Witcher 3
Re: Witcher 3
So, e cineva curios ce o sa se intample in W3?
I really hope I'll get to see Letho again. A fost personajul favorit din W2, si l-am lasat sa plece special ca sa-l vad iar in W3.

Eu l-am omorât. Am avut un playthrough foarte impulsiv, am făcut doar ce mi-a spus inima.
Speaking of which, s-a zis ceva despre repercusiunile din jocul precedent? Se pot importa save-uri şi influenţează astea settingul?

REMEMBER CITADEL
Stiu ca saves se pot importa si afecteaza stuff. Nu stiu in ce masura tho. Ma gandesc ca ar fi pacat sa nu afecteze fix decizia de la final de W2.
Din ce am citit, daca letho lives dupa w2, vor fi niste intamplari interesante in w3 
anyway inca 8 ore, cred ca ma bag la somn pana la unlock

anyway inca 8 ore, cred ca ma bag la somn pana la unlock

Pătrunjelu' » 18 May 2015, 18:00 wrote:So, e cineva curios ce o sa se intample in W3?I really hope I'll get to see Letho again. A fost personajul favorit din W2, si l-am lasat sa plece special ca sa-l vad iar in W3.
Letho e vizibil in Sword of Destiny trailer, la 0:31 (in dreapta ecranului)
Ma gandesc ca o sa aiba parte de un cameo simpatic si atat, nu are cum sa influenteze decisiv story-ul avand in vedere optiunea din W2
@Mahdi: OK, inteleg ce vrei sa zici - dar eu raman la parerea ca jocul pe PC nu merita pretul full si o sa astept un discount de 50%
Nu e ca si cum imi lipsesc banii, dracu, eram pregatit sa cumpar Collector's Editionul.
fedaykin, tu ma intrebai acum xy zile daca recomandarile alea erau pt 60FPS .. mda .. te tii bine?
sursa: http://www.pcgameshardware.de/The-Witch ... s-1159196/
---
PC Master Race .. riiigh!?
more like "who's willing to spend few thousand of $ (slash Euros) to get 60 FPS average .. maybe"
Spoiler for 1080p / HBAO+:

Spoiler for 1080p / HairWorks:

Spoiler for 1080p / max details / HairWorks off / SSAO:

---
PC Master Race .. riiigh!?
more like "who's willing to spend few thousand of $ (slash Euros) to get 60 FPS average .. maybe"
Fedaykin, imi cer scuze ca te-am contrazis pe nedrept. M-am documentat mai amanuntit si intr-adevar downgrade-ul grafic e mai vizibil decat credeam. Nu te-am luat in serios prima data pentru ca e o situatie similara cu cea din povestea ciobanului mincinos, de cativa ani incoace la fiecare lansare mai importanta apar voci care striga downgrade, incat te inveti sa le ignori.
Cu toate astea, tot as zice ca Witcher 3 ramane primele 5 cele mai aratoase RPG-uri fantasy open world third/first person.
Cu toate astea, tot as zice ca Witcher 3 ramane primele 5 cele mai aratoase RPG-uri fantasy open world third/first person.
Good thing they downgraded it, otherwise everyones PC would explode

cand va spuneam ca CDPR isi bate joc .. voi, nuu!! se putea?
na! mancati supa de corb/cioara/lebada!
@zmeul: aha, deci cu 970 pe 1080p si cu Hairworks activate ai putine peste FPS de consola... no fain asa.
btw, ce zici de cele 2 (!!!) Day One patch? =))
http://wccftech.com/witcher-3-day1-patc ... n-shadows/
@Stokkolm: Nu-i bai, barem acum cand vede lumea care s-a abtinut de la "research" pana acum (adica au evitat video footage recent, cu buildul de pe piata) cam cum sta treaba de fapt o sa vada si motivul de "middle finger" catre CDPR.
Repet, mie TW3 mi se pare un joc de console excelent, din toate punctele de vedere.
btw, ce zici de cele 2 (!!!) Day One patch? =))
http://wccftech.com/witcher-3-day1-patc ... n-shadows/
@Stokkolm: Nu-i bai, barem acum cand vede lumea care s-a abtinut de la "research" pana acum (adica au evitat video footage recent, cu buildul de pe piata) cam cum sta treaba de fapt o sa vada si motivul de "middle finger" catre CDPR.
Repet, mie TW3 mi se pare un joc de console excelent, din toate punctele de vedere.
Pai ia-ti consola si vei juca un joc excelent atunci.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu pricepi, ne0lith. Dar permite-mi sa iti explic. Omul bea Feteasca Regala de Jidvei. I se pare buna. Bea Grasa de Cotnari. I se pare buna. Aude ca, undeva in lumea asta, exista Pinot Noir sau Cabernet Sauvignon. Si de indata simte ca Feteasca sau Grasa este apa de wc.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Aparent nu e deloc deranjant ca fix reactia asta ti-o provoaca un developer... de PC.ne0lith » 18 May 2015, 21:37 wrote:Pai ia-ti consola si vei juca un joc excelent atunci.
E ok, inteleg, fanboyismul si ipocrizia sunt in floare - cand alde Ubi sau EA calca stramb (rau de tot), sunt crucificati (in mare parte pe drept). Cand CDPR (sau alta firma pana de curand "iubita" de comunitati) face EXACT LA FEL, i se iarta pacatele.
Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati. Si ceva mai consecventi, daca se poate.
l.e.:
also @Stokkolm: imagineaza-ti ca nu sunt genul care sa sar pe un joc/o firma ca un hater fara minte.
Pana in weekendul asta am facut tot posibilul sa tin partea CDPR - pana am avut in fata dovezile irefutabile. Din momentul ala ma dezic si, pe cat de dragi imi sunt primele 2 jocuri, eu cel putin ii voi arde in critici pana le va veni mintea la cap si vor lansa grafica originala (sau cel putin varianta aratata in 2014) intr-un Enhanced Edition cu care sa-si spele pacatele.
Last edited by Fedaykin on 18 May 2015, 22:02, edited 1 time in total.
Am o analogie mai buna: omul produce vin din propria podgorie si se pisa in el apoi il vinde mai departe clientilor nebanuitori. Cand vede o reclama la o marca de vinuri renumita sare in sus "astia se pisa in vin!". Pentru ca el asta ar face in locul lor. Culmea se dovedeste ca aia de la marca celebra chiar si-au facut nevoiele in vin. Acum omul nostru adopta pozitia victorioasa si zice cu un ton de superioritate "v-am zis eu!".McWilliams » 18 May 2015, 20:43 wrote:Nu pricepi, ne0lith. Dar permite-mi sa iti explic. Omul bea Feteasca Regala de Jidvei. I se pare buna. Bea Grasa de Cotnari. I se pare buna. Aude ca, undeva in lumea asta, exista Pinot Noir sau Cabernet Sauvignon. Si de indata simte ca Feteasca sau Grasa este apa de wc.
Analogiile astea două erau fix ce lipsea dintr-un thread legendar.
LE:
Singurul lucru amuzant e cât de puțin înțeleg oameni care nu se joacă de ieri chestii de bază în gaming-ul pe PC. De fapt, zic amuzant ca să irit, dar adevărul e că mi se pare de-a dreptul straniu ce am citit aici. But hey, măcar se lansează jocul și o să umple kensky thread-uri cu posturi care au legătură cu jocul, s-a și culcat omul ca să-l poate juca din prima.
LE:
Singurul lucru amuzant e cât de puțin înțeleg oameni care nu se joacă de ieri chestii de bază în gaming-ul pe PC. De fapt, zic amuzant ca să irit, dar adevărul e că mi se pare de-a dreptul straniu ce am citit aici. But hey, măcar se lansează jocul și o să umple kensky thread-uri cu posturi care au legătură cu jocul, s-a și culcat omul ca să-l poate juca din prima.

Pe langa comparatiile/analogiile cel putin pe jumatate schioape...
The denying is strong in this thread. Amuzant cum orice persoana care stie ce a cumparat si si-a bagat in PC e de aceeasi parere ca mine (atat ca cerintele de performanta sunt absurde cat si rezultatul final al acelor cerinte - cele mai cele placi Titan pt sub 60 FPS la 4k, Ultra settings - ca sa iti arate absolut, dar ABSOLUT la fel ca varianta de consola?!)
Dupa cum am zis, poate invatati si voi sa fiti putini consecventi. Repet, daca era alta firma v-ati fi urcat pe pereti deja.
The denying is strong in this thread. Amuzant cum orice persoana care stie ce a cumparat si si-a bagat in PC e de aceeasi parere ca mine (atat ca cerintele de performanta sunt absurde cat si rezultatul final al acelor cerinte - cele mai cele placi Titan pt sub 60 FPS la 4k, Ultra settings - ca sa iti arate absolut, dar ABSOLUT la fel ca varianta de consola?!)
Dupa cum am zis, poate invatati si voi sa fiti putini consecventi. Repet, daca era alta firma v-ati fi urcat pe pereti deja.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu ma urc pe pereti pentru ca abia i-am varuit.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Eu nu înţeleg o treabă. Consola rulează 60 fps, 4k, ultra settings? Sau ce comparăm?Fedaykin » Mon May 18, 2015 9:22 pm wrote:The denying is strong in this thread. Amuzant cum orice persoana care stie ce a cumparat si si-a bagat in PC e de aceeasi parere ca mine (atat ca cerintele de performanta sunt absurde cat si rezultatul final al acelor cerinte - cele mai cele placi Titan pt sub 60 FPS la 4k, Ultra settings - ca sa iti arate absolut, dar ABSOLUT la fel ca varianta de consola?!)
REMEMBER CITADEL
Deci daca ii injuram pe CD Projekt, jocul o sa arate mai bine? Nu stiu daca asa functioneza lucrurile.