Awesome Gaming Fails
Awesome Gaming Fails
Fail-uri din jocuri, momente cand ati dat cu bata-n balta, faze nostime, screenshot-uri, glitch-uri, bug-uri, povesti plictisitoare despre cum ati uitat sa dati save, all that good stuff.
Incep eu cu unul boring. Jucam aseara Fallout: New Vegas. Ma plimbam pe dealurile din zona de start cand a aparut un scorpion imens de dupa un pietroi. Nu parea cine stie ce adversar redutabil, asa ca m-am dus sa-l tai cu maceta. Peste cateva secunde eram mort. Wat?
Also, eram in mica tabara NCR de langa Primm si am decis sa testez un lansator de flacari langa niste NPC-uri. Nici macar nu trageam spre ei, trageam in cladirile de peste drum si spre cer. S-au basicat amandoi si au inceput sa traga cu pustile in mine. Le-am dat foc la amandoi. Nu am inteles de ce au inceput sa traga.
Also, aruncasem o dinamita inspre niste bivoli de-aia mutanti si s-au speriat si au fugit. Felt like a piece of shit.
Incep eu cu unul boring. Jucam aseara Fallout: New Vegas. Ma plimbam pe dealurile din zona de start cand a aparut un scorpion imens de dupa un pietroi. Nu parea cine stie ce adversar redutabil, asa ca m-am dus sa-l tai cu maceta. Peste cateva secunde eram mort. Wat?
Also, eram in mica tabara NCR de langa Primm si am decis sa testez un lansator de flacari langa niste NPC-uri. Nici macar nu trageam spre ei, trageam in cladirile de peste drum si spre cer. S-au basicat amandoi si au inceput sa traga cu pustile in mine. Le-am dat foc la amandoi. Nu am inteles de ce au inceput sa traga.
Also, aruncasem o dinamita inspre niste bivoli de-aia mutanti si s-au speriat si au fugit. Felt like a piece of shit.
I'm livin' in a love shadow
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Awesome Gaming Fails
Broken Sword 1. Am ramas blocat in Damasc (sau care era orasul ala din Siria). In 12 ani de cand tot incerc sa termin jocul asta, mereu ma blochez in acelasi punct, moment in care il injur pe ola (pentru ca mi-e la indemana sa injur pe cineva pasionat de acest gen; daca era ceva cu poc-poc/cutite, il foloseam pe brutalistu; daca era ceva cu cratesuri, RC-ST; daca era ceva cu downgrade, Fedaykin; daca era ceva cu zaruri/random-element, TG; so on and so forth) si sterg jocul. Cateva luni/cativa ani mai tarziu, incerc din nou. Pot sa recit precum papagalul "my name is George Stobbart, ma'am" si restul de dialog, cu acelasi accent de hill-billy, de la cum stiu pe de rost inceputul jocului.
Also, cand eram mic si imprumutam jocuri din Australia, am dat peste o versiune proasta de WarCraft 3. Era proasta pentru ca sufera de crash dupa aproximativ 10 minute de joc. Nu eram prea obisnuit cu astfel de probleme (ca sa stiu sa le repar sau sa caut o solutie la ele sau alta sursa din Australia), asa ca tot ce imi ramanea de facut era sa joc acele 10 minute (give or take) de parca ar fi fost ultimele momente din viata mea, iar versiunea "full" sa o butonez in net-cafe. Vreau sa zic ca (inca) sunt un jucator mediocru de W3. Insa la inceputul oricarui multiplayer match, scoteam timpi de profesionist coreean - din disperarea de a avansa cat mai mult cu "jocul" in timpul meu limitat, totul era contra cronometru si eficientizat in draci. Eram teroarea liceului. Good "forever alone" times.
Also, cand eram mic si imprumutam jocuri din Australia, am dat peste o versiune proasta de WarCraft 3. Era proasta pentru ca sufera de crash dupa aproximativ 10 minute de joc. Nu eram prea obisnuit cu astfel de probleme (ca sa stiu sa le repar sau sa caut o solutie la ele sau alta sursa din Australia), asa ca tot ce imi ramanea de facut era sa joc acele 10 minute (give or take) de parca ar fi fost ultimele momente din viata mea, iar versiunea "full" sa o butonez in net-cafe. Vreau sa zic ca (inca) sunt un jucator mediocru de W3. Insa la inceputul oricarui multiplayer match, scoteam timpi de profesionist coreean - din disperarea de a avansa cat mai mult cu "jocul" in timpul meu limitat, totul era contra cronometru si eficientizat in draci. Eram teroarea liceului. Good "forever alone" times.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Eu infaptuiesc numai epic wins against all odds in jocuri. Prea multe pentru a fi povestite.
NO COVER. ALL MAN.
M-am chinuit vreo 2 saptamani sa termin o misiune in Mafia, nu pentru ca ar fi fost grea, ci pentru ca nu realizam ce trebuie facut de la un punct pentru a trece mai departe. Evident, solutia era banala, dar se baza pe observarea si eliminarea unui obiect minuscul care bloca rotile unui anumit vagon (intr-o gara cu multe alte vagoane, that is). La varsta de 12 ani or something abia aveam un nivel al atentiei care sa-mi permita sa observ cand mi se desfac sireturile, asa ca terminarea misiunii respective a fost echivalent cu obtinerea locului 1 la vreo olimpiada pentru mine.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu m-am chinuit enorm in misiunea din depou [sau ce naiba era] in care trebuia sa dai foc unui depozit. Si tot reluam misiunea, care implica omorarea a foarte multor inamici inarmati cu pusti si tommy guns pentru ca apoi sa ma intreb ce naiba trebuie sa fac. Adevarul e ca nimic nu-ti indica asta, nici macar cinematic-ul misiunii nu-ti spunea ca trebuie sa dai foc la ceva, iar puzzle-ul care preceda pasul final nu indica nimic de genul.
Dar tot mai rau am urat cursa aia blestemata.
Dar tot mai rau am urat cursa aia blestemata.
La felne0lith » Tue Jun 16, 2015 6:54 am wrote:M-am chinuit vreo 2 saptamani sa termin o misiune in Mafia, nu pentru ca ar fi fost grea, ci pentru ca nu realizam ce trebuie facut de la un punct pentru a trece mai departe. Evident, solutia era banala, dar se baza pe observarea si eliminarea unui obiect minuscul care bloca rotile unui anumit vagon (intr-o gara cu multe alte vagoane, that is). La varsta de 12 ani or something abia aveam un nivel al atentiei care sa-mi permita sa observ cand mi se desfac sireturile, asa ca terminarea misiunii respective a fost echivalent cu obtinerea locului 1 la vreo olimpiada pentru mine.

Insa eu de nervi (mna varsta ce sa-i faci) l-am sters fara sa-mi tin salvarile. cand mi-a spus un prieten cum a trecut am reluat jocul si m-am chinuit iar cateva zile la cursa aia blestemata (lol nu am citit postul lui Zombie dar vad ca tot cursa blestemata i-a zis

- DerangedGenius
- Zergling
Nu imi amintesc ceva mai precis acuma, dar stiu sigur ca am trecut prin mai multe faze cand nu stiam ce sa fac dar solutia era usoara, sau mai ales sa uit sa pastrez salvarile unor jocuri la care conteaza asta, gen Kotor dar am pastrat salvari pe care nu le folosesc.
Ooooh wait, here is one:
Max Payne 2. Parca nici 10 ani nu aveam cand mi l-am cumparat cu ce era atunci 200.000 lei. Nu vazusem alte jocuri decat cele de la tarabele de pirati, asa ca ma mandream ca e original. Dar faza nu-i asta. Adorasem primul Max Payne si eram hyped ca am aflat de 2. Ma intreceam cu prietenul pe care il avea sor'mea la vremea respectiva, fiecare cu salvarile lui, cu playthrough-ul lui. El era mereu cam cu un capitol in urma mea, ca na el nu locuia cu noi ca sa joace oricand ca mine. Ma chinuiam rau la ultimul bossfight, la Vlad. Deci nu treceam deloc, pana ajunsesem sa cred ca am gresit eu ceva pe parcursul jocului undeva, ceva lipsea, de parca conta vreo decizie peste care am trecut cu vederea (nu stiu cate jocuri aveau de fapt mecanica asta pe atunci, dar nici acum nu sunt multe, heh). Pana la urma m-am dat batut si am zis sa iau jocul de la inceput. Dar i-am sters si salvarile celuilalt, ca sa nu termine inaintea mea. Ala nu a mai avut chef sa il ia de la inceput, iar eu m-am plictisit undeva pe la inceputul Part III....
Ooooh wait, here is one:
Max Payne 2. Parca nici 10 ani nu aveam cand mi l-am cumparat cu ce era atunci 200.000 lei. Nu vazusem alte jocuri decat cele de la tarabele de pirati, asa ca ma mandream ca e original. Dar faza nu-i asta. Adorasem primul Max Payne si eram hyped ca am aflat de 2. Ma intreceam cu prietenul pe care il avea sor'mea la vremea respectiva, fiecare cu salvarile lui, cu playthrough-ul lui. El era mereu cam cu un capitol in urma mea, ca na el nu locuia cu noi ca sa joace oricand ca mine. Ma chinuiam rau la ultimul bossfight, la Vlad. Deci nu treceam deloc, pana ajunsesem sa cred ca am gresit eu ceva pe parcursul jocului undeva, ceva lipsea, de parca conta vreo decizie peste care am trecut cu vederea (nu stiu cate jocuri aveau de fapt mecanica asta pe atunci, dar nici acum nu sunt multe, heh). Pana la urma m-am dat batut si am zis sa iau jocul de la inceput. Dar i-am sters si salvarile celuilalt, ca sa nu termine inaintea mea. Ala nu a mai avut chef sa il ia de la inceput, iar eu m-am plictisit undeva pe la inceputul Part III....
Ca mai toţi de pe aici, cred că momentele alea care-ţi strică jocul sunt prea multe ca să poată fi enumerate uşor. În ultimii ani am scăzut drastic numărul de ore petrecute în jocuri din varii motive. Totuşi nu pot să nu remarc o tendinţă aproape autistă de a continua în ciuda celor mai bune eforturi ale anumitor jocuri de a mă face să renunţ la ele. Dacă aş putea să-mi pun ambiţia în alte scopuri probabil acum aş fi fost uns ca preşedinte al universului.
Uite, Zombie şi Claudiu se plâng de dificultatea cursei din Mafia, care a cam fost universal recunoscută ca mult prea dificilă. Sunt curios dacă au încercat măcar să treacă de nenorocita aia de Buoy Race din Scrapland, aproape de final când pulă ăla de curier îţi cere să concurezi pentru el, care mi s-a părut infinit mai dificilă. Ca să pot termina totuşi jocul a trebuit să cer ceva salvări ale unui vecin care mai târziu jubila de fiecare dată când mă vedea reproşându-mi că n-am fost capabil să trec. I still remember that fucking grin.
Cel puţin în ultima vreme fac tot posibilul să-mi termin jocurile pe ultimul nivel de dificultate, lucru care-mi iese pentru majoritatea jocurilor cu excepţia lui Jedi Academy, care în a 3-a misiune cu robotul de pe Tatooine devine o infecţie purulentă menită să-mi mănânce ficaţii, pentru că prăpădiţii ăia din desert îţi defrişează puntele de viaţă cu mai multă ardoare ca austriecii. Şi nici să dai deflect la gloanţe cu sabia curului nu poţi.
Lucrul bun e că-l terminasem de două ori înainte de încercarea asta cu ambele variante de final. Kyle Katarn era greu de învins pe un nivel de dificulate inferior, mi-e oroare de ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi ajuns în punctul de a ne fi luat la harţă.
Max Payne 2 mi-a cedat aproape de finalul actului I din cauza unui comp ce colcăia de viruşi şi-şi lua crash de fiecare dată pe la jumătatea misiunii(şi mai era şi una doar de plimbare, fără inamici)
Game Breaker a mai fost Prince of Persia Warrior Within după trecere în spaţiotimpul prezent când m-am trezit ca SandWraith înainte vreme şi credeam că mi-ş şmecher şi pot exploata glitch-ul, dar rămâneai dincolo de o poartă ce-n mod normal era deschisă. Asta fiind doar unul din bugurile lite. Jocul e atât de plin de buguri că angajaţii Ubisoft o să simtă gust de penis câteva generaţii de acum în colo.
Uite, Zombie şi Claudiu se plâng de dificultatea cursei din Mafia, care a cam fost universal recunoscută ca mult prea dificilă. Sunt curios dacă au încercat măcar să treacă de nenorocita aia de Buoy Race din Scrapland, aproape de final când pulă ăla de curier îţi cere să concurezi pentru el, care mi s-a părut infinit mai dificilă. Ca să pot termina totuşi jocul a trebuit să cer ceva salvări ale unui vecin care mai târziu jubila de fiecare dată când mă vedea reproşându-mi că n-am fost capabil să trec. I still remember that fucking grin.
Cel puţin în ultima vreme fac tot posibilul să-mi termin jocurile pe ultimul nivel de dificultate, lucru care-mi iese pentru majoritatea jocurilor cu excepţia lui Jedi Academy, care în a 3-a misiune cu robotul de pe Tatooine devine o infecţie purulentă menită să-mi mănânce ficaţii, pentru că prăpădiţii ăia din desert îţi defrişează puntele de viaţă cu mai multă ardoare ca austriecii. Şi nici să dai deflect la gloanţe cu sabia curului nu poţi.
Lucrul bun e că-l terminasem de două ori înainte de încercarea asta cu ambele variante de final. Kyle Katarn era greu de învins pe un nivel de dificulate inferior, mi-e oroare de ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi ajuns în punctul de a ne fi luat la harţă.
Max Payne 2 mi-a cedat aproape de finalul actului I din cauza unui comp ce colcăia de viruşi şi-şi lua crash de fiecare dată pe la jumătatea misiunii(şi mai era şi una doar de plimbare, fără inamici)
Game Breaker a mai fost Prince of Persia Warrior Within după trecere în spaţiotimpul prezent când m-am trezit ca SandWraith înainte vreme şi credeam că mi-ş şmecher şi pot exploata glitch-ul, dar rămâneai dincolo de o poartă ce-n mod normal era deschisă. Asta fiind doar unul din bugurile lite. Jocul e atât de plin de buguri că angajaţii Ubisoft o să simtă gust de penis câteva generaţii de acum în colo.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Nu prea joc in single player (sper sa remediez asta pe viitor), dar demult, inainte sa stiu de internet, aveam un NSF, nu stiu care, unde de fiecare data alegeam cea mai rapida masina si cea mai usoara harta, una in forma de ou, deci aproape dreapta. Atunci am invatat sa folosesc doar o mana (cum suna asta), dar cand am incercat o harta mai imbarligata imi venea sa trec pumnu' prin monitor de la faptul ca nu eram in stare sa iau o curba.
Hear, hear. Deși nu mai țin minte ce cum și unde, țin minte o cursă în Scrapland.Fular » 16 Jun 2015, 19:56 wrote: nenorocita aia de Buoy Race din Scrapland
Nu-mi vin prea multe fail-uri în minte, dar ultimele de gen au fost multele momente în EU4. Odată, după o muncă titanică am reușit să mă aliez cu Spania (pe locul 1 în lume atunci) și Portugalia (locul 3), în condițiile în care eu eram 5 or smt like that. E foarte greu pentru că se aplică tot felul de modificatori și trebuie să alegi exact momentul potrivit ca să reușești așa ceva.
Apoi însă, una dintre coloniile mele din America a declarat război uneia aparținând Portugaliei. În loc să intervin rapid cu resurse și căcat și să forțez early peace, am pierdut vremea, războiul s-a întins, long story short în 10-15 minute s-a dus naibii tot efortul meu și am ajuns la război împotriva alianței Spania - Portugalia .

Tot în EU, război cu Prusia, p. weak era ea așa pentru că asta era după faza de mai devreme, ajunsesem boss pe mări și oceane cu ditamai flota, iar Prusia nu avea cum mama naibii să treacă pentru că-i blocam drumul (eu jucam cu Norvegia). Începe războiul, câștigam by default pentru că ei declaraseră iar eu le făcusem praf bărcuțele, dar într-un moment de maximă inspirație mut din greșeală flota care bloca drumul. Vin băeții cu 2 generali și o armată pe jumătate cât a mea. Înjur dar na, aia e, îmi trimit tâmpiții la luptă, pierd toată armata în timp ce ei abia au pierderi. Plm, asta e, shit happens, recrutez mecenari de peste tot, intru în primul rând de planuri de urgență, trimit o armată și mai mare... SAME FUCKING THING.
Reușesc să atrag de partea mea Rusia și Spania, Spania mai greu cu ajutorul dar vin și rușii tătucă cu numere impresionante. NIMIC FRATE, armatele Prusiei erau un fel de black hole, mi-au cucerit tot teritoriul (tot pierdeau efectiv războiul, cine a jucat înțelege de ce) dar mă stresau la maxim. Soluția a fost să trec Marea Baltică și să duc regimentele la ei acasă, să le fac praf teritoriile în timp ce ei erau blocați la mine pentru ca apoi să-i forțez într-un final să se predea. Fucking Prussia.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
"All you had to do was follow the damn train, CJ!"

Ca tot vorbeati de Max Payne 2, mi-am amintit cum l-am terminat in ziua in care l-am instalat (8h-ish), dar am stat cam 1h la lupta cu Vlad (dearest of all my friends, MY ASS!). Pentru ca (la fel ca lupta finala din MP1) nu-mi dadeam seama pe moment in ce trebuie sa trag ca sa crape drecu'. Pana am realizat, mai aveam un metru patrat de pasarela pe care sa alerg, pentru ca, aparent, rusnacul pulii cara indeajuns de multa dinamita pentru a darama WTC.

Ca tot vorbeati de Max Payne 2, mi-am amintit cum l-am terminat in ziua in care l-am instalat (8h-ish), dar am stat cam 1h la lupta cu Vlad (dearest of all my friends, MY ASS!). Pentru ca (la fel ca lupta finala din MP1) nu-mi dadeam seama pe moment in ce trebuie sa trag ca sa crape drecu'. Pana am realizat, mai aveam un metru patrat de pasarela pe care sa alerg, pentru ca, aparent, rusnacul pulii cara indeajuns de multa dinamita pentru a darama WTC.
Well they were pretty much the bad guys throughout history. Adică, uite şi în realitate pe Victoria Louise a Prusiei în uniformă militară cu craniu pe jobenTG » 16 Jun 2015, 20:06 wrote: Fucking Prussia.

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- Michilangelo
- Headless Kamikaze
Cred ca am postat imaginea asta si pe forumul vechi, cand am avut campionatul de BB:

E greu sa ajungi intr-o pozitie mai proasta pe un teren de Blood Bowl, insa in apararea mea era printre primele mele meciuri. Am reusit sa scap de acolo - mingea a sarit pe la jumatea terenului dupa un knock-down, dar tot am luat bataie.

E greu sa ajungi intr-o pozitie mai proasta pe un teren de Blood Bowl, insa in apararea mea era printre primele mele meciuri. Am reusit sa scap de acolo - mingea a sarit pe la jumatea terenului dupa un knock-down, dar tot am luat bataie.
RTS + shitty micro skills = sursa constanta de awesome fails.
Pierdut vreo 150 de hydralisks la o mana de photon cannons si cativa high templars positionati strategic? Check. Preotul inamic imi cucereste catapula in Age of Empires si incepe un intreg razboi civil? Check. Si Cossacks avea multe motive de frustare, dar in special momentul cand un calaret singuratic patrunde in baza, iti cucereste mare parte din cladiri si tarani si le da delete. Apoi Red Alert 2 unde ma incapatanam sa nu atack cu mai mult de un tip de unit in acelasi timp, si ma trezeam ca armata de zeci de prism tank-uri era decimata de cativa rocketeers.
Pierdut vreo 150 de hydralisks la o mana de photon cannons si cativa high templars positionati strategic? Check. Preotul inamic imi cucereste catapula in Age of Empires si incepe un intreg razboi civil? Check. Si Cossacks avea multe motive de frustare, dar in special momentul cand un calaret singuratic patrunde in baza, iti cucereste mare parte din cladiri si tarani si le da delete. Apoi Red Alert 2 unde ma incapatanam sa nu atack cu mai mult de un tip de unit in acelasi timp, si ma trezeam ca armata de zeci de prism tank-uri era decimata de cativa rocketeers.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Acord in gen, numar si caz, te rog: sursa constantei de awesome fails.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
-
- Headless Kamikaze
De când cu cs go nu m-am mai dat în vânt după jocuri, dar două chestii mi le aduc aminte și acum: prima ar fi misiunea cu elicopterul pisdii din vice city, misiunea aceea când controlezi un elicopter de jucărie, cred că de vreo două ori am renunțat la joc din cauza ei, dar și de când am făcut-o prima dată n-am mai avut probleme, iar a doua tot în gta, dar de această dată 3, misiunea de la telefonul din primul oraș în care adunai reviste, deși nu e o misiune foarte grea, mi-a luat ceva timp și câteva reluări ale jocului pentru a-mi da seama că în esență nu e o misiune grea.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Michilangelo » Tue Jun 16, 2015 9:08 pm wrote:Cred ca am postat imaginea asta si pe forumul vechi, cand am avut campionatul de BB
Vai de capul meu, mi-ai adus aminte de meciul pierdut vs elfii tai, 3-0, dupa un meci in care juma din echipa mea a plecat accidentata si in care nici un roll nu mi-a iesit. Rareori am avut momente de rage precum am avut atunci, jesus christ
Eu am inceput sa trag la intamplare de frustrare si am nimerit in bucata aia de lemnne0lith » Tue Jun 16, 2015 6:54 am wrote:M-am chinuit vreo 2 saptamani sa termin o misiune in Mafia, nu pentru ca ar fi fost grea, ci pentru ca nu realizam ce trebuie facut de la un punct pentru a trece mai departe. Evident, solutia era banala, dar se baza pe observarea si eliminarea unui obiect minuscul care bloca rotile unui anumit vagon (intr-o gara cu multe alte vagoane, that is). La varsta de 12 ani or something abia aveam un nivel al atentiei care sa-mi permita sa observ cand mi se desfac sireturile, asa ca terminarea misiunii respective a fost echivalent cu obtinerea locului 1 la vreo olimpiada pentru mine.

Damn. My kind of woman.Fular » Tue Jun 16, 2015 8:43 pm wrote:Well they were pretty much the bad guys throughout history. Adică, uite şi în realitate pe Victoria Louise a Prusiei în uniformă militară cu craniu pe jobenTG » 16 Jun 2015, 20:06 wrote: Fucking Prussia.

Ce-i chestia aia din varful cipilicii? Ochiul lui Sauron?
NO COVER. ALL MAN.
Dar când te-ai supărat și ai cedat finala mai știi?DarthZombie » 16 Jun 2015, 23:10 wrote:Michilangelo » Tue Jun 16, 2015 9:08 pm wrote:Cred ca am postat imaginea asta si pe forumul vechi, cand am avut campionatul de BB
Vai de capul meu, mi-ai adus aminte de meciul pierdut vs elfii tai, 3-0, dupa un meci in care juma din echipa mea a plecat accidentata si in care nici un roll nu mi-a iesit. Rareori am avut momente de rage precum am avut atunci, jesus christ