Fallout 4

Discuții axate pe jocurile RPG.
Post Reply
Semyaza
Zergling

Fallout 4

Post by Semyaza »

This: http://fallout.bethsoft.com/

Spoiler:
Image
Last edited by Semyaza on 2 Jun 2015, 18:03, edited 2 times in total.
Magicake
Global Belit

Re: Fallout 4(?)

Post by Magicake »

Looking forward to this :D Mi-ar placea si ca inXile sa lanseze un expansion pentru Wasteland 2, pe langa GOTY edition, asa ca si competitie.
zme-ul

Post by zme-ul »

Pătrunjelu' » 2 Jun 2015, 16:59 wrote:Looking forward to this :D Mi-ar placea si ca inXile sa lanseze un expansion pentru Wasteland 2, pe langa GOTY edition, asa ca si competitie.
inExile ocupat cu a lansa un nou Kickstarter, Bard's Tale 4, in loc sa termine draq odata Torment: Tides of Numenera
TG
Cyberdemon

Post by TG »

E ok guys, it's just Bethesda being funny again.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Parc-a trecut 1 aprilie. Sau au nevoie de bani pentru concediile de vara?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Gabriela
Headcrab

Post by Gabriela »

zme-ul » 2 Jun 2015, 18:17 wrote:
Pătrunjelu' » 2 Jun 2015, 16:59 wrote:Looking forward to this :D Mi-ar placea si ca inXile sa lanseze un expansion pentru Wasteland 2, pe langa GOTY edition, asa ca si competitie.
inExile ocupat cu a lansa un nou Kickstarter, Bard's Tale 4, in loc sa termine draq odata Torment: Tides of Numenera
Offtopic, but that's SO FUCKING TRUE. I hate them. E singurul crowdfund/preorder/etc de care chiar îmi pare rău. Îmi vine să le cer banii înapoi, deși am dat fix minimul pentru joc. Mi se par atât de neserioși, iar din 100 de update-uri doar 1-2 au legătură cu Torment. :(
Alone, important and wise. (W. B. Yeats)
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Am ratat ceva? Trebuia să apară deja jocul și nu s-au ținut de cuvânt?
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

cred ca unele companii au capacitatea de a lucra la mai mult de un proiect in paralel. sa-i cer unei companii sa lucreze doar la un singur proiect pentru ca e jocul pe care-l astept eu foarte tare mi se pare....imatur

fiind backer ma uitam fascinat la episoadele din documentarul double fine. fascinat de cum se iau decizii, cum apar noi idei, noi proiecte, cum se lucreaza in paralel la mai multe jocuri, cum se muta oameni de la un proiect la altul. nicio secunda n-am avut sentimentul de frustrare ca de ce nu lasa dracu orice altceva si sa-mi faca mie broken age mai repedel. lol
Gabriela
Headcrab

Post by Gabriela »

Estimated delivery: Dec 2014

Problema e că impresia pe care o lasă din update-uri și toate cele e că se ocupă de orice altceva în afară de Torment. Cele 3 minute de video pe care le-au prezentat sunt foarte sub-par pentru timpul și banii pe care i-au avut la dispoziție.

În schimb sunt maeștri în a-mi zice mie cum au ieșit și au băut și s-au jucat boardgames. Sau că e Bard's Tale x pe KS, go pay, să mai primească niște bani pe care să-i toace pe vacanța de vară.
Alone, important and wise. (W. B. Yeats)
zme-ul

Post by zme-ul »

pur si simplu au terminat banii si acum le trebuie o noua sursa - hopa kickstarter la Bard's Tale
cand s-or termina banii si pentru ala, mai baga un kickstarter la draq stie ce
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Vă rog, thread-ul de Witcher 3 e mai jos. Nu sunt fan ”Fallout” (lal) dar hai să păstrăm tâmpeniile acolo. Mulțumesc.
Gabriela » 02 Jun 2015, 22:18 wrote:Estimated delivery: Dec 2014

Problema e că impresia pe care o lasă din update-uri și toate cele e că se ocupă de orice altceva în afară de Torment. Cele 3 minute de video pe care le-au prezentat sunt foarte sub-par pentru timpul și banii pe care i-au avut la dispoziție.

În schimb sunt maeștri în a-mi zice mie cum au ieșit și au băut și s-au jucat boardgames. Sau că e Bard's Tale x pe KS, go pay, să mai primească niște bani pe care să-i toace pe vacanța de vară.
Prima dată de lansare anunțată la orice kickstarter e degeaba, fără să știe câți bani vor avea (și chiar dacă știu, tot e prea devreme) nu e decât o glumă. O zic și ei de formă așa. Se mai gândesc apoi, motiv pentru care Torment a primit late 2015 ca release date. Cel mai probabil la începutul lui 2016 o să apară, pentru că delay-ul ăsta a fost ceva absolut normal, dar întotdeauna vor intreveni și alte treburi. Dincolo de asta, există inclusiv pagini de wikipedia cu oamenii care lucrează la cele două jocuri. Bard's Tale e făcut de echipa care a lucrat la Wasteland. Fargo având rol mai mult de promotor pentru cei care lucrează la Torment.

În plus, uite-te cât le-a luat cu Eternity, joc făcut de o companie deja stabilită care totuși au țintit sub potențialul lor. E normal pentru o echipă nouă să mai dea dovadă de stângăcii, mai ales când vine vorba de estimările datei de lansare. De asta e bine să contribui la proiecte după ce te-ai uitat cine lucrează la ele și știi la ce să te aștepți.

Știu că moda vorbitului din fund e în mare vogă pe forum. Dar la dezvoltarea unui joc nu poți pur și simplu să bagi lumea la grămadă, pe ideea că ”iese mai repede”. Iese mai târziu și mai prost. Lucru încă posibil, evident, dar din alte motive.

LE:
Iar modul în care își face fiecare studio update-urile nu ține de seriozitate sau neseriozitate. Nu sunt singurii care vorbesc despre lucruri ce nu au legătură cu jocul, pot fi acuzați de proastă prezentare, dar nu demonstrează în vreun fel că nu ar lucra la joc sau că s-au dus în vacanță cu banii de kickstarter. Aia poți deduce când apare jocul (sau dacă nu apare).
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
zme-ul

Post by zme-ul »

Image
zme-ul

Post by zme-ul »

phpBB [video]

meh ...
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

good news is nothing to downgrade there :lol:
Image
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Indeed. Move along, nothing to see.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Fara Hairworks pe cutu, 4/10 "too many isotopes" - IGN
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Ce feeling de Bioshock Infinite m-a lovit la inceputul trailerului :D
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

^^Cam da. Ar trebui să lase altcuiva franciza, măcar pentru execuţie. So freaking derivative şi nu e ca şi când n-ar avea material bun în Fallout Bible.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

"War, war never changes" este noua metoda de a semnala ca un joc este kewl printre hipsteri sau cum? Is it the new inside joke?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Post Reply

Return to “Role Playing Games”