Ce filme am mai vazut
Re: Ce filme am mai vazut
Asta încercam și eu să zic cu comparațiile exagerate că nu-și au locul de nici o culoare(mi-am pierdut câteva cuvinte din vocabular în dimineața asta). În ultimele scene de la sfârșitul Vol 1 în care-i prezintă pe cei 3: F, G și Jerome, începuse să aibă o oarecare coeziune cu tematica muzicală a capitolului, având în vedere că F și G sunt și note muzicale, dar parcă s-a pișat cu boltă pe asta când Jerome e parte din triptic.
Poate Seligman a fost făcut intenționat să pară fără nici o treabă cu povestea lui Joe(mai puțin când discută despre pedofilie, rasism și polimorfismul sexual la copii) să dea senzația aia de obiectivism și lipsa de întinare înaintea preconcepțiilor, cum s-a justificat și el. Că i-a ieșit un talmeș-balmeș de personaj, o adevărată enciclopedie de lucruri dezarticulate și inutile, și că la final să-l transforme oricum într-un ipocrit, asta-i altă mâncare de pește.
Poate Seligman a fost făcut intenționat să pară fără nici o treabă cu povestea lui Joe(mai puțin când discută despre pedofilie, rasism și polimorfismul sexual la copii) să dea senzația aia de obiectivism și lipsa de întinare înaintea preconcepțiilor, cum s-a justificat și el. Că i-a ieșit un talmeș-balmeș de personaj, o adevărată enciclopedie de lucruri dezarticulate și inutile, și că la final să-l transforme oricum într-un ipocrit, asta-i altă mâncare de pește.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Vazut partea a 2-a... apreciez oarecum efortul si inteleg ce vroia sa transmita, dar tot il consider un film foarte prost.
Si eu am ras la acel deja-vu.Fular » Mon Apr 07, 2014 10:35 am wrote:A, și am râs un pic la o scenă cu Marcel.
Frozen
Nu imi amintesc cand m-a mai impresionat un film atat de tare ultima data. Poate memoria imi joaca feste la ora asta, cine stie. Imi plac in general povestile old-fashioned, dar ce face Frozen special e cat de mult m-am putut identifica cu dilema existentiala a Elsei, cat de universala si profunda e tema, si totusi prezentata in asa fel incat si un copil de sub 10 ani poate sa o inteleaga. Ce sa zic, un clasic.
Nu imi amintesc cand m-a mai impresionat un film atat de tare ultima data. Poate memoria imi joaca feste la ora asta, cine stie. Imi plac in general povestile old-fashioned, dar ce face Frozen special e cat de mult m-am putut identifica cu dilema existentiala a Elsei, cat de universala si profunda e tema, si totusi prezentata in asa fel incat si un copil de sub 10 ani poate sa o inteleaga. Ce sa zic, un clasic.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ai plans putin?
Putin summoned.

Spoiler:

In caz ca nu era evident, scopul threadului este sa-ti impartasesti opinia despre filmele pe care le urmaresti.
Aoleoo Stokkolme! Si tu printzeso?
Ia, explica-mi tu mie cum te identifici cu drama existentiala a printesei Elsa care are super-puteri si nu le poate tine in frau.
Eu sunt mai sarac cu duhul decat aia de 10 ani si nu am vazut vreo tema profund umana si universal valabila. Am detectat in schimb doar un film fara substanta construit in totalitate si algoritmic de PR-isti, fiecare replica, personaj sau scena fiind foarte atent targetata (romgleza asta bat-o vina!).
A, era sa uita de muzica - mi-au sangerat urechile.
As prefera sa ma fac belieber decat sa mai aud vreodata o asa-zisa melodie din Frozen. Omfg!... and the lyrics make you want to go on a killing spree.
Ia, explica-mi tu mie cum te identifici cu drama existentiala a printesei Elsa care are super-puteri si nu le poate tine in frau.
Eu sunt mai sarac cu duhul decat aia de 10 ani si nu am vazut vreo tema profund umana si universal valabila. Am detectat in schimb doar un film fara substanta construit in totalitate si algoritmic de PR-isti, fiecare replica, personaj sau scena fiind foarte atent targetata (romgleza asta bat-o vina!).
A, era sa uita de muzica - mi-au sangerat urechile.
As prefera sa ma fac belieber decat sa mai aud vreodata o asa-zisa melodie din Frozen. Omfg!... and the lyrics make you want to go on a killing spree.
I'm the gipsy that stole Christmas.
Nu pot discuta filozofii atat de delicate cu un taran de la parterul piramidei lui Maslow, no offense 
Sunt destule articole pe tema asta, care explica poate mai bine decat as putea eu, de exepmlu: http://www.izziebytes.net/frozen-elsa-c ... lysis-elsa
Muzica e standard pentru un musical, nu cred ca poate fi deranjanta decat daca o asculti in mod repetat, ceea ce nu te pune nimeni.

Sunt destule articole pe tema asta, care explica poate mai bine decat as putea eu, de exepmlu: http://www.izziebytes.net/frozen-elsa-c ... lysis-elsa
Muzica e standard pentru un musical, nu cred ca poate fi deranjanta decat daca o asculti in mod repetat, ceea ce nu te pune nimeni.
La Gravity v-ați uitat? Ce părere aveți despre el?
Bah, bah, Gravity a fost ok (Marar's gonna kill me when I get back home).
Doar ca trebuia sa se termine dupa 30-45 de min.
@Stokkolm
Haide buey nu poti sa-mi dai link-uri d-astea si sa ma pui sa le citesc with a straight face.
Cica "The creative team has confirmed that this was all intentional"... Sa mori tu ca ar fi spus "nu" ca sa-si impuste vaca de muls in picior.
Doar ca trebuia sa se termine dupa 30-45 de min.
@Stokkolm
Haide buey nu poti sa-mi dai link-uri d-astea si sa ma pui sa le citesc with a straight face.
Cica "The creative team has confirmed that this was all intentional"... Sa mori tu ca ar fi spus "nu" ca sa-si impuste vaca de muls in picior.
I'm the gipsy that stole Christmas.
Si unde vrei sa ajungi, ca de fapt creatorii filmului si-au dorit sa faca bani? Oh the horror! Stai cu ochii pe box office si daca a trecut de o anumita suma, gata, nu mai e bun, prea mainstream? Oricum, eu ti-am oferit explicatia, depinde doar de tine sa o accepti.
Iar de Gravity, IMO e ceea ce Sunshine putea fi daca nu o dadea in bara in anumite aspecte. Iar Sunshine, in momentele cand e bun, pai e bun.
Iar de Gravity, IMO e ceea ce Sunshine putea fi daca nu o dadea in bara in anumite aspecte. Iar Sunshine, in momentele cand e bun, pai e bun.
Frozen film profund lol
l.e.: N-am inteles niciodata ce e asa special la filmul asta. Nici macar ca animatie nu e in top 10. E un cliseu de la cap la coada.
l.e.: N-am inteles niciodata ce e asa special la filmul asta. Nici macar ca animatie nu e in top 10. E un cliseu de la cap la coada.
♪
Ai grija ca stiu unde lucrezi.AndreiM. » Mon May 05, 2014 7:09 am wrote:Bah, bah, Gravity a fost ok (Marar's gonna kill me when I get back home).
Prisoners - N-am mai văzut vreun film regizat de Villeneuve, dar ăsta mi se pare un fel de zvâcnire de orgoliu atât din partea regizorului cât și a actorilor. Un fel de ”putem și noi” din partea lui Jackman și Gyllenhaal care evident că nu se concretizează fiindcă nu pot și ei. Nu sunt actori de calibru, de respectat însă efortul pe care l-au depus. Sau așa am perceput eu Prisoners, un film pentru care toți cei implicați și-au dat silința dar în final nu e de ajuns pentru că atâta pot.
Scenariu destul de previzibil și oarecum prost ritmat, tensiunea emoțională nu prea iese, iar scenele care ar trebui să impresioneze sunt prea moi. Scena cu goana la spital din finalul filmului e cam singurul moment cu adevărat remarcabil, 2 minute superbe, dar atât.
Scenariu destul de previzibil și oarecum prost ritmat, tensiunea emoțională nu prea iese, iar scenele care ar trebui să impresioneze sunt prea moi. Scena cu goana la spital din finalul filmului e cam singurul moment cu adevărat remarcabil, 2 minute superbe, dar atât.
- DerangedGenius
- Zergling
A fost cineva la Godzilla? Merita?
Da, eu. Mi s-a parut mediocru overall dar foarte entertaining. Nu am observat cand a trecut timpul, iar la final eram ceva gen "abia a trecut o ora, cum sa se termine?". Eu zic ca e perfect daca te plictisesti si vrei sa vezi un film cu amicii. Doar sa nu te astepti la un film care stabileste noi standarde in domeniu.
Angry Joe sums it up best:
Si mie mi s-a parut frustrant faptul ca, desi filmul se numeste Godzilla, au fost ceva gen 10% scene cu Godzilla si 90% cu Ford Brody. Sau nevasta-sa. Mai frustrant e ca alea cateva scene cu Godzilla se intrerupeau in cele mai idioate momente. Ar fi fost fain sa existe macar o scena de lupta mai lunga de, stiu eu, 10 secunde lol
Angry Joe sums it up best:
Si mie mi s-a parut frustrant faptul ca, desi filmul se numeste Godzilla, au fost ceva gen 10% scene cu Godzilla si 90% cu Ford Brody. Sau nevasta-sa. Mai frustrant e ca alea cateva scene cu Godzilla se intrerupeau in cele mai idioate momente. Ar fi fost fain sa existe macar o scena de lupta mai lunga de, stiu eu, 10 secunde lol
E isteata chestia de fapt. Asa poti face ceva amenintator, aratand acel ceva foarte putin. Nimic nu e mai infricosator decat necunoscutul.
Necunoscutul e în alte filme, necunoscutul e în Blair Witch Project, chiar și în Cloverfield, deja când îți arată creatura nu mai e nimic necunoscut. Filmul a fost cum a fost filmat pentru a păstra costurile de producție către un minimum, este și motivul pentru care Gareth Edwards a fost pus regizor, cu 500.000$ a făcut „Monsters”, filmul care l-a făcut să iasă din anonimat. Din punct de vedere vizual Monsters și Godzilla au foarte multe în comun iar Godzilla a ieșit exact ce trebuia să iasă „popcorn flick” sau „summer blockbuster” cum vreți să-i spuneți. Un film entertaining. Efecte speciale, zgomot mult, un scenariu pe care nu trebuie să-l iei la puricat, replici mai mult sau mai puțin penibile care să te facă să râzi. Pe lângă asta, eu sunt și tipul de persoană care apreciază foarte mult când într-un film se fac aluzii și referiri la altele, așa că eu unul m-am simțit de două ori mai bine când am înțeles câteva din aluziile referitoare la filmele Godzilla făcute de japonezi, așa că în momentul în care s-a aprins lumina în sală, eu m-am ridicat de pe scaun afișând un zâmbet idiot.
Da, Godzilla merită văzut, dar dacă te duci la Godzilla cu ideea de a-l compara cu filmele lui Kubric mai bine stai acasă.
Da, Godzilla merită văzut, dar dacă te duci la Godzilla cu ideea de a-l compara cu filmele lui Kubric mai bine stai acasă.
You always want what you can't have 'til you have it and don't want it anymore
Eu nu inteleg ce pretentii ai putea avea mergand la un film cu Godzilla. Simt deja ca stiu filmul vazand doar trailerul.