The Help Thread
Re: The Help Thread
Eu le am pe astea cam de 6 luni. http://www.emag.ro/casti-cu-microfon-lo ... D1HX9BBBM/
Mentionez ca le-am luat cu 230 de lei la reducere. Acuma vad ca sunt destul de scumpe. Totusi:
Impecabile in gaming. Foarte bune pentru muzica si filme (sunt foarte pretentios cand vine vorba de calitatea audio in muzica).
Materialul din care sunt confectionate pernutele e unul textil in care nu transpiri si se pot da jos pentru a le spala daca doresti. Urasc acele casti cu pernute din vinil, piele sau orice alt material in care vara ti se coc urechile.
Antifonare de nota 10++. Literalmente nu mai auzi nimic in camera odata ce ti le-ai pus pe cap. Chiar daca nu asculti nimic in ele.
Imbraca total lobul urechii. Disconfort zero.
Microfonul are noise cancelling real nu basini ce vezi pe la alte casti care se lauda cu asa ceva. Din ce mi-au spus baietii cu care mai trag cate un dota 2 ma aud cel mai bine dintre toti.
Banda care vine peste cap e din metal deci rezistenta sporita.
Firul e din material textil (nu agata pe birou, haine) si e suficient de lung (2 m sau mai mult)
Am avut vreo 4-5 perechi de casti. Astea sunt cele mai scumpe pe care mi le-am luat. Nu as mai lua rahaturi dealea ieftine
Mentionez ca le-am luat cu 230 de lei la reducere. Acuma vad ca sunt destul de scumpe. Totusi:
Impecabile in gaming. Foarte bune pentru muzica si filme (sunt foarte pretentios cand vine vorba de calitatea audio in muzica).
Materialul din care sunt confectionate pernutele e unul textil in care nu transpiri si se pot da jos pentru a le spala daca doresti. Urasc acele casti cu pernute din vinil, piele sau orice alt material in care vara ti se coc urechile.
Antifonare de nota 10++. Literalmente nu mai auzi nimic in camera odata ce ti le-ai pus pe cap. Chiar daca nu asculti nimic in ele.
Imbraca total lobul urechii. Disconfort zero.
Microfonul are noise cancelling real nu basini ce vezi pe la alte casti care se lauda cu asa ceva. Din ce mi-au spus baietii cu care mai trag cate un dota 2 ma aud cel mai bine dintre toti.
Banda care vine peste cap e din metal deci rezistenta sporita.
Firul e din material textil (nu agata pe birou, haine) si e suficient de lung (2 m sau mai mult)
Am avut vreo 4-5 perechi de casti. Astea sunt cele mai scumpe pe care mi le-am luat. Nu as mai lua rahaturi dealea ieftine
Last edited by MC on 30 Mar 2015, 08:43, edited 1 time in total.
La Gamecon-ul ăla încearcă să-i cureți bureții cu o rolă de scame (din experiență cu un model anterior).
Alone, important and wise. (W. B. Yeats)
Ce am si ce recomand: http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-558 ... B004FEEY9A
Ieri am postat asta. Azi mi s-au stricat castile. YOLOchestr0ny » 29 Mar 2015, 20:56 wrote:Eu le am pe astea de 2-3 ani sau asa ceva. Le folosesc zilnic si inca functioneaza ireprosabil. Good shit. Inca mai au la magazine gen Flanco, Domo, Altex sau Media Galaxy.
I'm livin' in a love shadow
La pc folosesc niște căști Sony mari, cumpărate acum vreo 3 ani cu <100 de lei. În afară de faptul că n-or fi o culme a audiofiliei n-am de ce mă plânge. Încă se țin bine și în ziua de azi. Dacă ăsta e criteriul care contează cel mai mult, cred că te-ar ajuta o vizită la un magazin de gen, unde să te orientezi după brandurile mai apreciate și să vezi cât de bine-s făcute.
Personal, aș merge pe sugestia lui Mărar. Cred că asta o să îmi cumpăr next time. Pentru ipod am și eu o pereche de Sennheisers d-alea care se bagă în urechi. Best sound so far și nicio problemă în cei doi ani de când le am.
Personal, aș merge pe sugestia lui Mărar. Cred că asta o să îmi cumpăr next time. Pentru ipod am și eu o pereche de Sennheisers d-alea care se bagă în urechi. Best sound so far și nicio problemă în cei doi ani de când le am.
REMEMBER CITADEL
Yep, Sennheisers ftw.
Omu a zis ca vrea si pentru gaming.
Astea nu au microfon si sunt calibrate mai mult pentru muzica (oricum daca asculti la calitate mp3 degeaba le iei sau daca ai o prastie de placa de sunet).Voi ii recomandati casti pentru audiofili.
Daca e mare audiofil sa ia Sennheiser.
Astea nu au microfon si sunt calibrate mai mult pentru muzica (oricum daca asculti la calitate mp3 degeaba le iei sau daca ai o prastie de placa de sunet).Voi ii recomandati casti pentru audiofili.
Daca e mare audiofil sa ia Sennheiser.
Sunt calibrate pentru calitate audio, lol. Nu zic fix alea, sunt destule din care sa alegi (cu microfon, mari/mici, etc), dar nu prea mi-as lua alta marca de casti.
Si cu siguranta nu as da atat pe Logitech-urile alea, in loc de Sennheiser in acelasi pret. Nu zic, or fi bune pentru gaming intensive, dar nu e cazul aici.
Si cu siguranta nu as da atat pe Logitech-urile alea, in loc de Sennheiser in acelasi pret. Nu zic, or fi bune pentru gaming intensive, dar nu e cazul aici.
Asa da. Eu credeam ca te referi strict la alea postate de Marar. Parca fac si Sennheiser ceva casti pentru gaming.
Una e o casca calibrata pentru gaming si alta e o casca pentru muzica, degeaba lolezi
Nu ma indoiesc ca esti constient de asta.
De fapt e foarte greu sa iti iei o pereche de casti pentru de toate. Mai ales daca te uiti la cele un pic mai scumpe.
Sigur, si la o pereche de casti gandite pentru audiofili poti sa te joci, la fel cum si la o pereche de casti pentru gaming poti sa asculti mp3-uri la placa de sunet onboard bine mersi.
Totusi trebuie un pic sa primeze ceva. Mai mult gaming sau mai multa muzica de caliate audio superioara.
Daca nu atunci nici macar nu as recomanda o pereche de casti mai scumpa.
Una e o casca calibrata pentru gaming si alta e o casca pentru muzica, degeaba lolezi

De fapt e foarte greu sa iti iei o pereche de casti pentru de toate. Mai ales daca te uiti la cele un pic mai scumpe.
Sigur, si la o pereche de casti gandite pentru audiofili poti sa te joci, la fel cum si la o pereche de casti pentru gaming poti sa asculti mp3-uri la placa de sunet onboard bine mersi.
Totusi trebuie un pic sa primeze ceva. Mai mult gaming sau mai multa muzica de caliate audio superioara.
Daca nu atunci nici macar nu as recomanda o pereche de casti mai scumpa.
Sennheiser are o gama de headsets pentru gaming.
http://en-us.sennheiser.com/gaming-headsets
http://en-us.sennheiser.com/gaming-headsets
10x guys. Acuma eu sunt complet afon si nu cred ca o sa simt diferenta audio intre expensive shit si cheap stuff, sau intre expensive shit de gaming si expensive shit de melomani, dar m-am saturat sa tot moara cheap stuff-ul odata la cateva luni. So I'll buy me some expensive shit.
NO COVER. ALL MAN.
Omul a zis "uz general", banuiesc ca nu e jucator profesionist de CS ca sa conteze calibrarea pentru gaming. De acord ca exista diferente, dar daca te intereseaza calitatea sunetului (incluisv in jocuri) Senhs sunt ok. Eu prin ce a cerut el asta am inteles ca primeaza, nu gaming vs. muzica. In plus, e exact si segmentul in care ma situez eu.Moldovan Claudiu » 30 Mar 2015, 11:25 wrote:Asa da. Eu credeam ca te referi strict la alea postate de Marar. Parca fac si Sennheiser ceva casti pentru gaming.
Una e o casca calibrata pentru gaming si alta e o casca pentru muzica, degeaba lolezi.
Ia-ti Sennheiser pentru un balance ok daca nu esti interesat de extreme. Razer Kraken pe care le folosesc in jocuri dau rateuri in muzica mai ales la volum mare (daca dai si niste bass boost, practic le lovesti cu fireballs), comparativ cu cele mai ieftine Sennheiser pe care le am la lucru, desi sunt de 3 ori mai scumpe (aprox. 3 mil Razer vs 1 mil Senn). Cu tot marketingul si concentratul pe sunet surround sau echivalent emulat, nu cred ca o sa gasesti casti pentru gaming care sa acopere toate zonele intr-un pret decent. De ex, Razer au scos un Kraken pe steroizi care in teorie ar trebui sa se aplice si pentru audiofili, dar costa 15 milioaneWaaagh! » Mon Mar 30, 2015 11:59 am wrote:10x guys. Acuma eu sunt complet afon si nu cred ca o sa simt diferenta audio intre expensive shit si cheap stuff, sau intre expensive shit de gaming si expensive shit de melomani, dar m-am saturat sa tot moara cheap stuff-ul odata la cateva luni. So I'll buy me some expensive shit.

Nu trebuie sa fii audiofil sa-ti dai seama cand castile iti baga in urechi chestii ciudate daca dai muzica la maxim.
Man, chestiile ciudate de care vorbesti ar putea fi din cauza la hearing damage daca obisnuiesti sa asculti cu volumul la maxim des. 

Ai ratat comparatia cu sennheiserele? E acolo 

Ma gandeam ca nu ai mentiona cum se aud niste casti cu volumul la maxim doar daca ai intentiona si sa le si folosesti cu volumul la maxim.
Am mentionat ca sa scot in evidenta distorsiunile la volum ridicat prezente pe Razer, care nu exista pe Senns. Tot nu inteleg ce vrei.
Vrea sa spuna ca poate ti-ai fvtvt auzul
)))) si deaia auzi cu distors
)))
Waaagh! se pare ca vrea casti care sa-l tina. Orice casti mai scumpe au in general un build quality bun, deci nu o sa aiba probleme.
Daca poti sa iti iei Sennheiser go for it. Sunt casti bune.
LE @patrunjelu. Glumeam si eu

Waaagh! se pare ca vrea casti care sa-l tina. Orice casti mai scumpe au in general un build quality bun, deci nu o sa aiba probleme.
Daca poti sa iti iei Sennheiser go for it. Sunt casti bune.
LE @patrunjelu. Glumeam si eu

Last edited by MC on 30 Mar 2015, 17:55, edited 4 times in total.
Aia am inteles. Dar atunci cand ascult la Sennheisers, imi revine auzul la normal or what? 

Pătrunjelu' » Mon Mar 30, 2015 12:56 pm wrote:Ai ratat comparatia cu sennheiserele? E acolo
Chiar si afon, tot vei face diferenta intre niste casti de 10e si unele de 100e. Castile/boxele sunt sigurele lucruri de care nu imi pare rau ca am dat bani mai multi, dupa ce multi ani erau primele lucruri la care ma zgarceam.Waaagh! » Mon Mar 30, 2015 11:59 am wrote:10x guys. Acuma eu sunt complet afon si nu cred ca o sa simt diferenta audio intre expensive shit si cheap stuff, sau intre expensive shit de gaming si expensive shit de melomani, dar m-am saturat sa tot moara cheap stuff-ul odata la cateva luni. So I'll buy me some expensive shit.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled