Meciul secolului... pardon, secolelor

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
User avatar
Waaagh!
Forum Warlord
Posts: 5233
Joined: 2 Mar 2014, 16:23

Re: Meciul secolului... pardon, secolelor

Post by Waaagh! »

De ce nu l-a reglat putin si pe copil? I-a fost frica sa nu si-o ia? :lol:
NO COVER. ALL MAN.
User avatar
DarthZombie
Dremora Lord
Posts: 4183
Joined: 2 Mar 2014, 15:25

Re: Meciul secolului... pardon, secolelor

Post by DarthZombie »

Pai astia au in sange violenta domne, niste brute necivilizate cu totii!
User avatar
McWilliams
Self-righteous bastard
Posts: 4601
Joined: 2 Mar 2014, 17:23
Location: Galati
Contact:

Re: Meciul secolului... pardon, secolelor

Post by McWilliams »

ola small dickie » Mon May 04, 2015 6:31 am wrote:
McWilliams » Sun May 03, 2015 11:25 pm wrote:Mda, s-au punctat atingerile, nu loviturile. Pentru ca doar asa "Money" Mayweather ar fi dat dublu fata de Manny Pacquiao. Ma declar total afon fata de sportul numit box (sau arta numita box, daca este sa te iei dupa unii), cu atat mai mult fata de metodele de punctare. Insa bate cumva la ochi ideea ca pumnii/loviturile aruncati/e in garda adversarului se constituie drept puncte pentru tine. Mayweather are undeva la 10-12 cm alonja fata de Pacquiao; astea inseamna ca daca ar aplica tot meciul cate o palma la fiecare 10 secunde la fruntea filipinezului in stilul Didi vs Dexter, atunci castiga automat prin prisma punctajului colosal obtinut, indiferent cate directe/crosee/upercut-uri primeste la mufarina sa, pe langa sau prin garda. Cum zicea un om celebru: arta nu este pentru prosti, iar eu aici ma simt taaaaaaaaaaaare prost.
Deci anunt ca nu ma pricep la box dar incep a lansa o teorie proprie despre regulile din acest sport, teorie care sa-mi permita sa ajung la concluzia ca acest sport cu appeal la nivel mondial la care nu ma pricep se desfasoara in mod gresit si stupid.

Doamne.

Apoi un coleg de forum vine si imi arata scorul oficial si cum se contorizeaza el. Anunt ca si ala e un mare rahat. De ce? Pentru ca lansez imediat o comparatie cu fotbalul.

Doamne.

Tu esti un dobitoc. Pardon, doar un dobitoc. Good day, sir!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
User avatar
McWilliams
Self-righteous bastard
Posts: 4601
Joined: 2 Mar 2014, 17:23
Location: Galati
Contact:

Re: Meciul secolului... pardon, secolelor

Post by McWilliams »

Si acum sa detaliez cu punct si virgula de ce esti asa cum te-a facut... Dumnezeu.
Deci anunt ca nu ma pricep la box
Se numeste modestie/decenta. Ai putea sa cauti termenul prin cartile de istorie. Alternativa ar fi sa zic "sunt o enciclopedie ambulanta despre box". Problema este ca, daca incepi asa o argumentare, dobitocii tind sa sara cu gura pe tine folosing argumente "esti boxer profesionist? sau arbitru profesionist? ai lucrat in sistem? sau doar dai cu gura de pe margine?". Atunci, om cu bun-simt cu sunt, caut sa o iau pe scurtatura. Pentru tine, ola, considera ca am zis ca stiu tot, apoi considera ca tu ai zis ca nu stiu nimic, apoi considera ca am dat edit la post si am zis ca nu stiu nimic.
dar incep a lansa o teorie proprie despre regulile din acest sport
Regulile pot fi schimbate. In timp, ele se pot dovedi invechite. Sau se pot dovedi perfectibile. Uita-te la fotbal, de exemplu, prin comparatie cu rugby-ul - amandoua au inceput de la acelasi nivel, insa un sport a ales sa imbratiseze tehnologia, in timp ce altul a ales sa ramana in epoca de piatra... pardon, in epoca romantica. Deci parerile mele despre reguli, desi nu trebuie sa fie avizate, pot continua sa existe si sa fie exprimate. Si, culmea, pot fi si bune. Sau nu. A le exclude din start este ceva specific mintilor inchistate.
teorie care sa-mi permita sa ajung la concluzia ca acest sport cu appeal la nivel mondial la care nu ma pricep se desfasoara in mod gresit si stupid.
Aici sunt doua situatii. Una, si cea mai simpla dupa care pot alege sa ma ascund, este cea in care nu sunt singurul care gandeste la fel. Multi gandesc la fel, dupa acest meci de... box cred ca s-a decis, pana la urma, ca a fost. Foarte multi. Poate ca cei mai multi. In democratie, cei mai multi decid. Deci cei mai mult pot avea, si in general au, dreptate. A doua situatie este cea in care simt nevoia sa iti silabisesc ca NU se desfasoara in mod stupid, dar sigur este ceva gresit cand se puncteaza cantitativ. Nu exista diferentiere intre lovituri - diferenta prin intensitate, diferenta prin combinatii, diferenta prin reactia adversarului (adversarul s-a lasat pe corzile ringului, adversarul a cedat centrul ringului, adversarul a luat boxerul care ataca in brate, adversarul a contracarat cu lovituri proprii etc.). Pur si simplu se aduna pumnii dati/aruncati. De parca meciul nu s-ar disputa OM vs OM, ci OM vs SAC DE BOX. Mi se pare rusinos sa te ascunzi dupa statistica. Si mi se pare dobitocesc sa contracarezi eventuale dezacorduri cu propozitia precedenta prin "nu poti tu intelege metoda de punctare".
Doamne.
Dumnezeu a murit. Pentru ca daca era in viata, sigur te strafulgera. Numai gandul ca te-ai putea intitula "dupa chipul si asemanarea Sa" ar provoca un reboot al rasei umane.
Apoi un coleg de forum vine si imi arata scorul oficial
Stiam scorul. Stii de unde il stiam? Pentru ca m-am uitat la meci. Nu comentez si trag concluzii, ca un dobitoc, din citatele altora care s-au uitat la meci, ci efectiv am urmarit meciul si, cel mai important, partea de dupa "festivitatea de premiere", cand sunt date publicului (in mod oficial sau nu) aceste date. Nu link-uiesc datele pentru ca nu sunt genul care sa puna link-uri.
si cum se contorizeaza el
Nimeni nu a arata/explicat cum se contorizeaza el. Insa pentru ca suntem posesori de materie cenusie, cei mai multi dintre noi pot citi. O parte dintre cei care pot sa citeasca mai pot sa si inteleaga ce au citit. Partea in care eu am zis ca o foaie de scor care arata cate directe si cate lovituri in forta s-au dat, cu procentaj de reusita, este doar caseta tehnica a meciului si cu nimic diferita de caseta tehnica a meciului dintre Inter si Barcelona din semifinala UEFA CL 2009-2010 (adica toti indicatorii in favoarea Barcelonei, mai putin scorul la general: 3-1 pentru Inter).
Anunt ca si ala e un mare rahat. De ce? Pentru ca lansez imediat o comparatie cu fotbalul.
Nu. Folosesc fotbalul pentru ca stiu ca tu esti specimenul cu cel mai low IQ de pe forum. You can only relate to football. Therefore, if I explain it in layman's terms to you - i.e. "in football slang, that would mean..." - you're more likely to get it. If you get it, then anyone can get it! It's not exactly a bullet-proof plan, but I'm sticking with it until I can learn a similar means of communication based on adventure games.


Pe de o parte, exista notiunea ca "dom'le - zice dobitocul - cifrele sunt clare! nu poti sa te iei la tranta cu cifrele si statisticile". Chestie care, daca ai fi facut statistica vreodata in viata ta, ai fi aflat ca cifrele pot fi folosite de asa natura incat sa iasa orice iti doresti tu din interpretarea lor. Pe de alta parte, exista notiunea ca "dom'le, boxul este o arta - nu o ciomageala; ca atare, cifrele nu zic totul". Problema este ca, desi un meci de box trebuie sa imbine aceste doua notiuni, plus altele, in general tinde sa traga intr-o extrema sau in cealalta.

Nu toate meciurile de box trebuie sa fie Froch vs Bute. Insa cand se alege un castigator, la fel ca in drept, la fel ca in alte sporturi, trebuie sa se judece in SPIRITUL regulilor, si nu doar in LITERA regulilor.

Mai expun o data motivele pentru care Mayweather a punctat doar la caseta tehnica. Mayweather are undeva la ZECE CENTRIMETRI alonja in plus fata de filipinez. Tot meciul, filipinezul a fost in ofensiva. Asta se traduce prin faptul ca Pacquiao era cel care se apropia de Mayweather, si nu invers. Cand Pacquiao se apropia, fizic era mai simplu pentru Mayweather sa arunce un pumn (mai exact, sa isi atinga adversarul, pentru ca nu vorbim de lovituri grele/in forta) decat pentru Pacquiao. Insa era o lovitura solitara. Neurmata de o combinatie sau de altceva in afara de un pas inapoi si/sau o eschiva in fata contrei. Like Didi using her long hands to keep Dexter away.

Te uiti ca dobitocul la caseta tehnica si zici ca Pacquiao a fost umflat de Mayweather de la atatea directe. In schimb, aceeasi caseta tehnica, doar ca ceva mai detaliata, arata ca Pacquiao nu a atins corzile ringului decat in instante mult mai rare decat Mayweather; arata ca Pacquiao a controlat centrul ringului mult mai mult decat Mayweather; arata ca Pacquiao a luat in brate adversarul mult mai rar decat Mayweather etc. Directele lui Mayweather, cu doua exceptii, au fost pase la portar. Darts. Playing fucking tag. De fapt, la finalul meciului, "(ne-)specialistii" il laudau pe Mayweather pentru jocul de picioare si pentru eschive, nu pentru cantitatea industriala de directe aruncate si pentru precizia lor.


In fine, las' ca vine brutalistul inapoi si o sa ai alte prioritati pe forum. Ma astept sa dai quote la post si sa-l trimiti la topicul tau preferat, evident cu o combinatie de "lol" si "wtf" adaugata. Ola, you're predictable like shit flushing down the toilet.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14565
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Meciul secolului... pardon, secolelor

Post by ola small dickie »

mai sus aveti inca o mostra de cum ar trebui sa postati, conform lui marvas
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Post Reply

Return to “Cafenea”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests