Imagini amuzante (IMG TAGS)
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
Nu pricep ce e amuzant in poza. Pompierul de la descarcerare matura cioburile de pe carosabil ca sa nu le ia altii in cauciucuri sau sa treaca pietonii in papuci (vezi persoana din colt dreapta) pe trecere si sa se taie. Mi se pare chiar un gest admirabil avand in vedere ca pe la noi nu vezi asa ceva.Cateodata raman cioburile si doua zile dupa accident...
- brutalistu
- Hammer Haunt
Ai cam ratat toata situatia tragic-amuzantaCimitri » Fri May 22, 2015 8:17 pm wrote:Nu pricep ce e amuzant in poza. Pompierul de la descarcerare matura cioburile de pe carosabil ca sa nu le ia altii in cauciucuri sau sa treaca pietonii in papuci (vezi persoana din colt dreapta) pe trecere si sa se taie. Mi se pare chiar un gest admirabil avand in vedere ca pe la noi nu vezi asa ceva.Cateodata raman cioburile si doua zile dupa accident...

Cam la fel cum a ratat (nu cu mult) nefericitul tinta de pe perete.

FlatOut in real life.
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Moldovan Claudiu » Fri May 22, 2015 11:01 pm wrote:Ai cam ratat toata situatia tragic-amuzantaCimitri » Fri May 22, 2015 8:17 pm wrote:Nu pricep ce e amuzant in poza. Pompierul de la descarcerare matura cioburile de pe carosabil ca sa nu le ia altii in cauciucuri sau sa treaca pietonii in papuci (vezi persoana din colt dreapta) pe trecere si sa se taie. Mi se pare chiar un gest admirabil avand in vedere ca pe la noi nu vezi asa ceva.Cateodata raman cioburile si doua zile dupa accident...
Cam la fel cum a ratat (nu cu mult) nefericitul tinta de pe perete.
Daaaamn....Trebuie sa fac control la ochi. Sa dea naiba daca am vazut Target-ul ala mare... Crap. My bad

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Imi place ca acest proiect arhitectural este similar unuia medieval - la fel de maiestuos si impunator precum catedralele gotice pe langa balariile din jur, si cu un termen de executie intins pe cateva generatii.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Crucea aia ar trebui sa serveasca drept aeroport si heliport sau?
Hugh Laurie

let me zoom in for ya':

Spoiler:

Gata, stop! De acum incolo nu mai adaugam cuvinte noi in lexicul comun. Ne ajung astea pe care le avem.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Nici garoi? Ciumidides? Hapciupalitic? Bahaules? Detrales?
Mărar, ai plîngere la CNCD
Mărar, ai plîngere la CNCD
- ola small dickie
- Big Daddy
maciomen a intrat in dictionar?
Tot nu inteleg ce-i asa amuzant la faptul ca clickbait e un cuvant din dictionar, dar ok.
I'm livin' in a love shadow
Inteleg de ce credea ca-i amuzant, Webster e dictionar "serios", iar clickbait e cuvant "inventat" si nu isi are locul acolo. Ceea ce e o aberatie din motive evidente.
Ma rog, cred ca am nimerit motivul pentru care i se parea amuzant.
Ma rog, cred ca am nimerit motivul pentru care i se parea amuzant.
- ola small dickie
- Big Daddy
in caz ca eu am fost inteles gresit mentionez ca mie nu mi se pare nici amuzant, nici inedit, nici ciudat, nici oricum ca clickbait a intrat in dictionar