Hearthstone: Heroes of Warcraft
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Cimitri#2881
@Sekaba: Ma deranjeaza deoarece mi s-a oferit un produs care nu poate fi folosit sau poate fi folosit dar impotriva mea.Nu vad ce naiba se intampla pe ecran dupa ce bag 4 minions pe masa si asta ma pune intr-un dezavantaj. Dupa cum au spus si ei pe facebook vreau sa "screw productivity" cand am chef pe telefon. Si nu pot face asta. Nu ma plimb cu PC-ul sau cu tableta de 10" dupa mine ci cu telefonul.. Ar fi fost dragut din partea lor sa adapteze jocul de la display-uri de 5" in sus ca sa poata fi jucabil in limitele bunului simt. Apreciez ca au vrut sa-l ofere si celor cu 4S deoarece procesorul indura jocul si se misca decent dar degeaba daca nu-l poti juca cum trebuie din cauza aglomerarii pe ecran. Nu e vorba ca am dat sau nu bani pe el dar ma deranjeaza neglijenta de care au dat dovada la teste. Sunt ditamai compania in pana mea... Si eu chiar am fost si sunt in continuare fanboy Blizz dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu imi spun parerea, nu crezi?
@Sekaba: Ma deranjeaza deoarece mi s-a oferit un produs care nu poate fi folosit sau poate fi folosit dar impotriva mea.Nu vad ce naiba se intampla pe ecran dupa ce bag 4 minions pe masa si asta ma pune intr-un dezavantaj. Dupa cum au spus si ei pe facebook vreau sa "screw productivity" cand am chef pe telefon. Si nu pot face asta. Nu ma plimb cu PC-ul sau cu tableta de 10" dupa mine ci cu telefonul.. Ar fi fost dragut din partea lor sa adapteze jocul de la display-uri de 5" in sus ca sa poata fi jucabil in limitele bunului simt. Apreciez ca au vrut sa-l ofere si celor cu 4S deoarece procesorul indura jocul si se misca decent dar degeaba daca nu-l poti juca cum trebuie din cauza aglomerarii pe ecran. Nu e vorba ca am dat sau nu bani pe el dar ma deranjeaza neglijenta de care au dat dovada la teste. Sunt ditamai compania in pana mea... Si eu chiar am fost si sunt in continuare fanboy Blizz dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu imi spun parerea, nu crezi?
Mersi baieti (am facut rost de cativa prieteni), urmeaza sa va vad si castigand
(apropo eu sunt Buldozeru#1513)

Cred ca in continuare ca exagerezi. Practic tu esti deranjat de tupeul celor de la blizz ca au lansat jocul si pe telefoanele mai vechi cu ecrane mai mici. Sunt sigur ca sunt o gramada de posesori de telefoane mai vechi care se bucura cand un joc apare si pe device-ul lor, chiar daca experienta nu e optima. Gta v, de exemplu, merge si pe placile video integrate, chiar daca experienta nu este optima. Dupa tine, asta ar trebui sa enerveze lumea. Ori il faci doar pentru aia care-l pot juca minim 1080p cu totul la maxim, ori nu il mai faci deloc. Nu prea are sens.Cimitri » Fri Apr 17, 2015 11:54 pm wrote:Cimitri#2881
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Dude...nu vroiam ca postul meu sa fie considerat un rage sau sa crezi ca-mi vine sa pichetez sediul blizz cu pancarte dar comparatia ta cu GTA V nu are nici o legatura cu cazul de fata. Tu compari gradul de detaliu cu "jucabilitatea". Ia incearca tu sa joci GTA V in 320x240 sa vezi daca poti. Iti dau dreptate cand spui ca ma bucur ca a aparut jocul pe device-ul meu invechit dar,dupa cum ai spus si tu, experienta nefiind optima bucuria da in frustrare si dupa aia in dezamagire. Si sincer nu mi se pare ca am exagerat cu nimic. Nu ma deranjeaza "tupeul" (nici nu cred ca am zis asta) ci ma deranjeaza faptul ca la teste nimeni nu s-a deranjat sa puna problema asta INAINTE sa-l lanseze. Este doar parerea mea strict personala care, ironic, imi este impartasita si de alti posesori de 4S.Practic e un fel de indemnare sa schimbam telefonul in ceva cu display mai mare ca sa pot juca "optim".(asta ca o dam in strategii de marketing si vanzari fortate) 

De ce lumea prefera sa joace jocul asta cand exista MTG pe steam (observ ca este si M&M care e free)? Pt ca e free sau pt ca e facut de blizzard?
just curious
just curious
Păi, în primul rând pentru că nu e MTG sau M&M. Zic și eu așa, cam ciudată întrebarea. Dacă vrei să te apuci de unul și de aia întrebi, ar trebui să formulezi altfel postul. Există destui ce îl joacă pentru că e făcut de Blizzard, alții care îl joacă pentru că li se pare mai puțin pay to win decât altele și destui care preferă gameplay-ul. Nu e un răspuns care să se aplice la toată lumea.
Hey guys, I'm back with the best deck in the game.

Este cel mai bun tempo deck care a existat in Hearthstone. E incredibil de puternic. E practic zoo care a fost imbibat cu sangele lui Mannoroth.

Este cel mai bun tempo deck care a existat in Hearthstone. E incredibil de puternic. E practic zoo care a fost imbibat cu sangele lui Mannoroth.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu ma mir ca le-a luat atata sa se prinda sa adauge si demonii noi din GvG in Bane of Doom. Acuma cartea aia chiar functioneaza as intended, ca in vanilla aveai foarte putini demoni care sa merite.
Oh my god.. the juggles! Imi lipsesc totusi boom si mal'ganis..In loc de un doom guard ar merge un loatheb mai bine.
Rank 1 Europe

Mega felicitari!! Nu e putin lucru:D
GG cartofule.
Legend tempo mage deck in action ^^
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Posibil un nou erou. Muradin?

Spoiler:

Nu cred ca-i Muradin. Nu vad sa aiba contur pentru coarnele de la casca.
- joonior_bmf
E doar un alternate skin pentru warrior

Si cum ti-ai dat seama de asta din filmulet?joonior_bmf wrote:....
E doar un alternate skin pentru warrior. Si e cashgrab.
- joonior_bmf
Sorry, am uitat sa postez link-ul:
http://us.battle.net/hearthstone/en/blo ... g-6-4-2015
http://us.battle.net/hearthstone/en/blo ... g-6-4-2015