Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Citesc ca de obicei RPS, văd azi un articol despre chestii nașpa în RPG-uri. Râd pe la primele, sunt oarecum iritat că și MMO-urile sunt RPG-uri dar ce să-i faci, life ain't fair, apoi ajung la...
Iar acum nu voi mai intra pe RPS vreodată. Sau na, pentru câteva zile.No Auto-Level Up Option
Generally fine in something without set classes, or with a single hero. When you’ve got a full party though, having to assign points is both a pain and offers a big risk of screwing up. Thankfully rare these days, but does crop up occasionally in games like Pillars of Eternity.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Maine poimaine oamenii se vor plange la modul serios de faptul ca poti avea GAME OVER scris pe ecran.
E o plangere normala, rpg-urile originale erau concepute ca fiecare membru al party-ului sa fie un jucator uman. E o anomalie ca s-a ajuns la jocuri video unde faci role-playing pentru tot party-ul, desi e o abordare care are si avantajele sale. In general prefer sa ma concentrez pe personajul creat de mine si companionii sa fie cat mai independenti.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
E o plangere de pussies. Classic RPGs are designed to get you to screw up, or at least to force you into decisions you're bound to regret. Ergo, the replay factor. Cand factorii care ar trebui sa iti influenteze strategia de joc trec pe 'auto', probabil ca esti la doar 5 secunde de a te intreba "dom'le, ce atatea skill-uri si spell-uri? nu mai bine ONE BUTTON to rule them all?"
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- ola small dickie
- Big Daddy
Citesc o aberatie spusa de un site de jocuri. Aia postata de TG.
elemente ale industriei actuale nu contenesc in a ma dezamagi profund si constant
Apoi citesc si ca un user de pe level, Stokkolm, sustine aceasta aberatie. Eu nu o inteleg probabil pt ca nu am jucat rpg-uri moderne asa ca probabil nu-s avizat. Dar tot ce pot sa fac e sa va transmit un strigat de disperare din trecut, de acum mai multi ani, va strig de acolo, de unde joc si acum Wizardry 8. Unde am 6 personaje in party, si pot sa am pana la 8 daca vreau. Si nu exista conceptul de level up automat (the fuck?). Si unul din cele mai betoane momente e cand faci level up la cate un personaj. Si da, stau cu bale la gura ranjind si pun puncte la abilitati, la skiluri, aleg magii etc. Pt 6 personaje, si pot sa o fac pt 8 daca vreau. UAU!Stokkolm » Mon May 11, 2015 4:17 pm wrote:E o plangere normala, rpg-urile originale erau concepute ca fiecare membru al party-ului sa fie un jucator uman. E o anomalie ca s-a ajuns la jocuri video unde faci role-playing pentru tot party-ul, desi e o abordare care are si avantajele sale. In general prefer sa ma concentrez pe personajul creat de mine si companionii sa fie cat mai independenti.
elemente ale industriei actuale nu contenesc in a ma dezamagi profund si constant
Wizardry 8 e la fel de mult RPG cat Diablo. 

- ola small dickie
- Big Daddy

cred ca shauricii ma troleaza
Urasc faptul ca am trezesc cu gandul de a ma juca GTA V. Nu ma pot opri.
Opreste-te pana nu e prea tarziu!
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Azi urasc asa: ca in 3 zile in care am stat departe de PC, acesta a ajuns sa se miste cu ~10 fps si sa aiba programe dubioase instalate. Mai urasc si cand o ruta pe care trebuie s-o faci in 2 ore o faci in 5.
PS: Bine v-am regasit.
PS: Bine v-am regasit.
Urasc persoanele care au jucat cate un MOBA sau un MMORPG si se considera gameri. Aveam la munca o mana de persoane care jucau LOL si Hearthstone si se tot autoproclamau in cercul lor "gameri". Mai nou, o tipa pe care o cunosc din generala s-a apucat sa joace (ocazional) LOL si a inceput sa spameze peste tot si sa tot vorbeasca despre cum e e "gameriță". Turbez.
Daca astea sunt grijile tale cele mai mari esti fericit 

Grijile lui Moldovan Claudiu sunt SIDA, foametea mondiala si drepturile omulului.
I'm livin' in a love shadow
Nu chiar (desi partea cu drepturile omului cam face parte din profesia mea), dar nici nu turbez ca habar n-am cine joaca nu stiu ce rahat de joc si se crede "gamer".
Ma rog, probabil ca si tu rezonezi la framantarile lui Danutz. Sunteti doi fericiti.
Ma rog, probabil ca si tu rezonezi la framantarile lui Danutz. Sunteti doi fericiti.
@Daniel: Honestly, who gives a shit. Doar nu mai esti la liceu, unde una din marile tale preocupari e care e tru si care e poser intr-un grup. Mi-aduc aminte de conflictele ridicole iscate pe baza gusturilor muzicale. Tu asculti doar trupele x si y? Nu esti rocker adevarat bai, nu esti de-al nostru. Cred ca tocmai mi-au murit cativa neuroni.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu zic ca si-au cam cerut-one0lith » Sat May 30, 2015 11:28 pm wrote:Cred ca tocmai mi-au murit cativa neuroni.
- brutalistu
- Hammer Haunt
ne0lith » Sat May 30, 2015 11:28 pm wrote: Tu asculti doar trupele x si y? Nu esti rocker adevarat bai, nu esti de-al nostru.
Maaama cat de subtil. Sunt impresionatDarthZombie » Sat May 30, 2015 11:35 pm wrote:Eu zic ca si-au cam cerut-one0lith » Sat May 30, 2015 11:28 pm wrote:Cred ca tocmai mi-au murit cativa neuroni.

Not.
Probabil ca te simti un pic mai cool ca ai tinut minte fraza aia si acuma incerci s-o fortezi in orice situatie fie ca merge fie ca nu. Esti tare Zombie si cool.......exact ca unu de 12 ani.