Wat? Cine mananca intai zeama si lasa carnea la urma? Pare un obicei rural, practicat de Moromete dupa ce venea de la camp.sekaba » Fri Mar 27, 2015 12:04 am wrote:Tine de eticheta, de maniere, plm, ca atunci cand mananci zeama mai intai din ciorba si lasi carnea/taiteii/materia solida la urma. Cred ca e si din cauza ca atunci cand te asezi si ai sacoul incheiat, tinde sa se ridice aiurea la umeri.Waaagh! » Thu Mar 26, 2015 7:41 pm wrote:Apropo de asta, care e faza cu sacoul? Vad toti papagalii purtatori de d-astea ca si-l inchid cand se ridica si-l deschid cand stau jos. Daca sunt intr-o activitate care implica multa alternare intre stat jos si in picioare, 3/4 din timp isi incheie/descheie nasturii la sacou. Wtf?
Bine, acum avem topic DESPRE CIORBA, sunteti fericiti?
Bine, acum avem topic DESPRE CIORBA, sunteti fericiti?
I'm livin' in a love shadow
Re: Despre depresie
Eu mananc prima data carnea si taiteii.
- ola small dickie
- Big Daddy
mie nu prea imi place carnea in ciorba. prefer ciorbele si supele fara carne. prefer carnea in afara ciorbei sau a supei. imi place in schimb foarte mult fasolea. si snitelele.
Ciorba de perisoare master race. Cea mai buna ciorba din cele traditionale. Daca mai pui si niste fidea groasa pe langa orez, e godlike.

holyshit.jpg

holyshit.jpg
- ola small dickie
- Big Daddy
da, ciorba de perisoare merge dar nu e acolo sus in top. cu carnea aia tocata prefer sa mi se faca niste parjoale. alea rup cu mustar, ceapa, muraturi ce mai ai prin casa
Ciorba de perisoare e fucking A. Aveam o parere similara cu ola despre prezenta carnii in ciorba/supa, but then I tasted some p niec stuff.
inb4 "Despre ciorbe" thread
inb4 "Despre ciorbe" thread
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Atat am de spus: CiorBLEAH
Ciorba de perisoare e doar poor man's ciorba de pui a la grec. 

Părerea ta.
Damn, macar m-am abtinut sa pomenesc de ciorba de ardei umpluti care e o imbunatatire obiectiva a ciorbei de perisoare...
Last edited by Stokkolm on 27 Mar 2015, 18:02, edited 1 time in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Oameni buni, calmati-va. Daca acuma il batem pe Stokkolm pentru o banala ciorba de perisoare, riscam sa degeneram ca si comunitate. Acum o ciorba de perisoare, maine ne certam pe shaorme si dintr-o data vom ajunge sa fim la cutite pe marginea painii prajite. Libertatea de exprimare e un drept inamovibil, haideti sa fim civilizati totusi
Spoiler:
Ciulamaua e cea mai mare mizerie pe care mi-a fost dat sa vad. Pardon, am mintit, ciorba de burta am vrut sa zic
- DarthZombie
- Dremora Lord
FFF TE TAI CAND TE PRIND ZIMI UNDE LOCUIESTI!!!chestr0ny » Fri Mar 27, 2015 6:54 pm wrote:Ciulamaua si ciorba de burta sunt foarte bune.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Constanta. E suficient atat. Anyone within the city radius is fair game, Zombie.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
N-am avut niciodata incredere in oamenii carora le plac ciorbele.