DreadWing » 1 Jun 2015, 07:22 wrote:Deja mi-a aparut posibilitatea de upgrade.
Dar tot nu mi-e clar care este politica. Nu as vrea sa trec la Windows 10 pana nu apare primul Service Pack.
Upgrade-ul presupune si un Product Key pe care il poti utiliza ulterior? Ceva imi spune ca nu o sa pot beneficia de upgrade si sa raman cu Windows 7 in acelasi timp

Adica ori il instalezi gratis in primul an si ramai cu el, ori il platesti mai tarziu.
Ce se intampla daca schimbi hardware-ul? Instalezi din nou Windows 7 si faci upgrade (presupunind ca o sa te poti folosi de Product Key)? Sau "pierzi" licenta?
W8 nu a avut SP, cel putin nu oficial .. [cough]W8.1[/cough]
daca e sa ne luam dupa polica de downgrade deja existenta, nu, nu vei putea folosi si OSul vechi in acelasi timp
daca ai licenta OEM si faci upgrade, fara ca moboul sa fie defect, nu poti pastra licenta; eu unul m-am luat W8.1 FPP/retail ce-ti permite sa muti licenta de pe un sistem pe altul, si culmea, e mai ieftina decat licenta OEM
---
din cate se discuta, daca faci upgrade nu primesti nici un .iso si nici un key - folosind MS Store se face upgradeul/instalarea la W10, dar trebuie sa ai OSul original deja instalat
e ca si cum ai avea o licenta de upgrade de la W7 la W8.1
https://answers.microsoft.com/en-us/win ... 13c49e5272