ola small dickie » 8 minutes ago wrote:de constanta

ola small dickie » 8 minutes ago wrote:de constanta
Self-loathing is never healthy, seek help.ola small dickie » Thu May 14, 2015 11:19 am wrote: Ma dau cu capul de birou cand vad lipsa de logica, de gandire, de argumentatie, de constanta si eleganta in idei, de inteligenta, de bun simt, de etc etc.
n-am absolut nicio problema cu mine, din contra, ma iubesc prea mult. dar daca as avea vreo problema cu mine insumi as incerca macar sa nu fie numele de familieDarthZombie » Thu May 14, 2015 5:15 pm wrote:Self-loathing is never healthy, seek help.ola small dickie » Thu May 14, 2015 11:19 am wrote: Ma dau cu capul de birou cand vad lipsa de logica, de gandire, de argumentatie, de constanta si eleganta in idei, de inteligenta, de bun simt, de etc etc.
Spoiler for provisional review Polygon:8/10
Curios, spune asta cineva care prefera sa foloseasca un username care sugereaza un penis mic in loc sa-si foloseasca numele real pe un forum semi-anonim. Parca era o poveste cu constanta ideilor postate care te fac sa te dai cu capul de birou, etc. Cat despre propriul nume, sunt suficient de mandru cu el incat sa nu las toti neicanimenii sa mi se adreseze cu el. Dar ma rog, eu nu ma mandresc cu cruciade imaginate purtate contra unor dujmani pe un forum de jocuri, asa ca poate nu am acelasi mod de a vedea lucrurile.ola small dickie » Thu May 14, 2015 6:36 pm wrote:n-am absolut nicio problema cu mine, din contra, ma iubesc prea mult. dar daca as avea vreo problema cu mine insumi as incerca macar sa nu fie numele de familieDarthZombie » Thu May 14, 2015 5:15 pm wrote:Self-loathing is never healthy, seek help.ola small dickie » Thu May 14, 2015 11:19 am wrote: Ma dau cu capul de birou cand vad lipsa de logica, de gandire, de argumentatie, de constanta si eleganta in idei, de inteligenta, de bun simt, de etc etc.
Spoiler for provisional review Polygon:8/10
ne0lith » 14 May 2015, 22:15 wrote:So...Witcher 3, eh?
Fedaykin » 14 May 2015, 21:04 wrote:Pomenisem deja de petarda aia de pe Polygon, e bine totusi ca au observat si altii articolul
In alta ordine de idei...
l.e.: acuma am apucat sa il vad full - foarte misto trailerul, dar tot nu se compara, din punctul meu de vedere, cu TW1 Intro Cinematic. Pe de alta parte, mereu mi-a placut mai mult varianta aia de Geralt, un pic un-humanish, trasaturi ciudatele, etc
l.l.e.: Si pt ca tot am adus vorba... nostalgia-reminder de momentul in care a inceput totul
IMO chiar si simplul fapt ca CDPR au serii gen Gothic ca punct de referinta spune destule despre scoala/modul lor de gandire/construit RPG-uri.ne0lith » 14 May 2015, 23:08 wrote:@Waagh: Nici eu nu inteleg hype-ul enorm si agitatia creata de fiecare screenshot, clip, articol sau interviu publicat. Primele doua jocuri nu mi s-au parut nici pe departe capodoperele proclamate pe intreg internetul, iar asta nu pare a fi cu mult mai special. Still better to read about that in the said game's topic than personal conflicts that carry on since forever.
Primul e un diamant neslefuit si nu doar din cauza elementelor pe care le-ai mentionat. Intro-ul si primele 2 capitole sunt destul de plictisitoare, primul capitol nici macar nu are de-a face cu quest-ul principal. Adica in intro ti se arata premisa, il vezi pe villain, ti se da motiv sa mergi dupa ala sa-i iei capul, numai ca sa te trezesti cu un capitol intreg dedicat efectiv unui sidequest. Iar capitolul 2 cel putin e extrem de plictisitor si enervant cu toate plimbarile repetate pe care trebuie sa le faci prin mlastina aia nenorocita, care mlastina nu te lasa sa faci 2 pasi fara sa-ti mai sara niste drowneri gata sa se ia la tranta cu tine. Efectiv ajungi sa fugi de ei cand mai ai drumuri de facut, pentru ca aia abia iti mai dau XP dupa un anumit punct, si doar iti ocupa timpul si consuma healing potion-urile. Cand am jucat Witcher-ul original [nu Enhanced Edition-ul], capitolul asta mi-a taiat tot cheful de a-l termina [pe langa varza de optimizare pe care o avea], dar cand am pus mana pe EE am reusit sa-l duc pana la capat. De la capitolul 3 incolo jocul devine infinit mai bun, combat-ul devine mai divers si interesant, povestea devine tot mai incitanta si design-ul e efectiv mai bun. Pai in primele 2 capitole pierzi jde minute in sir plimbandu-te dintr-un colt in altul al hartii ca sa faci un quest, pentru ca apoi sa te trezesti ca trebuie sa refaci drumul pentru un alt quest care-l primesti mai tarziu. Efectiv te simti luat la misto de catre devi cand tu faci pentru a n-a oara un traseu pe care nu se intampla nimic interesant [pentru ca e doar o campie/mlastina ingusta, fara NPC-uri, fara nimic in afara de FUCKING DROWNERS], dar de la capitolul 3 se vede o vizibila imbunatatire in acest sensTG » Fri May 15, 2015 6:18 am wrote:iar la primul mulți n-au trecut de bug-uri și combat.
Ma refeream in principal la aspectul ala placut al unei serii care nu te ia de prost, atat din punct de vedere alt story-ului cat si al gameplay-uluiNu cred că seria continuă tradiția RPG-urilor old-school, sunt altele care au făcut și vor face asta
Primul capitol nu e rau deloc [nu numai ca e bine scris, dar si evidentiaza mecanica principala si punctul forte al jocului - dialogul si sistemul de alegeri cu tot cu consecintele sale], dar din punct de vedere al story pacing-ului, pica foarte prost. De exemplu capitolul 5 [ala cu surorile devenite wraiths sau cum se numeau acolo - au trecut ceva ani de cand am butonat W1] e si ala un soi de sidequest chapter, dar pica mult mai bine pentru ca-i un soi de intermezzo dupa nebunia din capitolele anterioare.Fedaykin » Fri May 15, 2015 6:32 am wrote: l.e.: Damn, ninja'd de DZ... care imi si buseste argumentul in legatura cu primul capitol din TW1)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests