Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
Fedaykin
Pig Cop

Re: Witcher 3

Post by Fedaykin »

Ala e Capitolul 4 (Ch. 5 te intorci in Vizima, in Epilog) care se intampla in Murky Waters. Cu tot cu vaca lor.

Si da, stiu ca am mai zis-o inainte si o sa o tot zic - campul ala cu spicuri de grau/iarba aurie inalta pan' la brau, punctata ici-colo de flori si scaldata in lumina calda a soarelui de amiaza-mare... e unul din cele mai infricosatoare nivele pe care le-am jucat! Sigur, mai mult de 80% datorita coloanei sonore care are ceva de-a dreptul macabru, dar... eu cel putin cand am dat de prima noonwraith si am vazut-o mai indeaproape mi-a inghetat un pic sangele in vine.
Si asta vine de la unul care n-a avut mari greturi sa termine campania de Marine din AvP primul pe Director's Cut, lol.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Atmosfera e top notch, asta nu o voi nega niciodata. De fapt as putea spune ca Witcher 1 da mult mai bine feeling-ul de Europa de Est decat o face 2-ul, atat prin directia artistica cat si prin muzica, chit ca 2-ul sta foarte bine si el in felul sau.

Dar mie mi se pare ca pana la finalul capitolului 2, Witcher 1 merge foarte incet. Adica da, iti prezinta o lume misto cu o atmosfera pe masura, dar totul se misca lent de tot. Restul jocului te tine in priza in schimb, quest-ul principal pare mai bine focalizat fara sa afecteze calitatea quest-urilor secundare. Dar oricum, pacing-ul e destul de ciudat fata de alte jocuri, asa ca nu ii invinovatesc pe cei care s-au lasat descurajati de acest lucru.

@Fedaykin: O doamne, mai e si ziua-n amiaza mare si tot reuseste sa te inspaimante nivelul ala! Pana atunci am crezut ca doar intunericul iti poate ingheta sangele-n vene, never again!
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Witcher 2 nu m-a atras nici pe departe la fel de mult ca primul. Oricat am tras de mine. Momentan i-am dat pauza la Chapter 2.
Nici macar grafica nu imi place mai mult. De combat nu mai vorbesc. Doar dialogurile mi se par mai bune si e muuult mai "dens" in ceea ce priveste evenimentele.
Last edited by MC on 15 May 2015, 08:01, edited 1 time in total.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Păi nu e neobișnuit, imo e de lăudat că CDP au ales să facă W2 un joc complet diferit față de primul, chiar dacă asta înseamnă că nu toată lumea le va aprecia pe ambele. Iar acum cu 3-ul fac more or less același lucru. Nu incrementează doar jocul precedent.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Witcher 2 are cateva elemente foarte-forte:

- Roche
- Iorveth
- Letho
- Triss dispare din peisaj relativ rapid din peisaj :)) (scuze, dar chiar nu suport panarama aia)
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Sincer doar Letho imi place.
Pe Roche nu il suport.

Il voi termina inainte sa incep W3 (undeva in concediu la vara) pt ca am eu un fix in privinta asta. Imi place sa termin toate jocurile dintr-o serie.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Mda, aparent sunt probleme mari cu Collector's Edition la noi in tara. Ieri m-au sunat cei de la Altex sa ma anunte ca nu pot sa onoreze comanda pt ca bla bla bla bla bullshit cu anulare de lansare in Europa sau whatever.

Iar acu' tre sa ma apuc sa spamez site-uri si sa caut lume care a reusit sa procure CE si care sa fie dispusi sa vanda medalionul (that I really, really, really, fucking REALLY want)

Awesome...
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Image
D12fan
Zergling

Post by D12fan »

Fedaykin » 15 May 2015, 09:51 wrote:Mda, aparent sunt probleme mari cu Collector's Edition la noi in tara. Ieri m-au sunat cei de la Altex sa ma anunte ca nu pot sa onoreze comanda pt ca bla bla bla bla bullshit cu anulare de lansare in Europa sau whatever.

Iar acu' tre sa ma apuc sa spamez site-uri si sa caut lume care a reusit sa procure CE si care sa fie dispusi sa vanda medalionul (that I really, really, really, fucking REALLY want)

Awesome...
http://forums.cdprojektred.com/threads/ ... ost1658693

Pe mine m-au sunat astazi si mi-au oferit in schimb versiuna D1 ( http://www.mediagalaxy.ro/the-witcher-3 ... edition-pc )

Bag piciorul in Altex!
Image

Image
zme-ul

Post by zme-ul »

Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Valorile alea sunt pt 60+FPS, presupun?

Adica sunt curios cat de mult ar scadea pe 1920x1080 folosing un 970 si cu Gameworks
zme-ul

Post by zme-ul »

s-ar putea, dar i7 5960X nu e pentru toata lumea - majoritatea vor avea i5uri
si 16GB RAM?!?! :shock:
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ce bine ca eu am 16 GB RAM... DD3 :( la 1333

Oricum, nu ma intereseaza sa ruleze neaparat la 60 FPS, sunt pe deplin satisfacut la 40-50, chiar si cu micile scaderi de framerate.
Totusi, hai sa vedem odata si odata cum arata cu totul maxat pe PC, cu Day 1 patch

P.S.: Oricum avand in vedere ca The Division s-a amanat pana la anul, fac eu rust la pulivara de bani de upgrade de GPU & CPU, asa ca cel mai probabil o sa joc la minim pe Phenom 2 si GTX 660 :(

l.e.: Vorbind de lup...
phpBB [video]
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

phpBB [video]
Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Si apoi auzi lume zicand la modul serios "W3 e un alt caz de WD" =)))))

Ar fi vrut WD sa fi fost downgrade-uit la nivelul W3
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Dar eu vad prea putine persoane de culoare in filmuletele postate de catre voi, ergo WD >>>>>>> W3
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

No blacks, no jews, no self-made women, no corporations bent on world domination, no fags, no emos, no rockers... Maine-poimaine face plange Mazare ca nici macar constantenii nu apar prin joc.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Errrrrr, da.... si totusi:

http://www.dsogaming.com/videotrailer-n ... mparisons/

...recunosc, complet dezamagit, ca ma numar printre cei care nu vad nici o diferenta intre PC Max si PS4. What in the actual fuck?!
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nuuuu! Singurul motiv pentru care merita sa ai un PC a fost complet demolat!
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Eu prin februarie am rejucat primele doua jocuri dupa care vreo cateva zile, vazusem si revazusem tot ce iesise despre witcher 3 in materie de trailere, ascultasem de nenumarate ori ost'ul samd, atat de hyped eram. Probabil daca alea se intamplau acum si vedeam ce a ajuns jocul, eram super dezamagit :) ; dar asa treptat treptat a scazut hypeul si pot spune ca m-am resemnat cu downgradeul; asta e, daca te tot gandesti cum a fost si ce a ajuns, numai tie iti faci rau.

Acum sper sa fie optimizat si sa nu aiba marea meteahna care o au toate cu lume masiva open world, si anume boring dupa o perioada; dupa reviews se pare ca e acolo (1 hit kill dupa o perioada plus nenumarate fetch quests) dar deh poate pe mine nu ma va plictisi. Inca 3 zile si vom vedea :D
Image
Post Reply

Return to “Role Playing Games”