Meciul secolului... pardon, secolelor

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
McWilliams
Self-righteous bastard

Meciul secolului... pardon, secolelor

Post by McWilliams »

Da, si eu mi-am pierdut 2 ore din viata uitandu-ma la asa ceva. Voi?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mahdi
Necromancer

Re: Meciul secolului... pardon, secolelor

Post by Mahdi »

Eu nu. Nici nu am înţeles despre ce e vorba şi de ce vuiau interneţii înainte. Mă simt foarte ok aşa.
REMEMBER CITADEL
Cetateanu
Headcrab

Post by Cetateanu »

mda, daca tot suntem aici, imi poate explica cineva de ce atata tam tam cu slabanogul asta de 60 de kile? impresia mea e ca americanii, in lipsa unui "greu" de valoare gen Klitschko, incearca sa ne faca sa credem ca asta e boxerul tuturor timpurilor. nici nu auzisem de astia 2 pana acum, nu stiu poate sunt eu total pe langa cu fenomenul, poate m-au prostit anii, dar eu stiam ca altii erau marii boxului.
marius
Zergling

Post by marius »

Cetateanu » 3 May 2015, 14:47 wrote:...nici nu auzisem de astia 2 pana acum...
daca nu ai auzit de astia doi, chiar esti
Cetateanu » 3 May 2015, 14:47 wrote: total pe langa cu fenomenul
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

astia-s usorii boxului. nu m-am lasat nici eu prostit de hype ca sa ma trezesc de la ora aia, dar am verificat rezultatul. Imi pare rau de pac-man, dar ma asteptam sa castige enervantul astalalt. in masura in care ma pot deranja sa verific rezultatele meciurilor, sper sa se gaseasca cineva sa-l tavaleasca bine pana sa se retraga.
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Cetateanu » 3 May 2015, 13:47 wrote:dar eu stiam ca altii erau marii boxului.
Mi-ai luat cuvintele din gura. Cand am auzit valva care se face in jurul meciului ma asteptam sa fie Muhammad Ali vs Rocky, dar aflu ca e de fapt nustiucare vs nustiucine, wtf man.

Btw:
Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Din nou, paralela cu topicul lui chester - nu mai stie nici naiba de Cassius Clay Jr, in schimb toata lumea a auzit de valiza cu 1 milion de dolari a lui Mayweather Jr.

Ma rog, nu aveam pretentii de la un K.O., sau macar de la un K.D. Insa speram sa vad un meci de box ceva mai spectaculos decat unul de darts.
Last edited by McWilliams on 3 May 2015, 16:14, edited 1 time in total.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

McWilliams » Sun May 03, 2015 2:51 pm wrote:in schimb toata lumea a auzit de valiza cu 1 milion de dolari a lui Mayweather Jr.
Heh?
New phone, Houthis

Soundcloud
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Mărar » 3 May 2015, 15:03 wrote:
McWilliams » Sun May 03, 2015 2:51 pm wrote:in schimb toata lumea a auzit de valiza cu 1 milion de dolari a lui Mayweather Jr.
Heh?
Manifestare tipică de cocalar: Mayweather s-a afişat într-o anumită zonă cu o valiză plină cu bani pe care i-a aruncat pe lăutari şi dedicaţii.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

De fapt, legenda este ca Mayweather are mereu o sacosa cu un milion de dolari la el. Si... ma rog, merita mentionat ca un milion de dolari, in bancnote de suta, este o chestie destul de voluminoasa.
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Eu am venit de la munca exact cand incepea meciul, am rezistat primele 8 reprize in care Pacquiao l-a caftit pe Mayweather, si cand m-am trezit am vazut ca Mayweather a castigat meciul. Dafuq?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Conform cu bonul caftelii, Mayweather i-a dat mai multe.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Mda, s-au punctat atingerile, nu loviturile. Pentru ca doar asa "Money" Mayweather ar fi dat dublu fata de Manny Pacquiao. Ma declar total afon fata de sportul numit box (sau arta numita box, daca este sa te iei dupa unii), cu atat mai mult fata de metodele de punctare. Insa bate cumva la ochi ideea ca pumnii/loviturile aruncati/e in garda adversarului se constituie drept puncte pentru tine. Mayweather are undeva la 10-12 cm alonja fata de Pacquiao; astea inseamna ca daca ar aplica tot meciul cate o palma la fiecare 10 secunde la fruntea filipinezului in stilul Didi vs Dexter, atunci castiga automat prin prisma punctajului colosal obtinut, indiferent cate directe/crosee/upercut-uri primeste la mufarina sa, pe langa sau prin garda. Cum zicea un om celebru: arta nu este pentru prosti, iar eu aici ma simt taaaaaaaaaaaare prost.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Pe bon se contabilizeaza separat cate bucati a lansat fiecare si cate au intrat. Din ce-am vazut, mayweather a lansat mai putine lovituri ca pac-man dar i-au intrat mai multe. Adica i-a dat mai multe bucati decat a incasat si a fost si mai eficient. Altfel nu stiu cum se calculeaza scorul pe fiecare runda, dar numerele nu mint.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Asta spune destule imho.

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

De fapt, spune un mare rahat. Punches landed este echivalentul fotbalistic a paselor reusite. Acum, na, pase reusite sunt si cele dintre fundasii centrali si portar, unde nimeni nu face pressing si nu ai de ce sa le gresesti. Este o joaca la alibi. Nu cauti sa lovesti adversarul pentru a-l dezechilibra sau a-i provoca o greseala sau a-l pune la podea, ci cauti sa atingi adversarul pentru a mai bifa o liniuta pe foaia de arbitraj. Like Steam achievements.

Ma repet: Mayweather are ZECE centimetri alonja in plus fata de adversar. Asta inseamna ca, efectiv, trebuie doar sa intinda un brat si sa-l atinga in garda pe adversar pentru a contabiliza ceea ce arbitrii denumesc "landed punch". Jab-ul inseamna directa, deci un brat intins dinspre corp la distanta maxima. Este logic ca Mayweather sa aiba mai multe jab-uri - si aruncate, si cu tinta atinsa - decat un adversar care trebuie intai sa se apropie de tinta (timp in care te poti eschiva de lovitura, astfel incat adversarul sa contabilizeze un "miss"). Power punches, in schimb, presupune ceva mai "up close and personal", loc unde Mayweather tot se lipea de corzile ringului sau isi lua adversarul in brate.

Iar Mayweather a jucat la puncte, constient de faptul ca, la un meci "echilibrat" (a se citi "meci fara KO/KD"), o sa castige favoritul. Pentru ca "challenger"-ul trebuie sa dovedeasca faptul ca este MAI BUN decat "defender"-ul, nu doar un LA FEL DE BUN.

Oricum a fost un meci... urat, slab, "supertacticizat", indiferent cine ar fi castigat. Insa metoda de punctare este defectuoasa. Nu se face diferenta intre lovituri (adica a lovit in garda, a lovit moale, a lovit fata adversarului, a lovit torso-ul, a fost o combinatie de 2-3 lovituri etc.). A la "noi am avut 70% posesie, deci meritam victoria!".
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

McWilliams » Sun May 03, 2015 11:25 pm wrote:Mda, s-au punctat atingerile, nu loviturile. Pentru ca doar asa "Money" Mayweather ar fi dat dublu fata de Manny Pacquiao. Ma declar total afon fata de sportul numit box (sau arta numita box, daca este sa te iei dupa unii), cu atat mai mult fata de metodele de punctare. Insa bate cumva la ochi ideea ca pumnii/loviturile aruncati/e in garda adversarului se constituie drept puncte pentru tine. Mayweather are undeva la 10-12 cm alonja fata de Pacquiao; astea inseamna ca daca ar aplica tot meciul cate o palma la fiecare 10 secunde la fruntea filipinezului in stilul Didi vs Dexter, atunci castiga automat prin prisma punctajului colosal obtinut, indiferent cate directe/crosee/upercut-uri primeste la mufarina sa, pe langa sau prin garda. Cum zicea un om celebru: arta nu este pentru prosti, iar eu aici ma simt taaaaaaaaaaaare prost.
Deci anunt ca nu ma pricep la box dar incep a lansa o teorie proprie despre regulile din acest sport, teorie care sa-mi permita sa ajung la concluzia ca acest sport cu appeal la nivel mondial la care nu ma pricep se desfasoara in mod gresit si stupid.

Doamne.

Apoi un coleg de forum vine si imi arata scorul oficial si cum se contorizeaza el. Anunt ca si ala e un mare rahat. De ce? Pentru ca lansez imediat o comparatie cu fotbalul.

Doamne.
DreadWing
Headless Kamikaze

Post by DreadWing »

phpBB [video]
Floyd Mayweather Is A Coward
Yes, he won the fight. He threw more punches and he landed more of them and he was the superior boxer, I guess. He won in the same way some neutral zone trap hockey team bleeds out another team. He clearly built his fighting style around with a calculated strategy of gaming the compubox system so that he gets credit for even the most cursory of punches.
...
The bedrock principle of this little site is that sports and morality have no connection at all. And I believe in that. But Floyd Mayweather is a near universally agreed-upon villain, and so it was hard to watch him dick around in the ring last night—turning what should have been a big fight into an extended sparring exercise
...
Always ducking. Always running. The man will never pick a fight he knows he might lose.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cel mai corect ar fi ca adversarii sa stea fata in fata si sa-si care bucati in mecla alternativ, cel care da primul fiind ales ca la fotbal, cu banul. Pierde cine cade primul. Asa ar fi super corect, fara tertipuri computationale, combinatii cu arbitrii, smecherii si ar fi si super entertaining pentru audienta.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Adevarul e ca nu ai cum sa-l simpatizezi pe Mayweather no matter what. Nu m-am uitat la meci si nu stiu cum joaca el box, dar omul si-a batut nevasta de fata cu copilul si apoi si-a pus gorila sa tina de copil ca sa nu cheme politia. Mare barbat, ce sa spun. Mai bine dansa in jurul nevestei asa cum am inteles ca a facut la meciul "secolului", zic si eu acuma.
Post Reply

Return to “Cafenea”