Serviciuri si munci
Re: Serviciuri si munci
Cum a sugerat si marvas, trimite un astfel de CV in diverse locuri si vezi cati te cheama la interviu. Apoi dupa cateva saptamani poti sa le mai dai un mail si sa zici "Buna ziua, am observat ca nu m-ati chemat la interviu. Pot sa intreb de ce?". Cred ca angajatorii sunt cei mai in masura sa iti raspunda exact la ce concluzii ajung in urma citirii CV-ului tau inedit si mai cu seama de ce.
Eu nu pot sa-ti zic exact pe ce cale ar ajunge ei concluzii nefaste despre tine, doar sunt destul de convins ca asta s-ar intampla.
Eu nu pot sa-ti zic exact pe ce cale ar ajunge ei concluzii nefaste despre tine, doar sunt destul de convins ca asta s-ar intampla.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
s-ar putea sa te surprinda acest demers. eu nu as fi atat de sigur. pana la urma aceste opinii releva mai mult prejudecatile voastre decat ale angajatorilor. destul de greu de vorbit in numele lor in acest caz, de fapt noi ne punem in locul lor mai mult. si astea ar fi parerile voastre ca angajator. alta ar fi a mea ca angajator, ca si a lui cristan ca angajator
S-ar putea sa ma surprinda, dar ma indoiesc. Sigur sunt destui patroni ok care nu ar reactiona naspa vazand "sex shop" pe CV si l-ar trata ca pe orice alt job, dar e foarte posibil si sa dai de mai multi carora li se pare dubios si nu vor sa aiba de-a face cu asta.
Cred ca patronii respectivi ar avea nevoie de un labagiu experimentat in staff, sa-i invete sa se elibereze de tensiune mai bine si sa fie mai relaxati 

Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Eu daca as fi de la CD Project nu l-as angaja pe Cristan. Adica dupa ce ca lumea se plange de grafica din Witcher 3, atat ar mai lipsi sa se afle ca unul dintre graficieni e fost angajat la sex shop.
Btw, chiar se fac angajari la CD Projekt/gog.com. Au si joburi de QA, Daniel. Check it out.
Done
Well, cum s-a mai zis, ar fi fost frumos sa fie cum zici tu, dar nu e.Cristan » 19 May 2015, 20:59 wrote:Cred ca patronii respectivi ar avea nevoie de un labagiu experimentat in staff, sa-i invete sa se elibereze de tensiune mai bine si sa fie mai relaxati
Peste cateva luni o sa fie nevoie sa-mi caut si eu altceva de munca. Sunt tentat acum sa-mi inventez in cv un job de vara la un sex-shop, sa vedem daca o sa aiba vreo influenta.
Dar ce ma fac insa daca chestia asta imi da vreun avantaj, iar apoi trebuie sa traiesc cu minciuna?
))

Done
Lol. Atunci sa ma chemi si pe mine si sa-mi arati prin ce dulap pot sa ajung in taramul tau magic.
Cand o sa vezi penisuri scrijelite pe copacii din urmatorul expansion Witcher 3, vei sti ca i-am pacalit pe unii.
Done
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ahhhh, sunteti culmea. Culmea logicii, adica. Zice ola:
NU este o regula generala, ci este doar o regula pentru majoritate.
@Cristan: UE, bha. Minti cu nerusinare! Urmatorul expansion W3 nu o sa aiba capacitatea tehnica de a reda grafic penisuri scrijelite pe copac. Stie un locatar al topic-ului W3 inca de pe-acum ca va fi un downgrade si ca se va renunta la aceasta optiune astfel incat W3 sa poata rula pe cutia taranului. Iar un al doilea locatar iti va afisa piecharts ca sa dovedeasca cum nu poti vedea penisurile scrijelite pe copac la 60 FPS.
Dar stii ca, daca vreau sa par smecher, pot sa pun si eu un reply in care zice McWillpana la urma aceste opinii releva mai mult prejudecatile voastre decat ale angajatorilor
Si iar ajungem la partea in care singura caracteristica comuna (nu-mi bat capul sa evit cacofonia la ora asta) a omenirii este unicitatea - fiecare individ este diferit de un altul, in cat de mica masura. Nu o sa cad in capcana de a da procente - X% angajatori accepta candidati care au lucrat intr-un sex shop la interviu vs Y%, nu. Insa am sa extrapolez din ceva cu care toata lumea (sper ca) este de acord: faptul ca lumea, colectivul uman in totalitatea lui, nu prea stie cum sa perceapa in mod corect un sex shop (menirea lui in spatiul comercial) si, ca atare, prefera sa se fereasca de el. Daca lumea (din nou, la modul cat se poate de general si de macro) ar fi fost deschisa spre a utiliza sex shop-uri, atunci nu ai fi avut bodegi, agentii de pariuri, pompe funebre sau unitati bancare la parterul blocului, ci sex shop-uri. Insa ghici ce! Nu ai sex shop-uri la parterul blocului. De fapt, ai fi foarte presat sa iti amintesti daca ai vazut vreo asemenea firma in peregrinarile tale prin oras. Deci daca lumea se fereste de sex shop-uri (sa intre, sa se uite, sa cumpere, sa afle detalii etc.), permite-mi sa cred ca am dreptate sa presupun ca lumea se poate feri de cei care lucreaza in sex shop-uri (ca vorbim de angajatori sau nu).pana la urma, aceste opinii releva mai mult lipsa prejudecatilor voastre decat ale angajatorilor
NU este o regula generala, ci este doar o regula pentru majoritate.
@Cristan: UE, bha. Minti cu nerusinare! Urmatorul expansion W3 nu o sa aiba capacitatea tehnica de a reda grafic penisuri scrijelite pe copac. Stie un locatar al topic-ului W3 inca de pe-acum ca va fi un downgrade si ca se va renunta la aceasta optiune astfel incat W3 sa poata rula pe cutia taranului. Iar un al doilea locatar iti va afisa piecharts ca sa dovedeasca cum nu poti vedea penisurile scrijelite pe copac la 60 FPS.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Nu cred ca exista prea multi angajatori macar pe sfert la fel de talibani in problema sex-shopurilor ca mcwill si chestr0ny. Poate la BOR.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sigur nici la BOR nici nu gasesti asemenea atitudine. Poate la comunitatea amish. Am ras cu nevastamea aseara cand i-am zis ce zic chestrony, marvas si mcwiliams in subiectul asta. Si mi-a adus aminte de prietena aia. Again prietena. Acum nu mai lucreaza la sex shop precum v-am zis, dar tot in vanzari. O fi ajutat-o? Succes Cristane!
living in galatiMcWilliams » Tue May 19, 2015 11:56 pm wrote: Daca lumea (din nou, la modul cat se poate de general si de macro) ar fi fost deschisa spre a utiliza sex shop-uri, atunci nu ai fi avut bodegi, agentii de pariuri, pompe funebre sau unitati bancare la parterul blocului, ci sex shop-uri. Insa ghici ce! Nu ai sex shop-uri la parterul blocului. De fapt, ai fi foarte presat sa iti amintesti daca ai vazut vreo asemenea firma in peregrinarile tale prin oras.
.
Last edited by ola small dickie on 20 May 2015, 07:48, edited 1 time in total.
Eu stiu doua sex-shopuri in centrul capitalei + un bar de striptease. Pe magazine scrie mare SEX-SHOP si au vibratoare si alte nebunii in vitrine, iar barul are gagici d-alea din neoane in pozitii obraznice. N-am vazut pe nimeni sa se tavaleasca in spume la poarta pravaliilor. Or fi oameni normali lol.
NO COVER. ALL MAN.
ce, ca in opinia publica sex-shop-urile sunt inca un loc tabu? Hăhăhabarnauastiacummergelumea.ola small dickie » Wed May 20, 2015 6:40 am wrote: Am ras cu nevastamea aseara cand i-am zis ce zic chestrony, marvas si mcwiliams in subiectul asta.
- ola small dickie
- Big Daddy
mai multe
"Ti-ar conveni ca mama ta sau bunica ta sa lucreze la un sex shop?"
"Cineva trebuie sa vanda si la sex shop. La fel cum cineva trebuie sa vanda si droguri nu?"
"Este creepy"
"Ti-ar conveni ca mama ta sau bunica ta sa lucreze la un sex shop?"

"Cineva trebuie sa vanda si la sex shop. La fel cum cineva trebuie sa vanda si droguri nu?"

"Este creepy"

Nu e creepy, e total normal si oricarui angajator i se pare culeanu si te va lauda pentru experienta inedita si quirky pe care ai trait-o, dupa care veti pleca impreuna sa va bateti cu uriasii de gheata, pentru ca noul tau sef e Aslan, leul cuvantator, the King of Beasts, son of the Emperor-Over-the-Sea, lord of Narnia.
- ola small dickie
- Big Daddy
Trebuie sa lucreze undeva si degeneratii. Asa au aparut sex shopurile. Eu le-as aboli. Nu stiu cum e in Narnia dar pun pariu ca in Coreea de Nord nu exista sex shopuri. Kim Jong-un: "sex shopurile sunt creepy. cine a lucrat acolo probabil are ceva deviatii. si noi nu vrem o populatie deviata. sex shopurile sunt interzise la noi!"
Cel mai probabil angajatorului n-o sa-i pese intr-o masura diferita de jobul la sex shop fata de cum i-ar pasa relativ la orice alt job din vanzari. Mai putin in situatia in care angajatorul e chestr0ny sau mcwill, situatie in care te poti astepta sa intre noaptea peste tine si sa-ti dea foc FMM DE PSIHOPAT AI LUCRAT LA SEXSHOP BOLNAVULE MORI MORI MORI.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy

euronews breaking news: 3 tineri romani cu cagule, torte si furci au devastat noaptea trecuta un sex shop din centrul bucurestiului. cei 3 inca nu au fost prinsi dar au lasat niste mesaje pe peretii magazinului: "stop creepyului!", "nu mai ai loc nici la stat cand la sex shop ai lucrat!", "ce urmeaza? zoofilia?, "Romania nu-i Narnia!". tineretul roman arata astfel ca e forta care va impinge societatea romaneasca spre integrarea deplina in valorile UE. more to come. stay tuned.