Problema mouse in anumite jocuri

Rezolvarea problemelor tehnice, ultimele știri din domeniu și cele mai interesante site-uri.
Post Reply
Soarecu
Pig Cop

Problema mouse in anumite jocuri

Post by Soarecu »

Intai, am vazut alte thread-uri despre mouse-uri dar niciunul mai nou de 2 luni, sper ca nu e cu suparare ca am mai deschis eu unul.
Deci am un Logitech M185 vechi de vreo doi ani. Sunt foarte multumit de el, avand in vedere ca inainte de acesta schimbam mouse-ul la 6 luni, dar de ceva vreme (+/- 2 luni) incepe sa se blocheze in jocuri, cel mai des in CSGO, dar si in alte shootere (nu se blocheaza nicaieri altundeva, doar in shootere). Am schimbat si reschimbat setarile (din joc/control panel etc) pentru mouse dar tot sunt momente cand pentru 10-15 secunde "ingheata". A mai avut careva probleme asemanatoare, chiar si cu alte mouse-uri, daca da cum le-ati rezolvat? Multumesc anticipat.
PS: Nu are niciun soft special, si da, i-am schimbat bateriile.
Magicake
Global Belit

Re: Problema mouse in anumite jocuri

Post by Magicake »

http://www.pcgarage.ro/mouse-gaming/
Si vezi sa fie cu sarma, nu fara. Cine stie ce e stricat la al tau.
zme-ul

Post by zme-ul »

e posibil sa nu fie deloc de la mouse is sa ai spikeuri in CPU usage; sau si mai rau .. DPC latency
testeaza cu cel mai ieftin mouse pe care poti pune mana
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Am niste mouse-uri mai vechi prin casa, daca le pot face sa mearga peste tot, iau in calcul un upgrade.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Recomand asta: http://www.pcgarage.ro/mouse-gaming/roccat/lua/
La fel ca si celelalte produse Roccat, singurul lucru de care te poti lua e ca nu ar avea ceva feature pe care-l vrei, pentru ca tot ce are deja functioneaza perfect. Daca mi-ar disparea DeathAdder-ul maine, tot la Lua m-as intoarce :D E relativ mic ca si dimensiuni, deci probabil ca-ti va merge ok cu laptop-ul pe care presupun ca-l ai si-l cari dupa tine.
Post Reply

Return to “Hardware”