Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
TG
Cyberdemon

Re: Witcher 3

Post by TG »

Dacă nu are poți folosi autohotkey și îți pui totul cum vrei.

https://www.autohotkey.com/docs/misc/Remap.htm
ola small dickie » 22 May 2015, 06:25 wrote:
eu am E5300 :)
si niciun upgrade in plan :cry:
Păi în funcție de ce plănuiești să joci, nici n-ai nevoie. Și eu încerc să mă limitez pentru că în afară de Witcher 3, probabil voi petrece următorii 2-3 ani jucând kickstartere și jocuri deja lansate/fără cerințe prea mari.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mikael
Zergling

Post by Mikael »

Polistiren » 22 May 2015, 04:54 wrote:
Novigrad nu pare sa afecteze fps-urile in vreun fel.
Super! Mersi :)
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Simt ca am terminat cam repede White Orchard, sper ca restul de zone sa nu se "simta" la fel de scurte (teoretic si practic, nu ar avea de ce). MOAR sidequests, pl0x!
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

urm zona e de 10 ori mai mare :D
Image
lurker
Space Invader

Post by lurker »

eu am i5-4430, gtx770, 8 gbram, win7 64, iar GeForce experience mi-a gasit setarile astea:

Ambient Occlusion - HBAO+
Anti-Aliasing - On
Bloom - On
Depth of Field - Off
Detail Level - Ultra
Display Mode - Full Screen
Foliage Visibility Range - High
Grass Density - High
Light Shafts - On
Number of Background Characters - Ultra
NVIDIA HairWorks - Off
Resolution 1366x768
Shadow Quality - Ultra
Terrain Quality - Ultra
Texture Quality - Ultra
Water Quality - Ultra

Dupa patchul 1.03 am cam 30 fps in medie.

Also, exista vre-un stash pe undeva? Am multe alchemy stuff, unele destul de scumpe, si nu vreau sa le vand ca poate mi-or trebui la niste crafturi mai incolo.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

HO. LY. SHIT!

http://www.reddit.com/r/witcher/comment ... il_filter/

Brb, imi adun maxilarul de pe jos
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

ProtectorateNova
Headcrab

Post by ProtectorateNova »

Joc de 30 de ore pe Death March si am ajuns in Oxenfurt superb oras sunt level 9, jocul este bun misiuni frumoase dar ma
enerveaza ca iti da experienta foarte putina cand omori monstri sau oameni iar unele misiuni secundare iti da experienta putina.
Am explorat toata harta Velen si am gasit toate "places of power", momentan am ca armura temerian set din DLC si tunsoarea elven cut cu mustata si putin cioc si armura de cal cu sandlebags din temerian set si am si tropeu pe cal care iti da 5% experienta pentru monstri.
Harta White Orchard am terminat-o de mult PERFECT adica am facut absolut tot din ea.
Controlul este putin cam retardat si nu prea raspunde mai ales la cal.
Ca sa fac o comparatie intre RPG-urile recente The Witcher 3 este peste Dragon Age Inquisition si Risen 3 cu MULT chiar daca The Witcher 3 are si minusuri dar cand o sa apara toate patch-urile posibile si cele 16 DLC si toate expansion-urile posibile o sa fie o bijuterie de joc.
Am jucat Gwent am facut si box am gasit curse cu cai dar nu am gasit sa fac skandenberg, ar fi de cacat daca au scos asta.
A gasit cineva locul unde se face skanderberg???
Il joc cu totul pe High pe full HD si am 38-50 FPS in joc.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

No, eu pot sa jur ca la scoala se invata si semnele de punctuatie. S-a modificat programa in asemenea hal incat sa se fi renuntat la partea asta?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Bai nene Nova...

Image
Image
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Imi place jocul si chiar am chef de multe ori sa-l joc spre deosebire de ala cu zaruri; din pacate nu prea e complex, strategia e simpla (il lasi sa ia prima runda, bagi spioni cand ai si castigi lejer); normal ca iti trebuie si noroc la carti care pot face diferenta intre win/loss. Imi place mult mai mult hearthstone fiindca interatiunea intre carti e mai complexa si trebuie sa gandesti in general cam pt fiecare carte, fata de aici unde e doar un rand. :D
Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Indeed. Desi mi-a luat ceva pana sa-mi dau seama ca oponentul AI nu reactioneaza la ce joc eu, ci face combinatii tipizate din ce carti are in mana. Din punctul asta de vedere - PvE - jocul pare mult mai slab decat Hearthstone.

Si Hearthstone-ul este dat doar ca exemplu pentru ca are popularitate mare; altfel, raportat la alte card games existente, vorbim de ceva entry-level.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

kensky » 23 May 2015, 10:34 wrote:
Imi place jocul si chiar am chef de multe ori sa-l joc spre deosebire de ala cu zaruri; din pacate nu prea e complex, strategia e simpla (il lasi sa ia prima runda, bagi spioni cand ai si castigi lejer); normal ca iti trebuie si noroc la carti care pot face diferenta intre win/loss. Imi place mult mai mult hearthstone fiindca interatiunea intre carti e mai complexa si trebuie sa gandesti in general cam pt fiecare carte, fata de aici unde e doar un rand. :D
Recunosc ca nu m-am atins de Gwent decat o singura data (tutorialul) si atunci l-am batut din prima, noroc cu o carte (din ce tin minte) care i-a eliminat avantajul de trupe in prima linie.

De curiozitate, cat de dificil e nenea din Vizima (am vazut ca e cel putin unu' care joaca Gwent acolo)?
Mikael
Zergling

Post by Mikael »

Ala din Vizima are carti de carti, e imposibil de batut cu deck-ul pe care il ai atunci. A pus doua carti cu 10 power care isi dublau puterea...SI are doar genul asta de carti.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Mikael » 23 May 2015, 17:10 wrote:Ala din Vizima are carti de carti, e imposibil de batut cu deck-ul pe care il ai atunci. A pus doua carti cu 10 power care isi dublau puterea...SI are doar genul asta de carti.
Mersi de info, oricum instinctul imi spunea ca un bartai nobilul de la curtea imperiala e cu mult peste nivelul meu...

In alta ordine de idei, tocmai m-a amenintat un Bandit oarecare: "I'll rip out your melon and shit down your neck!"

Duke Nukem 3D reference, GOTY 2015 confirmed!
Mikael
Zergling

Post by Mikael »

Stiti cumva ce efecte au deciziile din Witcher 2? Mai exact eu ma intreb daca s-au importat cum trebuie, pt ca:
Spoiler:
Keira Metz mi'a spus ca Radovid a inceput o vanatoare de vrajitoare, lucru care nu ar fi trebuit sa se intample daca o salvezi pe Triss la sfarsitul jocului. Cum sta treaba?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Cred ca aia se intampla oricum, canon wise, netinand cont de deciziile din TW2. Stiu, aiurea.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Serves you right for choosing pussy over children.

Cred ca deck-ul de monstrii este destul de OP. O carte care aduce pe tabla/masa toate cartile din deck de aceeasi categorie este cam... de neam prost. Si nu este nimic epic/legendar/eroic la carte.
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

De aia cand joc vs monsters bag in deck frost magic si devine piece of cake :D
Image
Post Reply

Return to “Role Playing Games”