Eh, el n-a depasit faza obsesiei fata de cantar, meme-urilor penibile, a injuraturilor si amenintarilor cu bataia cand il dezaprobi sau pur si simplu ai alte interese fata de ale lui. Poate de la 50 ani incolo o sa-i treaca, am auzit ca devii mai nepasator la batranete.Mafio » Sun Mar 29, 2015 2:18 pm wrote:E bine de știut că citești Vice Romania la 47 de ani.
McWilliams » Tue Apr 21, 2015 10:21 am wrote:De asta mi se pare si tembel un survey pe tema asta. E ca si cum intrebi "cine vrea inghetata?" - este o intrebare tembela pentru ca toata lumea vrea inghetata, indiferent de varsta, sex, inaltime, greutate, orientare religioasa sau numar de dinti in gura. Nu exista motiv sa crezi ca inghetata va fi nasoala.
McWilliams » Sun Apr 26, 2015 3:55 pm wrote:Ok, pentru tine o sa schimb intrebarea in "cine vrea (sa faca) sex?". Poate daca fac apel la nevoile primordiale din piramida lui Maslow, intelegi mai usor.
brutalistu a nascut. are un urmas. sa traiasca!McWilliams » Fri May 01, 2015 12:57 am wrote:Si mai e si partea de gandire a la "eu am sa-mi educ copilul ca sa ii placa ce-mi place mie". De parca tata m-a luat pe dupa umeri si mi-a pus Depeche Mode sau Hemingway in brate ca sa stiu ce-i "BUN" in viata. Nu, bai, constantenilor obsedati de a ramane drept epicentrul lumii - fiecare descopera ce ii place in timp. Poate sa accepte sugestii, perfect de acord, dar in cele din urma alegerea ii revine doar lui. Daca vrei sa vezi doar lume care gandeste doar ca tine, fa-ti o clona, a mini-chester. Sau deschideti club de old-school gamers anonymous. Altfel, singura constanta (see what I did there?!) pentru intreaga omenire este ca fiecare individ este unic. In cuget si gandire.
Iar a-ti trai prezentul pentru a satisface altora nostalgia dupa trecut... eu tind sa cred ca asa se formeaza copii cu daddy-issues. Daca tu nu suferi de daddy-issues, de ce i-ai dori asa ceva altuia?
brutalistu » Fri May 01, 2015 1:24 pm wrote:REJOICE EVERYBODY!
The IndieGala "Adventure Mega" Bundle consisting of 11 FANTASTIC STEAM GAMES IS LIVE!
Pay $1 or more to get these Steam games!
Runaway, The Dream of The Turtle (STEAM)
The Journey Down: Chapter One (STEAM) + STEAM TRADING CARDS
Pay $3.99 or more (ONLY FIRST 24h) and get all 11 AWESOME STEAM GAMES!
Mushroom Men: Truffle Trouble (STEAM) + STEAM TRADING CARDS
Venetica - Gold Edition (STEAM) + STEAM TRADING CARDS
The Last Tinker™: City of Colors (STEAM) + STEAM TRADING CARDS
The Journey Down: Chapter Two (STEAM) + STEAM TRADING CARDS
War, the Game (STEAM) + STEAM TRADING CARDS
About Love, Hate and the other ones (STEAM) + STEAM TRADING CARDS
Eidolon (STEAM)
Runaway: A Twist of Fate (STEAM)
Runaway, A Road Adventure (STEAM)
Da, brutalistu, toata lumea stie ca esti un homofob, nu-i nevoie sa ne reamintesti cu fiecare ocazie.
Nu sunt homofob, respect alegerea făcută la adolescenţă a fiecăruia. Homfobia implică acţiune, reacţie. Cineva este heterofob aici... Pur şi simplu mă adresez reprezentanţilor minorităţii sexuale cu ştiri NOI şi BUNE! REJOICE!!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests