Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
.chester
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by .chester »

Image
I'm livin' in a love shadow
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Interesant e ca in timp ce procurorii lucrau la dosarul lui, pesedeii din Parlament propuneau printre modificarile la Codul Penal dezincriminarea unor fapte de care acum e acuzat Ponta - conflictul de interese. Desigur, o simpla coincidenta.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... l-sova.htm
Parlamentarii PSD propun dezincriminarea conflictului de interese iar una dintre modificari scoate din zona penala, intamplator sau nu, exact situatia in care se afla premierul Victor Ponta. DNA il acuza, pe langa fals si spalare de bani, de trei infractiuni de conflict de interese. In esenta, procurorii il acuza pe Victor Ponta ca l-a numit pe Dan Sova de trei ori in functii de ministru in Guvern desi s-a aflat in raporturi comerciale cu acesta in ultimii cinci ani. Or, cinci parlamentari PSD au propus dezincriminarea conflictului de interese, scotand in mod explicit din categoria infractiunilor urmatoarea situatie: "ocuparea de catre o persoana a unei functii indiferent in ce modalitate si sub ce forma se realizeaza aceasta".

Coincidenta sau nu, in perioada in care procurorii cercetau un posibil conflict de interese, parlamentarii PSD proopuneau legi prin care fapta era dezincriminata. Proiectul de Lege pentru modificarea art.301 si art.308 din Legea nr.286/2009 privind Codul penal a fost adoptat tacit de Senatin 30 martie 2015. In prezent se afla in Camera Deputatilor, care este forul decizional. La 1 aprilie 2015, initiativa a fost prezentata in Biroul permanent al Camerei si trimisa la Comisia Juridica, pentru raport.
Last edited by Apollyon on 7 Jun 2015, 19:24, edited 1 time in total.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Eu nu pricep o chestie (legata de ce discutam aici, nu la modul general - acolo nu pricep mai multe): cineva a ridicat in slavi comunismul (si pe cel chinez, nu in ultimul rand), iar ola nu a postat asta la "tampenii"? Sau nu a turbat ca ciudata maimuta la gratii?

Well, geeee! I believe in miracles since Fedaykin came along.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

tâmpenii e locked. ola trebuie să iasă afară să se joace nu doar să arate muie din balcon
Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

cineva a ridicat in slavi comunismul
You have SERIOUS reading or comprehending issues

Daca vrei sa treci ceva la "Tampenii", baga-ti propriul post - in care insinuezi la modul grande ca pedeapsa capitala e echivalenta cu comunismul. Apoi du-te eventual si spune-le astea celor din Texas, sunt sigur ca te-ar pupa.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Am zis eu ceva despre pedeapsa capitala? Aici? Acum? Ever?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Da, am inteles, prezumtia de nevinovatie nu ar trebui sa existe si asta e o opinie perfect ok dar nu stim noi s-o citim bine. Ca altfel nimeni nu ar avea nici o problema cu abolirea uneia din drepturile de baza intr-o democratie. A, si sa ii executam la zid pe toti, asta sigur va duce la un viitor luminos si nu la razboaie civile! Apropo, traiasca justitia chineza!
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Da, am inteles, prezumtia de nevinovatie nu ar trebui sa existe si asta e o opinie perfect ok dar nu stim noi s-o citim bine. Ca altfel nimeni nu ar avea nici o problema cu abolirea uneia din drepturile de baza intr-o democratie
Eu cred ca tu nici acum n-ai inteles ca eu ma refeream strict la clasa politica (in sensul ca din momentul in care ocupi o functie, esti vazut ca un potential infractor). Dar plm, de ce sa ne prefacem ca gandim?
A, si sa ii executam la zid pe toti, asta sigur va duce la un viitor luminos si nu la razboaie civile!
Pe toti coruptii? Bineinteles.

Cat despre razboi civil... deja exista unul in tara asta. Unul la nivel psihologic. Unul purtat intre Romania mostenita de la comunisti si securisti si o Romanie a celor care refuza sa inghita rahaturile varate cu forta pe gat din Duminica Orbului incoace.

In alte cuvinte, intre o Romanie a omenilor normali si o Romanie a zombiilor astora:

phpBB [video]

P.S.: Nu sunt deloc simpatizant a "ILD", absolut deloc - dar doar pe canalul respectiv am putut gasi filmuletul asta

l.e.:
Am zis eu ceva despre pedeapsa capitala? Aici? Acum? Ever?
Pai aparent dupa voi pedeapsa capitala = China. Am dat ca exemplu China pt ca la ei politicienii dovediti corupti sunt eliminati, scurt si la obiect - nu mangaiati 2-3 ani de zile in "inchisoare" in care scriu o carte si apoi raman cu toata averea obtinuta din furturi.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Prezumptia de nevinovatie se aplica tuturor, nu doar cui ne convine. Deindata ce incepi sa aplici prezumptia de vinovatie cuiva deschizi cutia Pandorei.

Daca tu crezi ca executiile publice sunt raspunsul potrivit pentru a stavili coruptia, ai probleme serioase si te-ai nascut juma' de mileniu prea tarziu.
Cat despre razboi civil... deja exista unul in tara asta. Unul la nivel psihologic. Unul purtat intre Romania mostenita de la comunisti si securisti si o Romanie a celor care refuza sa inghita rahaturile varate cu forta pe gat din Duminica Orbului incoace.
Of doamne, de ce mai ma obosesc? E amuzanta eticheta asta de centrist, pentru ca tu iei toate abominatiile de idei de la fiecare spectru politic si faci un ghiveci sinistru de idei si concepte. Si da, stiu ca acum vei spune pentru a n-a oara ca de fapt nu citim noi cum trebuie si ca de fapt tu doreai sa spui cu totul altceva numai ca sa repeti aceleasi idei bizare despre democratie si drepturi civile.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Dumnezeule mare, ce de aberatii sinistre venite din tastele unui singur om. Fedaykin vrea executii publice, doamnelor si domnilor. Si i se pare total normal si de bun-simt ceea ce isi doreste si nu pricepe de ce nu cred si altii la fel ca el. China a dovedit ca se poate. E un model viabil. Sa aducem ghilotina, sa ascutim bardele, sa dam anunt pe BestJobs "angajam calai, salariu competitiv, munca lejera dar constanta, se cere conditie fizica buna, oferim bonuri de masa si gluga neagra" si sa incepem sa-i hacuim pe toti. Sa curga rauri de sange pe strazile capitalei! Sa curatam coruptia cu toporul! Pe ei, pe mama lor! Ce ma, ai facut trafic de influenta? JAP, ti-am taiat capul! Mai fura acum daca poti! Traiasca Romania!
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Iarasi nu citesti cum trebuie? Omul clar nu a zis ca vrea executii publice pentru corupti ci doar executii publice pentru corupti! Si nu a laudat China cu nimic, doar a spus ca e bine ce fac ei cu singurul corupt din tara lor care e folosit pe post de tap ispasitor ca sa-si ascunda partidul bubele!
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

@chestr0ny: Te rog eu mult, intoarce-te si comenteaza dupa ce iti iei buletinul, ok?
Prezumptia de nevinovatie se aplica tuturor, nu doar cui ne convine. Deindata ce incepi sa aplici prezumptia de vinovatie cuiva deschizi cutia Pandorei.

Daca tu crezi ca executiile publice sunt raspunsul potrivit pentru a stavili coruptia, ai probleme serioase si te-ai nascut juma' de mileniu prea tarziu.
Atunci ai tu vreo solutie mai buna, maestre? Mai ales intr-o tara in care coruptia e endemica, de sute de ani, daca nu mai bine?!

Hai sa-ti aduc putin nasul din stratosfera: Romanii sunt o natie de lasi, cu predispozitii spre abuzuri, in speta rasiale si misogine (totul intru Dreapta Credinta, nu?), cu o istorie remarcabila de backstabbing impotriva propriilor conducatori, de la Decebal si Burebista pana la Ioan Cuza, cel putin.
Din randurile unei populatii de genul nu se pot naste decat creaturi gen boierii - sau politicienii actuali. Ori singurul mod in care poti sa tii sub frau nenorociti de genul e frica.

Da, aici pot sa il dau ca exemplu pe Vlad Tepes. El a inteles ce fel de natie primitiva suntem si ca altfel nu putem fi guvernati.

Ma indoiesc ca m-am nascut eu juma de mileniu prea tarziu... sau asta e nivelul tarii asteia. O tara in care liderii de mineri, laolalta cu hotii care fura la drumul mare si vand industria si infrastructura tarii pe nimic, toti nenorocitii sunt aplaudati in surle si trambite - pt ca, nu-i asa, "fura, fura, dar macar ne da si noua cate ceva"?!

Cat despre cutia Pandorei... e deja deschisa. E de ajuns sa te uiti la ce sicofantisme s-a ajuns, nu stiu cate drepturi sa le mai dea si ultimelor lepre umane, totul intru numele "umanitatii" (si asta nu doar la noi in tara)

Din punctul meu de vedere, in democratiile moderne sistemul de checks & balances e FUBAR. Toate institutiile statului cica se controleaza reciproc - dar cine controleaza politicienii care compun institutiile respective?
In cazul Romaniei, iti zic eu - nimeni. SRI-ul/serviciile de informatii merg mana in mana cu clasa politica si se scarpina reciproc. Cu totii au uitat ce inseamna frica de cateva sute de mii de insi care le bat la usa si le cer socoteala pt matraprazlacurile pe care le-au facut.
Omul clar nu a zis ca vrea executii publice pentru corupti ci doar executii publice pentru corupti!
Pardon my French, dar... CARE PLM E PROBLEMA?!

A, presupun ca tie iti convine sistemul asta absolut superb in care unii fura cu sutele si miliardele de euro, jumulind statul in toate felurile posibile, care daca e prins in cel mai rau caz sta cativa ani la racoare, cu 3 mese calde si sala de fitness pe zi, cazare platita TOT din bunul public, care apoi la sfarsitul sejurului se poate retrage linistit din viata publica, stiind ca ramane cu suficient banet pt 5 generatii de-acuma incolo.

Nu, tati, dupa cum am spus - frica pazeste bostanaria. Dar e OK, zi-mi tu cat de civilizat ai fi cu niste unii care iti sparg casa si iti fura bunurile, cum stai tu sa le explici frumos ca incalca legea si nu e frumos ce fac.
In SUA, proprietatea privata e sfanta - l-ai prins pe unul neinvitat la tine in curte? I-ai zburat creierii, fara drept de apel.
Ori daca proprietatea privata e sfanta, proprietatea publica, in cazul de fata fonduri, investitii, PIB, tot ce tine de aportul contribuabilor - de ce sa fie diferit?!
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

McWilliams » Sun Jun 07, 2015 6:23 pm wrote:Eu nu pricep o chestie (legata de ce discutam aici, nu la modul general - acolo nu pricep mai multe): cineva a ridicat in slavi comunismul (si pe cel chinez, nu in ultimul rand), iar ola nu a postat asta la "tampenii"? Sau nu a turbat ca ciudata maimuta la gratii?

Well, geeee! I believe in miracles since Fedaykin came along.
sa faci pe turbatul sau ca maimuta e specialitatea ta. vezi postarea ta de la meciul de box. daca tot iti place subiectul nu ne mai explici inca o data cum unor popoare li se potriveste ca o manusa sistemul totalitar? cat tupeu ai in ignoranta ta sa readuci in discutie subiecte cu care de obicei te faci de ras si de rusine
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Fedaykin, mai bine intoarce-te tu la Witcherul tau, ca macar acolo poti omori oameni. In viata reala nu te lasa prostii de romani sklavi. Ce discurs de mos dement ai. Iti diseminezi ideile criminale si in viata reala sau doar pe forumuri? Cum anume ai ucide politicienii corupti? Da-ne mai multe detalii. Ca sa completam tabloul unui om rupt de realitate, cu idei marete si nastrusnice, care vrea democratie dar pe care nu-l deranjeaza nici oleaca de genocid. Ai chinuit animale cand erai mic?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

"care plm e problema sa omoram oameni?!" zice shau! Sa-mi fut una! Si ne da ca exemplu China si Texas. :)) Ca a auzit el ca in Texas se executa oameni si il gadila placut gandul. Iar Vlad Tepes a fost un vizionar care a intuit bine spiritul romanesc si a gasit metoda ideala de guvernare, acum, din nefericire, uitata: infiptul de tarusi in oameni. Sau invers. Hahahaha amazing! Tell us more!
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

https://www.youtube.com/watch?v=hvObiPPHvUA

Repet: Intoarce-te sa comentezi dupa ce-ti iei buletinul
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

mie pedeapsta cu moartea (indiferent pentru ce e data) mi se pare un lucru atat de gresit incat imi e greu sa gasesc un adjectiv. barbarie. mi se pare o manifestare ce nu are ce cauta intr-o etapa viitoare a omenirii
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

ola small dickie » 7 Jun 2015, 22:43 wrote:mie pedeapsta cu moartea pentru orice crima mi se pare un lucru atat de gresit incat imi e greu sa gasesc un adjectiv. barbarie. mi se pare o manifestare ce nu are ce cauta intr-o etapa viitoare a omenirii
Iar unora ca mie pedeapsa capitala ni se pare mai mult decat potrivita pt violatori, pedofili si cazuri de coruptie la rang inalt.

Stii tu, genul de crime care f** la modul grav atat vieti personale, cat si de ordinul zecilor de milioane.

l.e.: De asemenea, si prostia crasa poate fi de-a dreptul criminala
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... ui-pmp.htm

Tineti minte, copii - intr-o tara civilizata, dezvoltata si democrata, ai nevoie de autorizatie ca sa protestezi. Top Kek.
Last edited by Fedaykin on 7 Jun 2015, 22:55, edited 2 times in total.
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Fedaykin » Sun Jun 07, 2015 9:48 pm wrote:Iar unora ca mie pedeapsa capitala mi se pare mai mult decat potrivita pt violatori, pedofili si cazuri de coruptie la rang inalt.
http://www.mediafax.ro/externe/juncker- ... a-14377941
Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

brutalistu » 7 Jun 2015, 22:51 wrote:
Fedaykin » Sun Jun 07, 2015 9:48 pm wrote:Iar unora ca mie pedeapsa capitala mi se pare mai mult decat potrivita pt violatori, pedofili si cazuri de coruptie la rang inalt.
http://www.mediafax.ro/externe/juncker- ... a-14377941
Asta pt ca le tzatzaie fundul marilor politruci europeni, le e frica sa nu cumva sa prinda idei si cetatenii din tarile proprii
Ce? Cum? Sa dam pulimii puteri prin care sa ne controleze? Blasfemie! Pai ce hal de politruci am mai fi?!
Post Reply

Return to “Cafenea”