Witcher 3
Re: Witcher 3
Reposting this, just for safe measure:
Fedaykin » 16 May 2015, 17:06 wrote:@Mahdi: Omule, nu vorbesc de videori 720p de pe dracu stie ce sistem - ci videouri lansate de un site nemtesc specializat in PC stuff (nu gasesc linkul acum, revin cu un l.e.) care au specificat clar sistemul, versiunea si setarile grafice
l.e.: http://www.pcgameshardware.de/The-Witch ... t-1158845/
Source: http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... 68&page=90PCGH (German) are doing a gradual tech-review. http://www.pcgameshardware.de/The-Wi...-Test-1158845/
Some bullet points:
Performance is "very good", regardless if you're using Radeon-GPUs or Nvidia-GPUs.
GTX 770 or R9 280X are sufficient for Ultra Settings @ FullHD
2 GiByte VRAM is enough for the (still very good and diverse) Max Textures.
Config File lets you tweak the game extensively, like Distance Scaling (I know some of you were worried) and higher res shadows.
Every thread is getting some love. So get your 6 cores out. Still, the game is playable with just 4 cores @ 2GHz.
There are some nice comparison shots, so I recommend checking out the site even if you can't read German.
Also: http://wccftech.com/witcher-3-max-pc-ps ... mparisons/
Ah da, mersi zmeule, am uitat să pun link-ul în post. Acum dă și click pe rezultatele ălea și lectură plăcută. Sau nu, mă îndoiesc că realitatea sau faptele te vor împiedica prea tare.
@Fedaykin
@Fedaykin
În funcție de ce și cât poate fi modificat, vei putea stabili ușor la lansare cât de mare e downgrade-ul de fapt și dacă a meritat sau nu să faci upgrade. De altfel, din noile comparații se vede că față de trailer-ul vechi nu e diferență atât de mare cum se criza lumea inițial. Dar acum problema ta e că vezi doamne nu e destul de mare diferența între console și PC. First of all, chestii gen părul ăla nenorocit de pe PC reprezintă un performance hit imens (și deci hardware pentru a compensa). Așteaptă să-l joci și să apară și alte benchmark-uri înainte să te agiți, dacă tot îți e atât de important.Config File lets you tweak the game extensively, like Distance Scaling (I know some of you were worried) and higher res shadows.
Pot sa inteleg genul asta de discutii daca e vorba de schimbari fundamentale in joc cu impact negativ, provocate de dezvoltarea paralela. Cum a patit thief 3 pe vremuri, cu niveluri foarte mici, fragmentate in doua ca nu faceau consolele fata, blackjacking care devenise un sistem on/off, se activa cand erai fix in spatele inamicului, nu-i mai puteai surprinde din fata sau lateral si altele.
Aici discutia vad ca e despre daca vom vedea sau nu cum ii creste parul din nas lui gerard si cati bani trebuie sa dam pentru asta. Mi se pare o tampenie atat de mare ca nici macar nu am o opinie. Doar ma uit si ma mir.
Aici discutia vad ca e despre daca vom vedea sau nu cum ii creste parul din nas lui gerard si cati bani trebuie sa dam pentru asta. Mi se pare o tampenie atat de mare ca nici macar nu am o opinie. Doar ma uit si ma mir.
NO COVER. ALL MAN.
Welp, eu am tot zis. Alde EA/Ubi/Activision fac exact genul de jocuri pe care le merită jucătorii azi.
@Fedaykin - la videoul ala de youtube (cu ps4-pc) din ultimul tău link mă refeream. E doar în 720p şi cred că se pierd detalii din cauza compresiei. Ar fi fost poate mai utilă o comparaţie de genul ăsta http://www.pcgameshardware.de/commoncfm ... ?id=125659 (aici e între detalii low-high pe PC, parcă).
REMEMBER CITADEL
- DarthZombie
- Dremora Lord
Bine ca nu ni-l umpli cu constanteni, huehueWaaagh! » Sat May 16, 2015 3:47 pm wrote:La cum va certati pe aici pe setari grafice si va acuzati reciproc de masticat materii fecale pentru un joc CARE NICI MACAR NU A FOST INCA LANSAT chiar sper sa vi-l umple cu negri si homosexuali.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
In before "modders have added Constageles & Mamaia to the Northern Kingdoms map - only $20, via Steam Workshop".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
E greu de inteles cum dupa atatia ani pe un forum de gaming unii useri inca privesc jocurile ca tech demos, pentru ei Witcher 3 e doar un fel de 3DMark.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Lol, ce e mizeria asta? Cum am spus mai inainte, inteleg sa-ti favorizezi propriul magazin ca na, doar e al tau, dar de aici pana a ajunge sa improsti cu noroi competitia cu neadevaruri e cale lunga rau de tot. Ma asteptam ca dupa treaba cu GmG sa o lase mai moale, dar vad ca fac contrariul.zme-ul » Sat May 16, 2015 8:58 pm wrote:
ValvE ... you scammers: http://store.steampowered.com/app/292030/
Sunteți siguri că nu se referă la gog.com keys? E twitter-ul oficial al gog, nu al cdprojekt. Ce legătură are cu valve și witcher?
(ceea ce e ciudat oricum, dar offtopic)
REMEMBER CITADEL
- DarthZombie
- Dremora Lord
E posibil sa ai dreptate, dar in loc de "our games" ar fi trebuit sa-i spuna "gog.com keys" ca sa elimine orice confuzie. Ca e clar ca gog.com e CDProjekt, eu sincer ma indoiesc ca la jocurile altor developeri s-ar referi cu "our games"
Well, dacă pe steam ar fi un anunț despre "our games" cred că s-ar subînțelege că jocurile din magazin. Eu asta am înțeles din tweetul ăla. E oricum un anunț ciudat. Să înțelegem că nici key-urile de gog de pe humble store nu-s "oficiale"? chiar ieri au fost la reducere witcher-urile vechi.
REMEMBER CITADEL
- DarthZombie
- Dremora Lord
Daca vor sa faca treaba pana la capat, sa iasa la inaintare si sa spuna verde in fata: numai si numai noi vindem chei de gog indiferent de titlul vandut, restul le fura de pe nu-stiu-unde. Dar pe urma se iveste alta problema, ce le-a luat atata sa faca acest anunt? Ma rog, intrebarea asta presupune ca ignoram faptul ca SE INTAMPLA ca aceste scandaluri cu chei gog a survenit FIX inainte lansarea celei mai vaca de muls, Witcher 3 
Curioasa miscarea lor oricum, cheile de Steam se vand pe toate site-urile planetei si Valve nu a iesit o data sa spuna ca numai ei vand chei de steam si ca restul sunt neautorizati, doar au iesit impotriva alora de grey market care au tepuit pe unii devi. Daca Gog tot vrea sa devina un soi de Steam e un pic surprinzator ca sar peste acest detaliu.

Curioasa miscarea lor oricum, cheile de Steam se vand pe toate site-urile planetei si Valve nu a iesit o data sa spuna ca numai ei vand chei de steam si ca restul sunt neautorizati, doar au iesit impotriva alora de grey market care au tepuit pe unii devi. Daca Gog tot vrea sa devina un soi de Steam e un pic surprinzator ca sar peste acest detaliu.
stai, ce vrei sa zici? ca daca-l cumpar de pe STEAM nu pot revendica jocul si pe GoG?!Mahdi » 16 May 2015, 21:47 wrote:Sunteți siguri că nu se referă la gog.com keys? E twitter-ul oficial al gog, nu al cdprojekt. Ce legătură are cu valve și witcher?

stiu ca se pusese problema invers, cu keys de pe GoG revendicate pe STEAM, acolo CDPR a cam strambat din nas .. dar nu invers
E greu de inteles cum unii useri inca se lasa tepuiti de companii. De fapt, nu, stai, nu e greu deloc de inteles.Stokkolm » 16 May 2015, 22:35 wrote:E greu de inteles cum dupa atatia ani pe un forum de gaming unii useri inca privesc jocurile ca tech demos, pentru ei Witcher 3 e doar un fel de 3DMark.
P.S.: Witcher 2 a fost cumva doar un fel de 3DMark? Nu? Ok, mersi.
Din câte ştiu nu. Pentru W2 (şi parcă şi W1) introduseseră opţiunea asta mai târziu, ca o mişcare de marketing să-şi lărgească userbase-ul pe gog. Pentru W3 nu există deocamdată această posibilitate. And it makes sense - altfel s-ar umple forumurile de anunţuri de vânzare de key extra pe gog.zme-ul » Sat May 16, 2015 10:19 pm wrote:stai, ce vrei sa zici? ca daca-l cumpar de pe STEAM nu pot revendica jocul si pe GoG?!Mahdi » 16 May 2015, 21:47 wrote:Sunteți siguri că nu se referă la gog.com keys? E twitter-ul oficial al gog, nu al cdprojekt. Ce legătură are cu valve și witcher?
(ceea ce e ciudat oricum, dar offtopic)![]()
REMEMBER CITADEL
^ vreau sa vad si eu asta in scris, undeva oficial