Game of Thrones

ola small dickie
Big Daddy

Re: Game of Thrones

Post by ola small dickie »

rdo » Tue Jun 09, 2015 11:51 am wrote:Apropo, unde-s ceilalti 2 balauri?
unu-i la mine in chiloti. celalalt nu stiu
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

rdo » 9 Jun 2015, 11:51 wrote:Apropo, unde-s ceilalti 2 balauri?
Închiși de un sezon jumătate în pivniță și hrăniți cu boieri hrăpăreți după ce ăla neagru a făcut cenușă un puști cu tot cu turma de oi
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

La bulău :)
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

De fapt
Spoiler:
sunt morti
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Modest acest episod 9. Nu am inteles faza cu dragonul. Deci aia a plecat calare pe dragon si i-a lasat pe ceilalti sa fie macelariti de mascati? LOL. Cya later shitlords!

Also, a zis cineva ca Stannis si vrajitoarea malefica par a fi un adversar redutabil. Redutabil pentru cine? Eu vad doar un mos nebun cu vise umede legate de tron dar fara prea multe alte asset-uri, in afara de asset-urile vrajitoarei honk honk. Are cativa oameni prapaditi cu care ingheata in zapada tot sperand ca o sa faca cacatul praf, dar deocamdata Ramsay Bolton i-a bubuit fara sa-si dea seama ce i-a lovit. Si vrajitoarea aia ce face pana la urma? Face ceva? Sau doar bate campii despre foc si para si face WOLOLOOOO si-l tot convinge pe fraierul asta sa-si sacrifice toata familia degeaba?

Asa vad eu lucrurile ca om care n-a citit si nici n-o sa citeasca cartile, poate stiti voi ceva ce eu nu stiu legat de Stannis.

Also, legat de dragoni: poate cat timp au stat inchisi acolo s-au babardit si o sa fie plina piramida de oua de dragon ca-n Alien. :mrgreen:
I'm livin' in a love shadow
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nu uita ca totusi GoT e un univers fantasy, unde elemente supranaturale ca dragoni, undead, magie, zei, pot fi reale. Toate indiciile de pana acum arata ca vrajitoarea nu bate campii si chiar are puterea de a vedea viitorul, iar Stannis chiar e alesul zeului luminii.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Sincer, nu-mi aduc aminte prea multe. Care to elaborate? Ce indicii, mai exact?

Also, de pe reddit:
Arya is being stupidly blinded by hate - to risk upsetting Sexy Jesus is a bad idea
:lol:
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Pai odata naste o umbra care il ucide pe Renly. Apoi Thoros of Mir care nu e deloc vrajitor il invie pe Beric Dondarion prin sezonul 3 prin puterea lordului luminii. Also Melisandre il gaseste pe Gendry si stie ca e de vita nobila fara sa ii spuna nimeni asta.

Si nu in ultimul rand lordul luminii mai e numit si "the fire god", iar cartile se numesc "A song of Ice and Fire", am o presimtire ca nu e o coincidenta si Stannis sau cel putin Melisandre o sa aiba un rol decisiv in cum se va inceia povestea.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

chestr0ny » 10 Jun 2015, 08:23 wrote:Modest acest episod 9. Nu am inteles faza cu dragonul. Deci aia a plecat calare pe dragon si i-a lasat pe ceilalti sa fie macelariti de mascati? LOL. Cya later shitlords!
Viata ei e cea mai importanta, de armata, servitori si toti ceilalti doar se foloseste sa-si duca la indeplinire planul de a deveni regina celor sapte regate. Daca ea pateste ceva, it's all over.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Meh. Prin sezonul 3 imi placea cel mai mult story arc-ul ei, acum not so much. Team Arya.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Si mie imi placea mai mult cand era cu Joffrey, cel mai bun personaj al seriei hands down. Din sezonul asta cu toate luptele epice si dragonii, tot story arc-ul lui Tommen mi se pare cel mai interesant.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Valar morghulis :lol:
New phone, Houthis

Soundcloud
zme-ul

Post by zme-ul »

sunt foarte multe chestii lasate pe dinafara, comparat cu ceea ce este in carti, si cred ca au avut un motiv extrem de intemeiat pentru asta
spre exemplu:
Spoiler:
"The King-Beyond-the-Wall" Mance Rayder nu e deloc mort - Melisandre s-a folosit de magie ca sa-i schimbe infatisarea cu cea a lui Rattleshirt
teoria e ca Melisandre s-a folosit de aceeasi magie ca sa-l ascunda pe Jon "Snow"
ce altceva s-a ascuns din carti - Jon "Snow" e foarte posibil sa fie fiul lui Rhaegar Targaryen si a Lyannaei Stark ;) "the dragon has three heads"
"
Last edited by zme-ul on 15 Jun 2015, 18:38, edited 1 time in total.
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

At least I got to see me some royal titties. And the carpet matches the drapes. notbad.png
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Dupa episodul asta sper ca Rondul de Noapte sa cada mai repede in mainile white walker-ilor.
Last edited by Apollyon on 16 Jun 2015, 00:38, edited 1 time in total.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Spoiler for Melisandre:
cam prea convenabil a ajuns Melisandre fix acum la baietii in negru, daca stiti ce zic.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Futu-ti Olly-ul ma-tii.
zme-ul

Post by zme-ul »

marvas » 15 Jun 2015, 22:41 wrote:
Spoiler for Melisandre:
cam prea convenabil a ajuns Melisandre fix acum la baietii in negru, daca stiti ce zic.
Spoiler:
nu-mi mai aduc aminte exact din carti, dar parca Melisandre nici nu plecase cu Stannis
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Meh. Speram sa citesc si eu niste discutii si speculatii interesante pe subreddit-ul Game of Thrones. In schimb, am intrat doar ca sa dau de literalmente 18.000 de glume basite si meme-uri penale. DarthZombie was right. :(
Post Reply

Return to “Seriale”