The Help Thread

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
DreadWing
Headless Kamikaze

Re: The Help Thread

Post by DreadWing »

Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ok, halp again. Same drill as with the headphones dar de data asta pentru mousi. M-am saturat sa iau cheap stuff odata la 3-4 luni pentru ca ii mor butoanele. Throw the expensive shit at me. Nu vreau decat sa pot clickui cu el in ritm alert timp de milioane de ani dupa ce l-am cumparat.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Cum, nu vrei o mizerie de-aia cu 500 de butoane care se poate rupe in trei bucati, ca al lui Raptor?
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Nah, I'm a simple guy with simple tastes. + ca daca m-ar vedea oricine cu asa ceva, m-ar intreba ce mi-a murit pe birou.

Two buttons are fine, dar sa reziste in puii mei. Mousul pe care-l am acum vad ca a cedat dupa doar doua campanii in rtw + clickuitul de la munca.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Am avut numai mousi A4Tech de-a lungul anilor si sunt super rezistenti + nu te rup la buzunar + au design simplu. Vezi vreun model un pic mai high end de la astia.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Si eu tot A4 am de cativa ani si inca tine bine desi am dat clickuri in prostie cu el. Cred ca e X7 sau ceva de genul, nici macar nu e high end. Singurul repros ar fi dimensiunile specifice unui mouse micut de laptop, lucru pe care nu l-am verificat inainte de a face comanda. Dar m-am obisnuit cu el. Probabil ceva mai mare de la ei ar fi o alegere buna, methinks, doar daca nu ai maini de dwarf si preferi X7-le.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

10x guys, la logitech ma gandeam si eu dupa ce-am aruncat un ochi pe emag. Nu-mi plac nici mie mausii mici, o sa-mi caut ceva mai mare. Jaful curent de la microsoft l-am luat prin februarie si vad ca deja a ramas fara chitz.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

eu am din iunie 2012 un Mouse Razer Infrarosu Abyssus Mirror (Negru) pe care am dat 174 lei.

Image

e simplu, are 2 butoane si o rotita. se comporta exact ca in prima zi si astazi. e la distanta enorma fata de orice maus am avut pana la el.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Microsoft si Logitech fac cam cei mai durabili mousi, desi modele aparute in ultimii ani s-ar putea sa nu ma fie la nivelul celor din trecut. Am avut razer deathadder si era cel mai ergonomic si sexy mouse ever, dar s-a busit rotita dupa vreo doi ani (nu mai mergea mid-click). Momentan am un Logitech G700 de vreo 2 ani fara nicio problema, dar un mouse bun ar trebui sa te tina 4+ ani. Microsoft intelimouse 1.1 cred ca e cel mai bun exemplu de mouse "fara moarte".
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
zme-ul

Post by zme-ul »

sekaba » 8 May 2015, 18:54 wrote:Microsoft si Logitech fac cam cei mai durabili mousi
acum cativa ani, da
dar in ultima vreme s-au mucit toti, si vina e a OMRON .. micro-switchurile legendare de acum cativa ani de zile nu mai rezista
am avut un Logitech cu 5 sw OMRON si toate au cazut in 1+ an de functionare
cumparat un Genius cu sw OMRON si la 6 luni s-a dus draq left-clicku; schimbat in garantie si acum dupa aprox 1 an iarasi mi-a facut figuri - desfacut si curatat, nu l-am mai trimis la garantie

morala: nu recomand mousi scumpi; dar daca tot va mananca palma, cumparati si o mana de micro-switchuri (sau daca aveti mousi vechi)
pana si mousii aia cu bila de mai bine de o decada inca functioneaza :roll:
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Am un Logitech M185 care de 2 ani merge brici (pentru cei care se intreaba ce avea, mousepad-ul era de vina, l-am schimbat si acum merge bine), la 75 de lei nu cred ca puteam lua ceva mai bun.
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Pentru android development, ce IDE ar fi mai recomandat? Eclipse cu Android SDK, sau Android Studio?
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Afaik ADT nu mai primește update-uri, deci Android Studio.
Note: If you have been using Eclipse with ADT, be aware that Android Studio is now the official IDE for Android, so you should migrate to Android Studio to receive all the latest IDE updates. For help moving projects, see Migrating to Android Studio.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

E vreunul de aici din Galati (parca Will era)? Am deplasare acolo si din ce am inteles, pe la 10-12 noapte (cand ajungem) nu prea sunt restaurante deschise, daca stie cineva vreunul cu program prelungit sau ceva, il rog sa-mi lase adresa aici sau pe PM. Mersi anticipat!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Paine Neptun si pateu de la un non-stop, you fucking faggot.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Nu uita berea Ancora.
NO COVER. ALL MAN.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Cate pateuri ar trebui sa cumpar dupa 18 ore de drum?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Cate iti trebuie.
NO COVER. ALL MAN.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Waaagh! » Mon May 25, 2015 9:04 pm wrote:Nu uita berea Ancora.
Bere Ancora nu știu, dar în Galați poți găsi berea Beer și berea Bere Blondă.
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Mereu exista o shaormerie non-stop. Microeconomia orasului se invarte in jurul acestui pilon.
Post Reply

Return to “Cafenea”