Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
DarthZombie
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by DarthZombie »

RT o sa difuzeze orice lucru negativ indreptat impotriva americanilor, indiferent daca e adevarat sau fals. Dar asta nu inseamna automat ca Assange e omul rusilor sau ca criticile pe care le aduce SUA nu pot fi intemeiate. Voua vi se par ok existenta unor puscarii care practica tortura si care incalca multiple drepturi ale omului, pe langa drepturile legale pe care le au? Faptul ca Rusia, China si alte state se fac vinovate de aceleasi pacate nu inseamna ca e ok pentru SUA sa faca acelasi lucru.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

N-am inteles cine de aici a zis ca i se pare ok ca americanii sa aiba inchisori secrete pe teritoriile altor tari unde sa practice forme inumane de tortura.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai Assange zice ca e nasol, iar pe aici se sare ca e propaganda ruseasca fara sa adreseze deloc problema inchisorilor propriu-zisa.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Interviul mi se pare polarizat in favoarea rusiei, dar nu pricep de unde rezulta de aici ca parerea mea ar fi ca "eokba" sa aiba amerlocii temnite secrete unde sa rupa ce li se pare lor la momentul respectiv ca e inamicul democratiei.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu ma refeream la tine in mod particular, ci la Apollyon care ne spune ca
Despre Rusia, numai de bine
Nu e nevoie sa ridice in slavi Rusia, din genul asta de discurs nu e asa de greu sa-ti dai seama ca e partizan.
si un sarcastic
De parca emisiunea lui Assange la postul national rusesc de propaganda dovedeste ceva.
Stii, eu sunt genul care trage concluzia ca ceva e propaganda pro-Rusia [si ca atare demn de ignorat ca tema de discutie serioasa] atunci cand sunt aduse in discutie inventii fantasmagorice, gen desteptul ala de filosof care vorbea de cum Romaniei ii va fi mai bine intr-o alianta strategica cu Rusia si alte state din Europa de Est sau cum americanii au doborat avionul ala din Ucraina ca sa ii insceneze pe rusi. Dar cand ai o chestiune atat de grava, pai da-mi voie sa spun ca e o critica intemeiata si a o arunca la gunoi pe motiv de "propaganda ruseasca" nu ajuta pe nimeni. Cum am spus, cata vreme americanii ii acuza pe rusi ca incalca drepturile omului cred ca ar fi bine ca americanii sa nu fie vinovati de acelasi lucru, mai ales la nivelul asta institutional. Si discutia asta nu e noua, Romania e suspectata ca tine puscariile astea de mai bine de 10 ani asa ca nu Assange a inventat roata.

Si mie personal, partea cu
Desigur, pe termen lung, Rusia este o ameninţare pentru România, pur şi simplu pentru că este o ţară mare şi este apropriată geografic. România trebuie să-şi înţeleagă cu atenţie poziţia faţă de vecinii mari – Rusia şi puţin mai departe Germania.
nu mi se pare ca spune "sariti in bratele Rusiei" asa cum sugereaza Apollyon.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Din cate imi amintesc, pe tema inchisorilor din Romania au fost niste anchete care au returnat un rezultat negativ. Feel free to conspiracy theory.

Din ce-am citit, am vazut ca marea temere a lui iulica e ca o sa ne supravegheze americanii pe toti 24/7, o sa afle pe calea asta nevasta lui ola ca shaul inca posteaza la baba zilei si o sa iasa scandal etc., in vreme ce am putea avea relatii bune cu rusia, daca dorim, in loc sa fim subjugati de satanele de peste ocean. Interviul e plin de astfel de trimiteri. Eu nu pot sa-l iau in serios ca m-am saturat de genul asta de trepadusi.

Asta nu inseamna ca e cineva normal la minte ok cu ideea ca ar putea americanii sa rupa normele torturii prin cine stie ce vagauni din Romania sau altundeva.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu am mai spus-o, antipatia mea pentru Kremlin e infinita, iar americanii ne-au fost aliati ok. Dar daca eram in America de Sud, lucrurile ar fi fost fix invers [ma rog, Rusia nu are capacitatea americaricanilor de a mentine o prezenta peste ocean]. De fapt in tot continentul ala gasesti sentimente puternice anti-americane. Nu i-or fi invadat americanii aia precum am patit-o noi de la rusi, dar tentative de lovituri de stat si manevre dubioase via CIA et co tot au facut.

Eu personal cred ca d-astia gen Snowden sau Assange sunt benefici chiar si daca ar fi pe statele de plata rusesti. De ce? Pentru ca cand vine vorba de Rusia, China sau altii, avem n surse care sa ne arate de ce lucrurile pe care le fac aia sunt gresite, anormale, chiar rele. Sunt sigur totodata ca macar o parte din ce auzim despre astia sunt la fel de inventii precum lucrurile pe care le poti vedea la RT. In other words, USA and Russia are two sides of the same coin, fiecare are oamenii sai care sa improaste cu noroi pe ailalti, ambele parti se dedau la tot soiul de chestii mai mult sau mai putin imorale/ilegale pentru a-si intari pozitia geopolitica. Cu d-astia gen Assange ni se mai reaminteste din cand in cand acest lucru. Repet, ii prefer pe americani decat pe rusi din perspectiva de om nascut in Romania, dar asa cum e bine sa-ti stii amenintarile, la fel de bine e sa-ti cunosti prietenii apropiati sau pe cei de circumstanta. Asa ca eu nu ma voi satura nici de trepadusii rusilor, nici ai americanilor.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

cred ca orice om normal, cu putin intelect si putina educatie si putine cunostinte ar trebui "sa ii prefere" pe americani decat pe rusi. nu numai romanii.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Cum am spus, in America de Sud se vorbeste de SUA asa cum se vorbeste in Europa de Est despre Rusia. In afara unor diferente de stil, americanii s-au amestecat in treburile alora suficient de tare cat sa-si atraga o "dragoste" indelungata din partea oamenilor de acolo. Cam greu sa iubesti tara care-ti aduce dictatori gen Pinochet, asa cum nici noi nu i-am indragit pe aia care ne-au adus-o pe Ana Pauker et co.

Nu toti vad lucrurile din acelasi unghi, si nici un unghi nu are valoare universala cand vine vorba de lucruri de genul asta.
ola small dickie
Big Daddy

sigur, americanii ca si alte mari puteri ale istoriei, au avut talentul de a lasa samanta de ura fata de ei in anumite teritorii unde s-au infiltrat. pe buna dreptate. dar daca te detasezi de tara ta si observi global si obiectiv nu se compara raul facut pe aceasta planeta de conducatorii rusiei cu cel facut de conducatorii americii. eu consider comunismul cea mai mare drama de ordin social si politic la scara larga a omenirii. drama ce inca continua.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Neah, mongolii au fost mai rai. Stam aici si ne ingrijoram de Statele Unite, de Rusia, de statul islamic, si uitam de ce au fost in stare mongolii sa faca doar cu cai si arcuri. Imaginati-va ce periculos ar fi Genghis Han cu avioane supersonice si rachete balistice.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

You should pitch that to a Hollywood exec. I smell a new summer blockbuster!
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

sau Decebal tot trecand cu bmw-ul cu manele la maxim pe langa zidurile imperiului roman pana il prind astia si ii sparg astia mufarina
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Ca tot a venit vorba de vise, am avut unul cu Mihai Gadea.

Se facea ca descoperisem niste poze compromitatoare cu el, avea o amanta sau cam asa ceva. L-am urmarit prin oras pana a parcat langa o cladire si m-am dat jos din masina. Mergea oarecum grabit pe trotuar, cu ochii aia plini de speranta. Probabil visa la bucile grasane ale lui Voiculescu. Asa ca i-am dat o palma cu toata forta peste fata (in vis avea fruntea mai mica) si, pana sa apuce sa reactioneze, i-am aratat pozele si i-am zis sa stea in plm in banca lui. La care el a zis "...bine, deci asa sta treaba.". Apoi m-am urcat inapoi in masina si-am plecat.

Probabil cel mai satisfacator vis non-sexual pe care l-am avut vreodata.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Cred ca ti-ar trebui un sex-shop. Garcon Daniel, s'il vous plait?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Am citit prin gramada de spam-uri care imi parvin zilnic in inbox (in ciuda eforturilor disperate si sustinute de a elimina orice email din inbox care nu contine cuvintele-cheie "penis enlargement" si "IRS tax revenue") ca Mazare ar fi demisionat din functia de primar de Constangeles. Intrebare: asta are copii, planuieste sa paseze tronul in cadrul familiei sau ce?
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Pai e arestat preventiv, nu cred ca-si mai permite sa-si implice rudele in politica.

Vad ca si Nichita a fost suspendat dupa ce l-au arestat preventiv. E frumos sa vezi cum DNA curata PSD-ul de baroni.

Meanwhile, in Syria.

Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Daca si-ar propune lumea civilizata sa rezolve problema, in maxim 24 de ore acesti haladiti ar fi stersi din istorie. Nu inteleg de la cine le vine sprijinul tehnic, uman (experti militari) si financiar si cu ce scop sunt sustinuti.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Daca si-ar propune lumea civilizata sa rezolve probleme, nu am mai avea analfabetism, foamete, boli, refugiati/imigranti sau incalzire globala. Astea fiind doar cateva exemple intre multe altele. Pentru ca tot ce este necesar lumii civilizate ca sa rezolve problemele planetei/omenirii este BANUL. Insa pentru ca nu traim intr-o lume ideala, banul nu este disponibil oricui, oricum. Ca sa poti sa il dai, trebuie sa-l ai; iar ca sa il ai, trebuie sa fi facut ceva in directia asta. Unii muncesc pentru bani, altii prostesc pentru bani etc. insa tocmai pentru ca nu pica din cer, ci trebuie facut ceva pentru el, cei care il obtin/detin nu dau pe-afara de motivatie pentru a-l cheltui (si) in folosul altora.

Si pentru ca Waaagh! tot m-a provocat, in mod inconstient, la un astfel de exercitiu de imaginatie, am sa zic ca: "Daca si-ar propune lumea civilizata sa rezolve problema, in maxim 24 de ore numele care iese din gura/tastatura lui ola small dickie mai des decat "AC Milan" sau numele partenerei de viata (ma refer la Mircea Badea, in caz ca nu era evident) ar fi sters din istorie. Nu inteleg de la cine ii vine sprijinul tehnic, uman si financiar si cu ce scop este sustinut."
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Daca as traduce o fraza din romana in japoneza si inapoi de 10 ori cu google translate, tot ar contine o idee mai inteligibila decat ce a scris McWilliams mai sus.
Post Reply

Return to “Cafenea”