Witcher 3
Re: Witcher 3
TL;DR - Fucking consoles
pe draq!Fedaykin » 13 May 2015, 20:03 wrote:TL;DR - Fucking consoles
astia de la Rockstar au fost in stare sa separe versiunile de consola de PC pt GTA5 - CDPR, nu-s in stare?!
Logic ca ar fi fost in stare - daca aveau bugetul Rockstar!
Din punctul meu de vedere, ori dadeau lovitura cu W3, mai ales pe console, ori ii pastea falimentul
Din punctul meu de vedere, ori dadeau lovitura cu W3, mai ales pe console, ori ii pastea falimentul
nu ii paste felimentul deloc, puteau pur si simplu sa nu minta .. ce era greu?!
da frate, versiunea PC o sa fie ciopartita pt ca vrem sa tinem costurile de productie in frau - nu mai aveai CGI in loc de in-game footage si lumea nu mai striga "downgrade!!"
da frate, versiunea PC o sa fie ciopartita pt ca vrem sa tinem costurile de productie in frau - nu mai aveai CGI in loc de in-game footage si lumea nu mai striga "downgrade!!"
Yeah, dupa doi ani de la lansare?zme-ul » 13 May 2015, 20:40 wrote:astia de la Rockstar au fost in stare sa separe versiunile de consola de PC pt GTA5
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Enhanced Edition never sounded better in name.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Dupa cum am zis - care sa contina si modurile cele mai populare care mai fixeaza unele stangacii?
Yup, e mai mult decat plauzibil
Yup, e mai mult decat plauzibil
d'aia n-a mai cumparat lumea GTA5 ... ma lasi!?Stokkolm » 13 May 2015, 20:55 wrote: Yeah, dupa doi ani de la lansare?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Eu, personal, nu stiu ce poate aduce ziua de maine dpdv gameristic. Insa imi place partea in care tu stii ce nu se va intampla intr-un an sau doi. Poate apare un EE cu "tot ce s-a downgradat din W3 pentru a merge pe console", poate nu. Si poate CDRP se vor lauda cu asta, poate nu. Si poate ni se va promite un nou sex-scene pentru fiecare amanare succesiva, poate nu. Singura parte in care tind sa am o CERTITUDINE este ca, spre deosebire de Rockstar, CDRP nu o sa ceara FULL PRICE pentru a detine o a doua versiune de joc - indiferent daca se va numi si va fi W3 Enhanced Edition sau "Witcher 3 - the game the PC Master Race deserved, but never got on day one". Cand ceri full-price de 60 EUR pentru doua jocuri, mi se pare absolut normal sa dezvolti doua jocuri separate - adica versiune pentru consola si versiune pentru PC.
Last edited by McWilliams on 13 May 2015, 23:20, edited 1 time in total.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Vreau sa zic ca au avut doi ani la dispozitie sa il faca sa arate mai bine pe PC.zme-ul » 13 May 2015, 21:49 wrote:d'aia n-a mai cumparat lumea GTA5 ... ma lasi!?Stokkolm » 13 May 2015, 20:55 wrote: Yeah, dupa doi ani de la lansare?
pentru PC ai nevoie de cu totul o alta logica in dezolvoltare - pur si simplu arhitectura consolelor, fie ele astea noi cu x86-64, e diferita de PCStokkolm » 13 May 2015, 22:20 wrote:Vreau sa zic ca au avut doi ani la dispozitie sa il faca sa arate mai bine pe PC.zme-ul » 13 May 2015, 21:49 wrote:d'aia n-a mai cumparat lumea GTA5 ... ma lasi!?Stokkolm » 13 May 2015, 20:55 wrote: Yeah, dupa doi ani de la lansare?
pe console ai Unified RAM - ce o chestie greu de trecut cu vederea cand pui jocul pe PC - pentru ca-ti trebuie partic de 2 ori dimensiunea RAMulu, de pe consola, impartit in RAM si VRAM, pe PC
http://www.polygon.com/2015/5/13/853305 ... 4-Xbox-one
Dumnezeule, cat de canceros poate sa fie SJWismul... auzi ma, sa te plangi ca nu gasesti persoane de culoare intr-un setting European medieval fantasy. Cat de autist poti sa fii?!?
l.e.: http://www.dsogaming.com/news/the-witch ... ons-found/
Hahaha, te pomenesti ca au lasat oarecum la vedere optiunea de a activa o parte din efectele si detaliile grafice care cica ar fi fost scoase... nu stiu daca e inca un caz "Watch_Dogs", habar n-am cat de bine ascunse erau optiunile alea
l.l.e.:
Dumnezeule, cat de canceros poate sa fie SJWismul... auzi ma, sa te plangi ca nu gasesti persoane de culoare intr-un setting European medieval fantasy. Cat de autist poti sa fii?!?
l.e.: http://www.dsogaming.com/news/the-witch ... ons-found/
Hahaha, te pomenesti ca au lasat oarecum la vedere optiunea de a activa o parte din efectele si detaliile grafice care cica ar fi fost scoase... nu stiu daca e inca un caz "Watch_Dogs", habar n-am cat de bine ascunse erau optiunile alea
l.l.e.:
eu nu va inteleg la ce mai cititi Polygon cand e extrem de clar ce agenda politica au - NeoGAF au intrat in exact aceeasi hora
---
---
aia inseamna texturi de 4Gb - sunt curios pe ce placa video se astreapta sa fie jucat; in afara de GTX Titan X care are 12GbThe game will feature “Uber” textures that will be 2048×2048 in size
A fost deja pus XML-ul de Polistiren (post mai interesant decât link-ul ultra dubios dat de zme-ul). Efectele care pot fi activate de acolo nu sunt ascunse și nici scoase, e un fișier de configurare ușor de folosit de toată lumea (cum era de altfel și la W2). Există pentru că e posibil ca anumite efecte grafice să nu fie optimizate sau să necesite prea multe resurse, așa că nu vrei să fie printre setările grafice default. Ca la multe jocuri unde nu s-a crizat nimeni. Tot mi se par stupide discuțiile, pozele deja apărute din varianta de consolă arată evident mai bine decât toate din ”comparațiile” făcute până acum. Și mă îndoiesc că nu vor fi diferențe sesizabile între PC și consolă, din moment ce au fost până acum și e complet în neinteresul CDP să contrazică zvonurile, când pot lăsa efectul de turmă să-i ajute cu promovarea pe console.Fedaykin » 14 May 2015, 05:12 wrote:
Cu EE-ul, nu știu dacă va fi sau nu, dar MOD-uri au fost tot timpul incluse în update-urile aduse primelor două jocuri (inclusiv la patch-uri), așa că ar fi ceva normal să facă asta și acum.
LE:
Also îmi place că zme-ul nici nu știe de ce să se plângă. Dacă e cu bug-uri, nașpa, dacă e amânat hai să-i înjurăm, dacă e ”downgrade” nu e bine, dacă nu e donwgrade iar nu e bine, evident că din chestiile mai complexe s-au mai scos pe parcursul dezvoltării (ca la orice joc făcut vreodată...), dar sunt curios pe ce sisteme se așteaptă lumea că ar fi rulat. Optimizarea nu e magie guys, iar GTA V nici nu intră în vecinătatea apropierii dacă e să vorbim de ce era necesar pentru W3.
bravos domnu .. deci nu a invatat nimeni nimic din TW2, nu?! nici voi si nici CDPRTG » 14 May 2015, 06:26 wrote: dar sunt curios pe ce sisteme se așteaptă lumea că ar fi rulat
nu-si mai aduce aminte nimeni ce oribil rula TW2 la lansare si chiar cu HW de prin zilele noastre, cu patchuri garla tot scartzie .. bravos!

unde era review-ul ala unde zicea nenea ala ca in timpul luptei jocul agata urat?! daca versiunea principala, aia consolizata, merge d'amboulea .. vrei tu pe PC sa mearga uns?! HA!
de parca eu sunt vinovatul ca CDPR nu's in stare sa-si scoata capul din cur
Inventezi iar. W2 nu rula oribil la lansare. But why bother, ti-am mai zis asta oricum. Don't even know why I post, oricum in urma ultimelor discutii pe care le-am avut pe-aici, cred ca "mock, don't educate" va fi noul meu motto. 

Eu unu habar nu am de ce chestii/politici se invart pe la diferite site-uri de gaming, doar citesc recenzii din cand in candeu nu va inteleg la ce mai cititi Polygon cand e extrem de clar ce agenda politica au - NeoGAF au intrat in exact aceeasi hora
- ola small dickie
- Big Daddy
in ultimul timp tg imi aduce aminte de ola small dickieul din perioada cand "discuta" in contradictoriu cu zombie, mcwiliams, raptor si cine mai era. asemenea senzatii traiam si eu. cateodata imi venea sa ma dau cu capul de birou. diferenta e ca eu nu aveam atata rabdare cat are tg in ultimul timp, probabil si din cauza asta imi mai luam si avertismente si banuri. dar il inteleg pe tg.TG » Thu May 14, 2015 8:12 am wrote:Inventezi iar. W2 nu rula oribil la lansare. But why bother, ti-am mai zis asta oricum. Don't even know why I post, oricum in urma ultimelor discutii pe care le-am avut pe-aici, cred ca "mock, don't educate" va fi noul meu motto.
De ce sa te dai cu capu de birou? Ca nu e ala decord cu tine sau ca nu vrea sa isi schimbe parerea?
Nu toata lumea trebuie sa gandeasca la fel sau sa perceapa lucrurile in acelasi mod cu tine.
Nu toata lumea trebuie sa gandeasca la fel sau sa perceapa lucrurile in acelasi mod cu tine.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu, nu ma dau cu capu de birou daca un om nu e de acord cu mine sau daca nu vrea sa isi schimbe parerea, Moldovan Claudiu. Aceste instante ale unei persoane nu ma derranjeaza absolut deloc. Ma dau cu capul de birou cand vad lipsa de logica, de gandire, de argumentatie, de constanta si eleganta in idei, de inteligenta, de bun simt, de etc etc.