai buni realizatori. astea fiind spuse, nimic nu ii da dreptul lu clarkson sa faca ce a facut iar faptul ca atatia sunt dispusi sa treaca cu vederea comportamentul lui doar pentru ora aia de distractie in fata televizorului in fiecare saptamana ma lasa masca.
Sa fie clar ce a facut: i-a futut pumni in cap lu ala timp de vreo 30 de secunde pana cand au venit unii si l-au luat de pe el, l-a injurat ca la usa cortului, pentru ca nu era mancarea calda. El e realizator de televiziune si ala e producator la emisiunea lui. Nu e boier si nici ala iobag. Nu stiu cat de putin poti gandi cat sa poti accepta un astfel de comportament doar pentru ca te facea ala pe tine sa razi. Daca ala raspundea atacului si il lua la pumni pe clarkson, zbura din BBC in secunda 2 si nimanui nu-i pasa. In schimb omul a avut o reactie foarte de bun simt: s-a plans doar la sefi, desi putea sa o faca la politie si in presa, daca vroia sa iasa balamuc. Pentru asta a primit amenintari cu moartea de la unii suficient de prosti, care inteleg ca e ok sa recurga la amenintari pentru ca li s-a taiat portia de divertisment la tv un pic.
Probabil unii dintre voi ar accepta un profesor foarte bun, chiar daca atunci cand gresesti iti fute o palma. Sau un sef foarte darnic, care cand te vede ca freci pula la munca vine si iti fute un sut in cur si un "marș la treabă". E bine ca te motiveaza, nu? Ati fost invatati numa cu bataia de mici si vi se pare rezonabil sa functionezi cu astfel de stimuli in lumea reala? Chiar nu va inteleg, v-ati grabit asa toti sa luati apararea unui badaran doar pentru ca facea o emisiune foarte buna? Voi nu puteti sa ganditi si sa rationalizati mai departe de ce aveti in fata ochilor? Vi se pare normal ca celebritatilor, chiar si de o notorietate mica, li se permite sa faca aproape orice sau se asteapta sa fie iertate pentru orice, in timp ce in lumea reala, daca te duci la colegul de munca in timpul programului si-i dai doi pumni, iti pierzi locul de munca si te alegi si cu dosar penal, eventual ii platesti aluia despagubiri in instanta. Atitudinea asta de cel mai smecher din fata blocului merge doar cand esti la varsta cand bati mingea in fata blocului, nu mai departe.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cine i-a luat apararea de aici?

S-a spus doar ca e pacat ca a disparut show-ul.
zme-ul

Post by zme-ul »

Rumour has it that Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May are in talks with Sky to make a new program called Top Speed based on the same format as Top Gear.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Moldovan Claudiu » Sun Mar 29, 2015 12:02 pm wrote:Cine i-a luat apararea de aici?

S-a spus doar ca e pacat ca a disparut show-ul.
E pacat doar ca nu s-a putut gasi o solutie astfel incat show-ul sa continue cu el.
Cu alte cuvinte, sustii fix ce-a zis sekaba. E condamnabil ce a facut, dar incidentul ar fi trebuit trecut cu vederea pentru ca emisiunea e misto si omul are priza la public, nu? Poate pedeapsa potrivita ar fi fost sa nu-i mai dea bonuri de masa. Sunt curios daca ai aceleasi standarde pentru orice persoana care comite acte de violenta impotriva colegilor de munca. Trebuie gasita si pentru acele persoane o solutie astfel incat sa nu fie date afara, nu?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cu alte cuvinte am spus doar ca m-as uita in continuare daca ar face show-ul. Nu ma intereseaza ce face in viata privata in afara show-ului. Poate sa se drogheze, sa faca ce vrea.
Sincer nici daca ar face emisiunea aia doar singur nu cred mi-ar place. Toti 3 sunt perfecti si m-am obisnuit asa de vreo 8 ani de cand ii urmaresc sezon de sezon.
Restul postului tau sunt doar supozitii si mistocareli.

Off. O luam iar de la capat ca si cu Charlie Hebdo cand s-a ajuns sa mi se spuna ca sunt de acord cu ce au facut nebunii aia.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

N-am zis nimic la misto, chiar eram curios cum consideri ca ar trebui procedat in situatiile in care un individ obisnuit isi ia la pumni colegii de munca, daca e tot "pacat ca nu se gaseste o solutie" pentru a nu-l concedia. Dar vad ca eviti sa raspunzi. Ti-ai exprimat dorinta unui tratament preferential in cazul lui Clarkson, de dragul divertismentului, dupa care te-ai eschivat cu generalitati de genul "mie imi place emisiunea" cand lumea n-a fost de acord cu genul asta de gandire, tot tu fiind cel mirat de reactii. N-as fi avut nici o obiectie daca ai fi fost de parere ca merita concediat, dar e pacat de emisiune. Insa cand zici ca ar trebui facut ceva pentru ca un individ care a comis acte de violenta impotriva colegilor sa isi poata continua munca datorita celebritatii, nu mi se pare ok, mai ales venind din partea unui avocat. Dar ma rog, nu tin nici eu sa ne intindem cu discutia.
Last edited by ne0lith on 29 Mar 2015, 18:17, edited 2 times in total.
Post Reply

Return to “Seriale”