Bine, acum avem topic DESPRE CIORBA, sunteti fericiti?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Despre depresie
Sunt de acord cu tine neolith, ai spus-o mai bine decat as fi putut eu sa o exprim vreodata. Dar uite ce patesti pe acest forum, are unul o opinie diferita si ii sar toti in cap...
Re: Bine, acum avem topic DESPRE CIORBA, sunteti fericiti?
Când am fost în deltă acum vreo 3 ani, am mâncat ciorbă de perișoare de pește. A fost cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o vreodată.
REMEMBER CITADEL
- brutalistu
- Hammer Haunt
Bine, acum avem topic DESPRE CIORBA, sunteti fericiti? este un thread care nu își are sensul. Schimbă-i titlul în Bine, acum avem topic DESPRE CIORBA, sunteti fericiti? [discuții] iar eu am să deschid un thread nou Bine, acum avem topic DESPRE CIORBA, sunteti fericiti? unde postăm ce ciorbe mai fac mamele, prietenele, slugile etc și nu o să mai posteze nici pulea în topicul de discuții pentru că nu ai ce discuta despre Bine, acum avem topic DESPRE CIORBA, sunteti fericiti? fără să pui poze punctuale.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Cea mai buna ciorba mancata a fost cu ficat/inima de pasare, ou fiert intreg si legume pasate. Nu semana intru nimic cu o ciorba, altfel decat ca avea niste zeama in care elementele enumerate mai devreme se straduiau sa se inece.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
o supa de rosii rece vara este unul dintre conceptele care ma excita.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Ciorba de perisoare e misto, dar as manca oricand o supa minestrone. Btw, exista un topic dedicat cu mancare.
La mancare pune fiecare ce gateste, nu ce-i place.
Ciorba de porc cu taitei facuti in casa. End of story.
Barbari si nubi, asta avem pe topicul asta.
In primul rand se mananca materia solida la urma pentru ca, daca mananci ciorba de perisoare, de exemplu, si iei o perisoara d-aia cu lingura si o duci la bot si dai fail si nu o bagi pe toata in gura si iti cade din lingura, atunci o sa faca PLEOSC! in farfurie si zeama o sa sara pe tine, pe fata de masa si cine mai stie pe unde!? In momentul ala restul mesenilor se vor uita la tine ca la un beneficiar al programului cornul si laptele. D-aia se mananca mai intai zeama, cel putin cand iei masa in afara pesterii tale sau cu alti oameni decat neanderthalii cu care probabil obisnuiesti sa mananci.
In al doilea rand ciorba de perisoare este o ciorba destul de mid-level. Nu ca aia de pui a la grec, entry level, dar nici de fasole cu afumatura in paine si ceapa rosie, sau radauteana sau de burta - god tier. Ca veni vorba de god tier, imi permit sa fac o mica recomandare constantenilor: Supa acra-picanta de la Panda Express. E fara carne. Multumirile le primesc aici si pe privat.
Also, pentru cine vrea varianta hardcore la ciorba de burta, exista si ciorba de ciocanele, sau adidasi, cum le zicea pe vremuri. Succes!
In primul rand se mananca materia solida la urma pentru ca, daca mananci ciorba de perisoare, de exemplu, si iei o perisoara d-aia cu lingura si o duci la bot si dai fail si nu o bagi pe toata in gura si iti cade din lingura, atunci o sa faca PLEOSC! in farfurie si zeama o sa sara pe tine, pe fata de masa si cine mai stie pe unde!? In momentul ala restul mesenilor se vor uita la tine ca la un beneficiar al programului cornul si laptele. D-aia se mananca mai intai zeama, cel putin cand iei masa in afara pesterii tale sau cu alti oameni decat neanderthalii cu care probabil obisnuiesti sa mananci.
In al doilea rand ciorba de perisoare este o ciorba destul de mid-level. Nu ca aia de pui a la grec, entry level, dar nici de fasole cu afumatura in paine si ceapa rosie, sau radauteana sau de burta - god tier. Ca veni vorba de god tier, imi permit sa fac o mica recomandare constantenilor: Supa acra-picanta de la Panda Express. E fara carne. Multumirile le primesc aici si pe privat.
Also, pentru cine vrea varianta hardcore la ciorba de burta, exista si ciorba de ciocanele, sau adidasi, cum le zicea pe vremuri. Succes!
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Daca iti cade din lingura cand mananci ciorba, poate nu esti pregatit sa renunti la bavetica.
Accidente se pot intampla oricui. Ce faci de exemplu cand primesti o bucata mai mare, gen la ciorba de gaina? Faci pleosc pleosc in farfurie incercat sa rupi bucatele de carne? Mananci cu mana?
Ce nu pricep eu este :sekaba » Sun Mar 29, 2015 11:21 am wrote:Barbari si nubi, asta avem pe topicul asta.
,,,,,,,, imi permit sa fac o mica recomandare constantenilor: Supa acra-picanta de la Panda Express. E fara carne. Multumirile le primesc aici si pe privat.
"Supa acra-picanta - 300g" si "Face parte din categoria mancarurilor nepicante". Spice-ception? Daca nu face parte,atunci...de ce?.... Mindblown...De ce ai boteza ceva ce de fapt nu e cum il botezi. Ca si cum ai spune "V-am adus o ciorba de burta cu surpriza. Surpriza e ca burta a facut pasi si 'mneata tre' s-o prinzi.
E picanta. Au gresit pe site.
De ce ai manca o ciorba picanta? Nu poti sa iei un ardei iute pentru asta?
nu se compara ardeiul iute de langa farfurie cu cel care a fost fiert deja in ciorba.
Apropo de asta, ati mancat vreodata ciorba de burta in Moldova (PARDON, BUCOVINA!)? Eram prin Campulung Moldovenesc acum cativa ani si am comandat o ciorba de burta la un restaurant. Toata smantana, usturoiul si ardeiul iute le-am primit separat, in timp ce in farfurie aveam apa, burta fiarta si ceva condimente. Cica acolo asa se face. Oricat le-am amestecat, nu am reusit sa ajung la un produs final care sa ma satisfaca.
Apropo de asta, ati mancat vreodata ciorba de burta in Moldova (PARDON, BUCOVINA!)? Eram prin Campulung Moldovenesc acum cativa ani si am comandat o ciorba de burta la un restaurant. Toata smantana, usturoiul si ardeiul iute le-am primit separat, in timp ce in farfurie aveam apa, burta fiarta si ceva condimente. Cica acolo asa se face. Oricat le-am amestecat, nu am reusit sa ajung la un produs final care sa ma satisfaca.
Idk, pare cam ciudat. Sunt oarecum pretentios la ciorba de burta. Also, nu stiu ce gust ar putea sa aiba odata ce usturoiul nu fierbe acolo.
Iti recomand supa de castraveti picanti de la restaurantul chinezesc Long Xuan. Iti schimba total conceptia despre "mouth on fire".DANiel » Sun Mar 29, 2015 1:41 pm wrote:De ce ai manca o ciorba picanta? Nu poti sa iei un ardei iute pentru asta?
Propun sa facem un meeting la o ciorba. Fiecare combatant trebuie sa isi sustina ciorba comandata.