Post ur desktop
Re: Post ur desktop
Ce distro ai?
debian wheezy. acum scriu de pe un windows 7 dar cu ala nu ma laud.
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
- brutalistu
- Hammer Haunt
Acelasi de cativa ani

GNOME FTW!Waaagh! » Sun Apr 12, 2015 9:53 am wrote:here's my edgy ultra-deep field desktop. Stia si cum ma cheama in coltul dreapta-sus, dar am sters.

Ce altceva?! 

ok

oldskool af

oldskool af
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Nu, sunt momente in care nu ma mai impresioneaza nimic si-l las asa. Sunt in cautarea unei imagini fascinante care sa-si merite titlul de wallpaper 

oameni cu masinute tunate pe desktop...
DarthZombie > ala desktop de om normal. Btw, voi nu va puneti o galerie cu mai multe imagini pe shuffle? Inca ceva, ce rost mai are desktop-ul daca nu tii scurtaturi pe el?
DarthZombie > ala desktop de om normal. Btw, voi nu va puneti o galerie cu mai multe imagini pe shuffle? Inca ceva, ce rost mai are desktop-ul daca nu tii scurtaturi pe el?
- ola small dickie
- Big Daddy
eu n-am inteles niciodata rostul acestui topic.
Lol. Usor bre. Ce ne iei asa la rost?Cetateanu » Fri Jul 03, 2015 12:25 am wrote:oameni cu masinute tunate pe desktop...

e-peen pentru zilele in care n-ai suficient rl peen.ola small dickie » Fri Jul 03, 2015 6:41 am wrote:eu n-am inteles niciodata rostul acestui topic.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy