Ca tot vorbeam pe un alt topic de ea poti incerca ciorba picanta de castraveti de la restaurantele chinezesti. E undeva in aria a 6-8 RON si e perfecta pentru "purjare" if you know what I mean.
Sunt la munca, si am zis sa vad un film online, ca nu il pot descarca si oricum nu ma suna nimeni. Asa ca am decis sa ma uit la Watership Down. Cel mai interesant este felul in care este tradus numele filmului in romana.
25 mai 2015. Constanta, Romania. 20 de grade. psihoza frigului rezista. oameni imbracati ca in decembrie. fobia frigului sta bine la caldura in oamenii cu shube groase pe ei. nu cumva sa-i fie frig. sa vedem in iunie, peste 7 zile.
TFW nimeni nu indrazneste sa deschida un geam in autobuz desi te coci inauntru. Inca nu e vara, nu se poate sa deschidem geamul pana nu e vara in calendar.
Aerul conditionat mi se pare cea mai inutila inventie. Il mai folosesc iarna daca e frig in draci si nu dau idiotii drumul la incalzire sau e o defectiune in reteaua de distributie.
chestr0ny » Mon May 25, 2015 12:23 pm wrote:TFW nimeni nu indrazneste sa deschida un geam in autobuz desi te coci inauntru. Inca nu e vara, nu se poate sa deschidem geamul pana nu e vara in calendar.
Deschizand geamul in autobuz creezi o problema si mai mare decat sufocarea: le va trage curentul pe babe!