unu-i la mine in chiloti. celalalt nu stiurdo » Tue Jun 09, 2015 11:51 am wrote:Apropo, unde-s ceilalti 2 balauri?
Game of Thrones
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Game of Thrones
Închiși de un sezon jumătate în pivniță și hrăniți cu boieri hrăpăreți după ce ăla neagru a făcut cenușă un puști cu tot cu turma de oirdo » 9 Jun 2015, 11:51 wrote:Apropo, unde-s ceilalti 2 balauri?
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
La bulău 

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
De fapt
Spoiler:
sunt morti
Modest acest episod 9. Nu am inteles faza cu dragonul. Deci aia a plecat calare pe dragon si i-a lasat pe ceilalti sa fie macelariti de mascati? LOL. Cya later shitlords!
Also, a zis cineva ca Stannis si vrajitoarea malefica par a fi un adversar redutabil. Redutabil pentru cine? Eu vad doar un mos nebun cu vise umede legate de tron dar fara prea multe alte asset-uri, in afara de asset-urile vrajitoarei honk honk. Are cativa oameni prapaditi cu care ingheata in zapada tot sperand ca o sa faca cacatul praf, dar deocamdata Ramsay Bolton i-a bubuit fara sa-si dea seama ce i-a lovit. Si vrajitoarea aia ce face pana la urma? Face ceva? Sau doar bate campii despre foc si para si face WOLOLOOOO si-l tot convinge pe fraierul asta sa-si sacrifice toata familia degeaba?
Asa vad eu lucrurile ca om care n-a citit si nici n-o sa citeasca cartile, poate stiti voi ceva ce eu nu stiu legat de Stannis.
Also, legat de dragoni: poate cat timp au stat inchisi acolo s-au babardit si o sa fie plina piramida de oua de dragon ca-n Alien.
Also, a zis cineva ca Stannis si vrajitoarea malefica par a fi un adversar redutabil. Redutabil pentru cine? Eu vad doar un mos nebun cu vise umede legate de tron dar fara prea multe alte asset-uri, in afara de asset-urile vrajitoarei honk honk. Are cativa oameni prapaditi cu care ingheata in zapada tot sperand ca o sa faca cacatul praf, dar deocamdata Ramsay Bolton i-a bubuit fara sa-si dea seama ce i-a lovit. Si vrajitoarea aia ce face pana la urma? Face ceva? Sau doar bate campii despre foc si para si face WOLOLOOOO si-l tot convinge pe fraierul asta sa-si sacrifice toata familia degeaba?
Asa vad eu lucrurile ca om care n-a citit si nici n-o sa citeasca cartile, poate stiti voi ceva ce eu nu stiu legat de Stannis.
Also, legat de dragoni: poate cat timp au stat inchisi acolo s-au babardit si o sa fie plina piramida de oua de dragon ca-n Alien.

I'm livin' in a love shadow
Nu uita ca totusi GoT e un univers fantasy, unde elemente supranaturale ca dragoni, undead, magie, zei, pot fi reale. Toate indiciile de pana acum arata ca vrajitoarea nu bate campii si chiar are puterea de a vedea viitorul, iar Stannis chiar e alesul zeului luminii.
Sincer, nu-mi aduc aminte prea multe. Care to elaborate? Ce indicii, mai exact?
Also, de pe reddit:
Also, de pe reddit:
Arya is being stupidly blinded by hate - to risk upsetting Sexy Jesus is a bad idea

Pai odata naste o umbra care il ucide pe Renly. Apoi Thoros of Mir care nu e deloc vrajitor il invie pe Beric Dondarion prin sezonul 3 prin puterea lordului luminii. Also Melisandre il gaseste pe Gendry si stie ca e de vita nobila fara sa ii spuna nimeni asta.
Si nu in ultimul rand lordul luminii mai e numit si "the fire god", iar cartile se numesc "A song of Ice and Fire", am o presimtire ca nu e o coincidenta si Stannis sau cel putin Melisandre o sa aiba un rol decisiv in cum se va inceia povestea.
Si nu in ultimul rand lordul luminii mai e numit si "the fire god", iar cartile se numesc "A song of Ice and Fire", am o presimtire ca nu e o coincidenta si Stannis sau cel putin Melisandre o sa aiba un rol decisiv in cum se va inceia povestea.
Viata ei e cea mai importanta, de armata, servitori si toti ceilalti doar se foloseste sa-si duca la indeplinire planul de a deveni regina celor sapte regate. Daca ea pateste ceva, it's all over.chestr0ny » 10 Jun 2015, 08:23 wrote:Modest acest episod 9. Nu am inteles faza cu dragonul. Deci aia a plecat calare pe dragon si i-a lasat pe ceilalti sa fie macelariti de mascati? LOL. Cya later shitlords!
Meh. Prin sezonul 3 imi placea cel mai mult story arc-ul ei, acum not so much. Team Arya.
Si mie imi placea mai mult cand era cu Joffrey, cel mai bun personaj al seriei hands down. Din sezonul asta cu toate luptele epice si dragonii, tot story arc-ul lui Tommen mi se pare cel mai interesant.
sunt foarte multe chestii lasate pe dinafara, comparat cu ceea ce este in carti, si cred ca au avut un motiv extrem de intemeiat pentru asta
spre exemplu:"
spre exemplu:
Spoiler:
"The King-Beyond-the-Wall" Mance Rayder nu e deloc mort - Melisandre s-a folosit de magie ca sa-i schimbe infatisarea cu cea a lui Rattleshirt
teoria e ca Melisandre s-a folosit de aceeasi magie ca sa-l ascunda pe Jon "Snow"
ce altceva s-a ascuns din carti - Jon "Snow" e foarte posibil sa fie fiul lui Rhaegar Targaryen si a Lyannaei Stark
"the dragon has three heads"
teoria e ca Melisandre s-a folosit de aceeasi magie ca sa-l ascunda pe Jon "Snow"
ce altceva s-a ascuns din carti - Jon "Snow" e foarte posibil sa fie fiul lui Rhaegar Targaryen si a Lyannaei Stark

Last edited by zme-ul on 15 Jun 2015, 18:38, edited 1 time in total.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
At least I got to see me some royal titties. And the carpet matches the drapes. notbad.png
Dupa episodul asta sper ca Rondul de Noapte sa cada mai repede in mainile white walker-ilor.
Last edited by Apollyon on 16 Jun 2015, 00:38, edited 1 time in total.
Spoiler for Melisandre:
cam prea convenabil a ajuns Melisandre fix acum la baietii in negru, daca stiti ce zic.
marvas » 15 Jun 2015, 22:41 wrote:Spoiler for Melisandre:cam prea convenabil a ajuns Melisandre fix acum la baietii in negru, daca stiti ce zic.
Spoiler:
nu-mi mai aduc aminte exact din carti, dar parca Melisandre nici nu plecase cu Stannis
Meh. Speram sa citesc si eu niste discutii si speculatii interesante pe subreddit-ul Game of Thrones. In schimb, am intrat doar ca sa dau de literalmente 18.000 de glume basite si meme-uri penale. DarthZombie was right.