Discuţii politice, ca la cafenea
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Didn't inbreeding produce dumb and potentially sickly kids? Ce om cu "discernamant" alege asta?
Sa-mi trag palme: suntem cateva miliarde de oameni, iar tu nu te poti uita decat la sor-ta? Sau vorbim de homosexuali incestuali, caz in care retrag acuzele?
Sa-mi trag palme: suntem cateva miliarde de oameni, iar tu nu te poti uita decat la sor-ta? Sau vorbim de homosexuali incestuali, caz in care retrag acuzele?
Last edited by McWilliams on 29 Jun 2015, 21:58, edited 1 time in total.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Corect, dar și căsătoriile normale între adulți dumb și/sau sickly produc copii pe măsură.
REMEMBER CITADEL
As long as it ain't rape, it ain't your goddamn business.
NO COVER. ALL MAN.
Căsătoriile incestuoase ar trebui să fie legale indiferent de „potențialul genetic”. Dilema e reproducerea, nu căsătoria între, să zicem, frați. Nu zic că ar fi bine să existe legislație în privința asta, statutul de dilemă morală mi se pare suficient.Stokkolm » Mon Jun 29, 2015 9:36 pm wrote:Nu merge. Eugenics = Hitler. Daca ar fi interzise casatoriile pe baza potentialului genetic ar iesi din ecuatie multe cupluri normale, hetero.Jaunty » 29 Jun 2015, 15:59 wrote:E ok dacă nu fac copii împreună.
Ideea e ca nu prea mai sunt argumente impotriva casatoriilor incestuale in afara bias-ului cultural. Mai depinde doar de cat de icky ni se pare ideea. Personal nu am parere puternica one way or the other vizavi de subiect, doar mi se pare destul de posibil ca peste cateva decenii sa devina o miscare trendy si noi sa fim pusi in postura de batrani incuiati.
Nailed it.Waaagh! » Mon Jun 29, 2015 10:11 pm wrote:As long as it ain't rape, it ain't your goddamn business.
Io unul la incest, pedofilie, zoofilie etc zic ca e cazul sa tragem linia.
O relatie sexuala intre doi adulti "straini"? Fine by me, don't ask, don't tel. Mai departe de atat deja tine de afectiuni mentale adevarate (paralela la prostia aia "retconned" conform careia homosexualitatea e boala mentala).
O relatie sexuala intre doi adulti "straini"? Fine by me, don't ask, don't tel. Mai departe de atat deja tine de afectiuni mentale adevarate (paralela la prostia aia "retconned" conform careia homosexualitatea e boala mentala).
- brutalistu
- Hammer Haunt
welp, if you can't beat them (când facem meeting dinăla?) join them

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Stai putin, ca omul a pus pe tapet o problema noua. Inainte, in societatea "traditionala", cand un barbat isi impunea dragostea asupra unei femei fara voia acesteia din urma, se numea viol. Si era general acceptat ca, intre un el si o ea, ea este cea violata. Insa cand sunt doi penisi implicati (sau doua vagine), cum se determina cine violeaza pe cine?Waaagh! » Mon Jun 29, 2015 9:11 pm wrote:As long as it ain't rape, it ain't your goddamn business.
vad ca discutia a deraiat deja inspre tema incestului inainte sa apuc sa va zic si ce am vazut eu zilele trecute.
Dar va zic oricum. Acum vreo doua zile am trecut pe langa doi tipi destul de bine facuti care se tineau de mana in timp ce se plimbau pe faleza. A fost destul de intens.
In ziua urmatoare am vazut doua tipe in apa care se sarutau PE GURA. Cred ca nu trebuie sa mai mentionez ca a fost destul de intens.
Dar va zic oricum. Acum vreo doua zile am trecut pe langa doi tipi destul de bine facuti care se tineau de mana in timp ce se plimbau pe faleza. A fost destul de intens.
In ziua urmatoare am vazut doua tipe in apa care se sarutau PE GURA. Cred ca nu trebuie sa mai mentionez ca a fost destul de intens.
- ola small dickie
- Big Daddy
dar cum primesti acceptul unui animal pentru sex? cand stii ca e si el de acord?
Dă din coadă fericit. Ce întrebare e asta?
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
da dar parca mi se parea mai cool sa dea din cap in sens afirmativ decat din coada
Iată ce reforme “umilitoare” îi sunt solicitate Greciei
Eu n-o să comentez prea mult cererile de mai sus, o să vă las pe voi să vă spuneţi părerea – e cumva vorba de “umilirea întregului popor elen” sau de revenirea la realitate?
Oricum, parcurgând lista, eu am înţeles acum mai bine unde s-a dus sutele de miliarde de euro împrumutate iresponsabil de guvernele Greciei şi mai înţeleg şi cam ce fel de viaţă s-a trăit în Grecia până când a zburat puiul cu aţa.
I'm livin' in a love shadow
Savanţii închisorilor: Opera de batjocură a marilor corupţi. Pasaje în premieră din cărţile lui Gigi Becali şi Cristi Borcea
It's gold, Jerry! Gold!
It's gold, Jerry! Gold!
I'm livin' in a love shadow
Mare parte din imprumuturi s-au dus pe cheltuieli militare... o tara de doua ori mai mica decat Romania cheltuie de cam de trei ori mai mult pe aparare, si asta de zeci de ani. 2000 de tancuri vs. 800 Romania, 100 de nave (inclusiv 10 submarine) vs. 30 cu tot cu flota riverina, 500 avioane vs 150 (inclusiv elicoptere).
O tara cu practic acelasi pib pe cap de locuitor ca Romania are pensia medie de vreo 8 ori mai mare or smth.
NO COVER. ALL MAN.
PIB 18863 USD/cap de grec vs 10859 USD/cap de romanWaaagh! » 30 Jun 2015, 17:46 wrote:O tara cu practic acelasi pib pe cap de locuitor ca Romania are pensia medie de vreo 8 ori mai mare or smth.
Pensie 882 EUR Grecia vs. 202 EUR Romania
In principiu ai dreptate.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Vorbim de indivizii care aveau a treisprezecea pensie, nu? Si la care poti iesi la pensie la orice varsta, fara sa te lovesti de masuri draconice si punitive in calcularea pensiei?
Angela Merkel trebuie sa inteleaga ca poporul grec NU MAI POATE suporta asa ceva.
Angela Merkel trebuie sa inteleaga ca poporul grec NU MAI POATE suporta asa ceva.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu doar a 13-a, ba chiar si a 14-a. Adevarata umilinta sa nu li se mai dea asa ceva, saracutii de ei.
Pas cu pas. Cum il da Iohannis jos pe Ponta. Azi, MRU la SIE.