Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Magicake
Global Belit

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by Magicake »

Macar daca zicea si el acolo un Pillars of Eternity sau Wasteland 2... Dar CoD? Meh :D
adriano13

Post by adriano13 »

Borderlands (primul) destul de intensiv in ultima vreme (intensiv = 1-2 ore pe zi maxim, cand nu vin rupt de oboseala de la servici :D), incerc sa fac achievemnturile, desi nu am cu cine sa le fac cele pentru co-op deocamdata. Pe langa asta daily in Hearthstone si Heroes of the Storm.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

GTA V. Impecabil din punct de vedere al optimizarii. Merge uns in 1080p pe un Q6600 2,4Ghz, 6Gb ram si GTX 560 de 1Gb. Daca aveam macar 2 Gb la placa video puteam sa cresc si texturile la High sau chiar Very High.
Cat despre joc in sine... sustin in continuare ceea ce am spus si cand l-am jucat pe PS3. Cel mai bun GTA si probabil unul dintre cele mai bune action sandbox ever made.

Divinity. Original Sin. Jocul asta cred ca nu are sfarsit. :D Am 73 de ore in el dar imi place la nebunie.

Daily in Hearthstone si Heroes of the Storm. Cred ca am o mica dependenta pentru jocurile Blizzard. Nu ma las fara sa am macar un joc din catalogul lor instalat.:)
Bogdan
Pig Cop

Post by Bogdan »

Titan Quest. Nici nu mai tin minte cand si cum a aparut in catalogul meu de steam, dar aveam chef de ceva clicuri relaxante si mi-au cazut ochii pe el. Imi place foarte mult. Asa de mult incat imi vine sa cumpar Grim Dawn Early Access (facut in parte de aceiasi oameni).
PiNG
Space Invader

Post by PiNG »

ROBLOX sau Multi Thift Auto San Andreas,depinde...ROBLOX e tip sandbox cu cuburi dar ceva mai dezvoltat decat Minecraft(si e mai vechi decat Minecraft).Chestia e ca poti customiza character-ul,poti crea/juca jocuri distractive.Daca vrei un DayZ din acela cubic puteti juca Apocalypse Rising pe ROBLOX.Multi Thift Auto SA e fratiorul mai dezvoltat a SAMP,si e mult mai bun decat SAMP.In plus poti crea harti din alea care necesita rabdare si inteligenta.
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

GTA5 Online lev 33 atm :D
Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Am dat o geană pe demo-ul de la NEO Scavenger. Cred că e prima dată după mulţi ani când joc un demo. Are 21 de mega şi oferă suficient din joc ca să-ţi faci o părere. În primele 10 minute am snopit un şau cu pumnii şi i-am furat sacoşa cu gunoaie şi o puşcă cu lunetă fără gloanţe. Apoi am găsit un cărucior de supermarket şi am plecat în căutarea unei perechi de adidaşi, până nu mă termina hipotermia.

Cred c-o să-l cumpăr.
REMEMBER CITADEL
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

L-am instalat si eu, indemnat fiind de povestile real-time ale lui Mahdi si de ce am mai citit. O sa-l joc si eu maine-poimaine sa vad daca merita 10 oiro. Setting-ul (postapocalipsa, mutanti, cacaturi decrepite) si actiunea (bataie cu pumnii si cu picioarele, supravietuire, rani infectate) indica un joc foarte promitator. Good find!
I'm livin' in a love shadow
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Io m-am batut cu un caine pana aproape am murit amandoi de epuizare, apoi a fugit si pe mine m-a omorat unul dezbracat cu pumnii. Plm. Foarte misto luptele :)

Am eu un key de steam daca vreti sa-l luati mai ieftin. Sau pot sa va trimit versiunea completa, drm-free, daca vreti sa-l incercati mai mult.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Versiune completa, drm-free? Unde semnez?
george1234
Space Invader

Post by george1234 »

"Cimitri " daca taceai filozof ramaneai, cred ca fiecare are dreptul sa scrie un comentariu cu privire la sectiunea " Ce jucati in momentul de fata" chiar daca la mine era primul comentariu nu era nevoie sa faci observatie "Uau...sa scrii doar de dragul de a avea un post...Uau...", acest lucru nu te face mai inteligent.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Ce ma? Cine s-a luat de tine? Zi ca-l rup!
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Minune! Vorbeste. Si foloseste si propozitii! Nu doar litere... Ma duc sa dorm. Viata mea este acum implinita. George1234 stie sa scrie! @Chester: Da-mi o palma cu piciorul te rog! Multumesc..aplauze!
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

chestr0ny » 24 Apr 2015, 23:15 wrote:L-am instalat si eu, indemnat fiind de povestile real-time ale lui Mahdi si de ce am mai citit. O sa-l joc si eu maine-poimaine sa vad daca merita 10 oiro. Setting-ul (postapocalipsa, mutanti, cacaturi decrepite) si actiunea (bataie cu pumnii si cu picioarele, supravietuire, rani infectate) indica un joc foarte promitator. Good find!
Hot damn, multumita lui Cristan am jucat aseara vreo ora si ceva versiunea completa, DRM-free. E unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat. Nu m-am mai bucurat niciodata asa tare sa gasesc o sacosa de plastic. Cred ca am jucat 4 runs.

1) Te trezesti intr-un cryolab in timp ce un varcolac mutant se aude venind pe hol. Gandind rapid, am deversat un alt cryotank in care dormea un nefericit. Varcolacul a plecat cu el in gura si dus a fost. Eu am sarit pe geam si am inceput sa explorez imprejurimile. Am gasit o sacosa de plastic si niste sticle cu apa, un multitool si niste carpe. Mi-am pus carpele pe fata drept filtru de aer si am continuat explorarea. M-am intalnit cu un bandit inarmat cu o ranga. Dupa o lupta haotica destul de scurta, mi-a imprastiat creierii pe jos cu ranga. Game over.

2) Aceeasi faza cu varcolacul, dar de data asta reusesc sa explorez mai mult imprejurimile. Ajung intr-un oras devastat. Gasesc un rucsac de copii, blugi, un hanorac gros si un singur pantof. Plm, bun si ala. Mancare suficienta, de apa nu duceam lipsa. M-am dus noaptea sa ma culc intr-un apartament distrus. A venit un shau si m-a luat la bataie in somn. Nu am mai reusit sa ma ridic de pe jos si m-a omorat. Game over.

3. Am scapat de varcolac ascunzandu-ma dupa un cryotank de data asta. Iar explorare, lucrurile mergeau bine. Gasisem niste folie de aluminiu, o prelata de cort, doua tricouri, un hanorac si niste cargo pants (pe care mi le-am pus pe toate pe mine), mai multe fructe de padure, niste suc si multe medicamente. Dupa o lupta scurta cu un caine salbatic, aveam la mine carne de caine. Bucurie mare, mai ales ca gasisem si o bricheta aproape plina cu care sa fac focul. La un moment dat, am luat-o la pas spre nord fata de laboratorul in care m-am trezit. La un hex distanta, ghici ce? Varcolacul mutant se plimba in cautare de carne proaspata. M-a macelarit. Game over.

4) Cel mai bogat run in materie de loot. Gasisem haine groase, o masca de gaze, un rucsac serios, o lanterna, prelata de cort, apa, mancare, the works. Din pacate, nu eram prea bine inarmat si m-am intalnit destul de repede cu un caine salbatic. Am reusit sa-l omor, dar sangeram destul de serios. Nu aveam decat un singur bandaj, asa ca nu am bandajat decat una din cele patru muscaturi. Aveam un singur painkiller, asa ca l-am inghitit si am incercat sa ma odihnesc un pic, sa-mi recapat puterile. Da' de unde. A aparut imediat un alt caine salbatic. M-am luptat atat cat am putut, dar efectul pastilei se dusese si incepusem din nou sa sangerez grav. Am cazut pe jos, nu am mai reusit sa ma ridic, am lesinat de durere si cainele a ramas sa-mi sfartece hoitul. Game over.

10/10 as muri intr-un mod grotesc din nou

Grafica smekera facuta de postapocalypic outlaws si atmosfera de Fallout:

Image

Image

Image

O sesiune tipica de joc:

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Te invat eu cand ne mai vedem cum se rezolva un shau cu ranga.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Mi-ar fi mai util sa ma inveti cu un ciob. Alea se gasesc pe toate drumurile, ranga nu prea.
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

ass creed 3
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Uau...sa scrii doar de dragul de a avea un post...Uau...
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

CS GO
go nuts
Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Sudoku. Get rekt!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Post Reply

Return to “Jocuri”