Awesome Fails
Re: Awesome Fails
Ba Soarece...
- ola small dickie
- Big Daddy
Soarece a devenit Sobolan!
Pai ala era Sensei! Bow your heads, puny mortals!chestr0ny » Fri Jun 05, 2015 4:10 pm wrote:A devenit sobolanul ala din Testoasele Ninja.
Din seria "Ce vedem la TV": ieri pe B1 era o emisiune in care niste popi discutau despre vampiri energetici, moartea lui Eminescu si erau deranjati ca Einstein nu a murit la fel de tanar ca Eminescu 

Da, emisiunea aia e cea mai bizara de chestie de la ddtv incoace, cand il scapa Lorin Fortuna pe Al Bano de influenta crocozaurilor de pe Saturn.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
emisiunea aia ma soccheaza si pe mine de fiecare data. apropo de tv, sau reviste, sau radio sau orice din mass media, oare cand va disparea horoscopul? mi se pare fascinant ca exista inca horoscop in 2015 la tv, cam pe orice post, in ziare, reviste, radio etc.
"si acum horoscopul: balantele sa aiba grija azi cand trec strada, fecioarele ar face bine sa nu adoarma la birou iar racii o s-o suga in cur"
???
meseria de horoscopist mi se pare cea mai cool ever
"si acum horoscopul: balantele sa aiba grija azi cand trec strada, fecioarele ar face bine sa nu adoarma la birou iar racii o s-o suga in cur"
???
meseria de horoscopist mi se pare cea mai cool ever
Cand o sa dispara si bisericile.oare cand va disparea horoscopul?

Marar, cum plm sa spui asa ceva
- ola small dickie
- Big Daddy
poate se aliniaza planetele si boabele de fasole de pe pluto in asa fel incat horoscopul horoscopului iese naspa. horoscop pt horoscop: de azi dispari. oh nooooo
Try this fast: Horoscopul horoscoparului horoscopant horoscopeaza un nou horoscop.Damnnnn.
Eram pe bicicleta, mergeam ca un boss, cand pun piciorul pe langa pedala si puteti ghici ce a urmat. Ma mir cum de am scapat asa ieftin (niste zgarieturi doar).
Era sa primesti premiul Darwin, a?Soarecu » Wed Jun 17, 2015 6:40 pm wrote:Eram pe bicicleta, mergeam ca un boss, cand pun piciorul pe langa pedala si puteti ghici ce a urmat. Ma mir cum de am scapat asa ieftin (niste zgarieturi doar).
♪
Da, sigur, si Nobelul pentru skill-ul asta de a pune picioru' pe langa pedala.
Am sa-ti las asta aici, ca nu cred c-ai inteles gluma: http://www.urbandictionary.com/define.p ... win+AwardsSoarecu » Wed Jun 17, 2015 7:01 pm wrote:Da, sigur, si Nobelul pentru skill-ul asta de a pune picioru' pe langa pedala.
♪
Cred ca tu nu ai inteles gluma si insisti sa fii naspa. Soarecu rulz.
I'm livin' in a love shadow