Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Pool Nation... mișto tare, cred că cel mai bun simulator de bile de la Virtual Pool 3 (loved that fucking game). Din păcate, nu oferă chiar atât de multă varietate și modul prin care se controlează intensitatea loviturii e cam prea pentru plebi, dar în rest e top notch.
Și serverele sunt moarte.
So care îl aveți și aveți chef de un meci, poke me.
Și serverele sunt moarte.

Primul Mass Effect. Foarte misto joc.
Oddworld: Stranger's Wrath - un shooter/action destul de liniar, dar detaliile il fac interesant:
- trebuie sa iti vanezi munitia, pentru ca munitia e de fapt fauna din jur: veverite, albine, lilieci, etc. Cateodata munitia vorbeste cu tine.
-
personajele au voce de rednecks. Personajul principal se exprima greu si pare usor retardat.
- cand
alergi, personajul trece de la o alergare bipeda la una patrupeda.
- gasesti prin jur tot felul de capcane in care poti sa-ti atragi inamicii.
- din punct de vedere vizual ii tare frumușăl
Child of Light - poveste destul de neinteresanta, da' gameplay-ul te tine in fata ecranului. Imi place ca te lasa sa zbori prin niveluri, parca as juca cu cheat-uri.
- trebuie sa iti vanezi munitia, pentru ca munitia e de fapt fauna din jur: veverite, albine, lilieci, etc. Cateodata munitia vorbeste cu tine.
-
personajele au voce de rednecks. Personajul principal se exprima greu si pare usor retardat.
- cand
alergi, personajul trece de la o alergare bipeda la una patrupeda.
- gasesti prin jur tot felul de capcane in care poti sa-ti atragi inamicii.
- din punct de vedere vizual ii tare frumușăl
Child of Light - poveste destul de neinteresanta, da' gameplay-ul te tine in fata ecranului. Imi place ca te lasa sa zbori prin niveluri, parca as juca cu cheat-uri.
Greu pana ce apare witcher, orice as juca ma ia plictiseala
; still castlevania2, deus ex hrdc si gta5 in sesiuni scurte
edit ah si hearthstone, zilnic cateva meciuri de relax pe casual

edit ah si hearthstone, zilnic cateva meciuri de relax pe casual

Adica ai jucat ~5h/zi in ultimele doua saptamani si asta-i plictiseala?! Cum faceti ca vreau si eu 

The Talos Principle: un FPS & 3D person puzzle care a reusit sa ma surprinda incepand de la meniu pana la gameplay, grafica, sunet, atmosfera si idee - toate bine puse la punct din punctul meu de vedere. Am fost surprins de cate optiuni am putut sa gasesc la video, audio, keyboard, mouse si altele, de mult nu am mai explorat un meniu atat de stufos.
9think, ~5h/zi in cazul in care esti student, eventual somer si nu ai de invatat ori de facut alte treburi, ca altfel nu stiu de unde ai putea sa scoti acest interval pretios pentru gaming
In timpul saptamanii deabia daca am timp doar cate o ora si de cele mai multe ori nici aia...doar in weekend mai apuc sa ma joc in tihna si asta daca nu apar alte prioritati.
9think, ~5h/zi in cazul in care esti student, eventual somer si nu ai de invatat ori de facut alte treburi, ca altfel nu stiu de unde ai putea sa scoti acest interval pretios pentru gaming

Am reusit sa mai joc si eu week-end-ul asta ~4h Anachronox, dupa doua saptamani in care contorul meu pe Steam ajunsese aproape de 0. Anachronox - poveste neterminata la vremea respectiva, recuperez acum. Mai bine mai tarziu. It's a joy. 

Mi-am luat Quake cu DLC-uri la reducere. Se pare ca in acest weekend voi rula un old school hardcore stuff 

Ce ciudat suna Quake si DLC in aceasi propozitie. Grim Fandango free to play. Planescape Torment MOBA.
Da, m-am exprimat pe scurt, ar fi trebuit sa le zic: Quake mission pack 1 & 2. Eu as zice ca sunt un fel de expansion-uri.
Stokkolm » 18 Jun 2015, 14:40 wrote:Ce ciudat suna Quake si DLC in aceasi propozitie. Grim Fandango free to play. Planescape Torment MOBA.
Hehe... unii isi aduc aminte de vremurile cand citeau recenzii la Quake 2: Ground Zero prin revistele autohtone...
- ola small dickie
- Big Daddy
a da? EU MA JUCAM PE PC INAINTE SA APARA QUAKE 1! PUT THAT IN YOUR SMOKE AND PIPE IT
Prince of Persia (primul) primul meu joc din ce tin minte din frageda pruncie. Salut!ola small dickie » 19 Jun 2015, 07:17 wrote:a da? EU MA JUCAM PE PC INAINTE SA APARA QUAKE 1! PUT THAT IN YOUR SMOKE AND PIPE IT
Unreal Tournament '99,... imi aduce aminte de copilarie.
Convoy - Mad Max style stuff, upgradezi vehiculele, faci quests si dai restart des. Grafica old school, dar per total e destul de fun.
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Joc Thief.
Habar n-am de ce a primit atatea suturi in oo de peste tot. N-am jucat alte Thiefuri, poate de aia nu pricep
Dar il gasesc destul de asemanator cu Dishonored, inclusiv posibilitatea de abordare violenta/pasnica. Sigur, designul de nivel e cvasi-liniar, dar asta e designul de ani de zile, asa ca n-are cum sa fie o bila neagra.
Habar n-am de ce a primit atatea suturi in oo de peste tot. N-am jucat alte Thiefuri, poate de aia nu pricep

Mi-am cumparat azi The Crew, deja mi-o "mancat" 5 ore din viata, si am presentimentul ca mai are mult de stat si butonat in pc-ul meu.
Cand o sa coste 12 lei in Altex, cred ca o sa-l cumpar si eu. Pana atunci cred ca o sa mentin ritmu cu partide de Quake reincarcat cu texturi noi via Darkplaces and Reforged, niste Remember me si cateva scheme de parkour & combat in Mirror's Edge.Doc » 8 Jul 2015, 23:14 wrote:Joc Thief.
Habar n-am de ce a primit atatea suturi in oo de peste tot. N-am jucat alte Thiefuri, poate de aia nu pricepDar il gasesc destul de asemanator cu Dishonored, inclusiv posibilitatea de abordare violenta/pasnica. Sigur, designul de nivel e cvasi-liniar, dar asta e designul de ani de zile, asa ca n-are cum sa fie o bila neagra.
A fost cam 6 euroi in aprilie, pe Steam.