Cata superioritate in postul asta.Fedaykin » Fri Jul 10, 2015 8:36 am wrote:Mai exista specimene de genul?!dar si altora de pe aici care inca nu simt dezgust instant cand aud "comunism"

Cata superioritate in postul asta.Fedaykin » Fri Jul 10, 2015 8:36 am wrote:Mai exista specimene de genul?!dar si altora de pe aici care inca nu simt dezgust instant cand aud "comunism"
Ahahahahaha, hai ca e buna asta. Deci tu care sustii executiile pentru fleacuri e echivalent cu eu care nu am sugerat nici o clipa ca aia care comit coruptie nu trebuiesc pedepsiti ci doar ca executiile pentru asa ceva sunt exagerate. Auzi, daca pentru trafic de influenta iti trebuie streang, daca furi o paine cam cate lovituri de bici trebuiesc? Ca sa fie macar o consistenta legislativa.Fedaykin » Fri Jul 10, 2015 11:15 am wrote:Urmand logica ta stramba, daca eu sunt "un cruciat al crimei", tu esti un cruciat al coruptilor.
Iar te faci ca nu intelegi faptul ca eu ma refer strict la coruptie la nivel inalt/foarte inalt, ce aduce pagube/prejudicii majore unei tari, nu pt orice trafic de influenta la nivel de primarie/consiliu judetean/mai stiu eu cine si-a angajat ruda pe un post caldut la stat.DarthZombie » 10 Jul 2015, 12:21 wrote:Ahahahahaha, hai ca e buna asta. Deci tu care sustii executiile pentru fleacuri e echivalent cu eu care nu am sugerat nici o clipa ca aia care comit coruptie nu trebuiesc pedepsiti ci doar ca executiile pentru asa ceva sunt exagerate. Auzi, daca pentru trafic de influenta iti trebuie streang, daca furi o paine cam cate lovituri de bici trebuiesc? Ca sa fie macar o consistenta legislativa.Fedaykin » Fri Jul 10, 2015 11:15 am wrote:Urmand logica ta stramba, daca eu sunt "un cruciat al crimei", tu esti un cruciat al coruptilor.
Iarasi, urmand logica ta britanicii pana in 1973 erau comunisti.In English law, high treason was punishable by being hanged, drawn and quartered (men) or burnt at the stake (women), although beheading could be substituted by royal command (usually for royalty and nobility). Those penalties were abolished in 1814, 1790 and 1973 respectively
And the time before that. And the time before that. And the second time. And the first time. Sunt curios de câte ori o să mai zică Zombie același lucruri așteptând alt răspuns.chestr0ny » 10 Jul 2015, 11:24 wrote:Discutia asta e la fel de retardata ca si data trecuta.
Zic doar ca crima organizata are mult mai multe sanse sa iti distruga viata. No offense.Pedeapsa capitală îți distruge viitorul. Ce spui despre asta, Fedaykin?
Evident, dupa cum am zis, doar pt infractiuni pe care le comite pulimea, fereasca sfantul sa introduca si o clauza in care ar putea fi si ei vizatiPoliticians support the death penalty to appear tough on crime
Nu vad inconsistenta/problemadar suna ca dracu, suna cocalareste
Tocmai tu ai o problema cu diminutivele? :pola small dickie » 10 Jul 2015, 15:51 wrote:Cine mai zice "Romanica" va primi din partea mea porecla "Pizdica". Nu ca as fi vreun mare patriot dar suna ca dracu, suna cocalareste, suna a discutie de oameni de 2 lei din autobuz.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests