Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Doc
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Doc »

Diaspora trimite in tara 3% din PIBul Romaniei. Iar vii cu lozinci de propaganda, fara nici o documentare? DECI, sa inteleg, Grecia e mandra, a nascut democratia, ne place de ea pana la punctul in care ii spune diasporei "Daca vrei sa votezi, vino acasa"?

Faza cu cinci Republici franceze era ca oamenii aia au avut timp sa-si slefuiasca mecanismele de protectie intre puterile statului.

Ponta? e nefrecventabil de cand a bagat impozit pe microintreprinderi pe sestache, la o luna de la inceputul mandatului. Dar una e una, alta e alta.

Lol, ma gandeam cand o sa apara povestea cu moscheea agreeata de Basescu, pe care Ponta trebuie sa o puna in practica. Hai sa dam cu pietre in musulmani, nu?

@Darth Zombie. Ponta nu e acuzat de coruptie. Esti nitelus capabil, cat de cat, sa pricepi asta? Cod comun, cod civil... ce incerci sa spui acolo? nu mai bine vorbim dimineata?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Pai tu ai vorbit de tarile anglo-saxone si codul comun, nu eu. Asa ca daca ai nelamuriri cu relevanta subiectului nu pe mine trebuie sa ma intrebi. Asa ca iti recomand sa lasi textele astea de doi lei deoparte. Sau mai bine sa lasi Antena 3, dar ma rog, nu e treaba mea ce face omul in timpul liber.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Lol, ma gandeam cand o sa apara povestea cu moscheea agreeata de Basescu, pe care Ponta trebuie sa o puna in practica. Hai sa dam cu pietre in musulmani, nu?
[citation needed]

Nu pe bune, vreau sa vad si eu o dovada ca de fapt Baselu a negociat faza cu moscheea.

Si nu da nici pulea in musulmani, nu stiu cum de ai ajuns tu la concluzia asta.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

@Darth Ce intelegi muica prin COD COMUN!? ideea e cand dai un reply sa inteleaga interlocutorul ceva! Vezi, eu sunt antenist, deci omul intelege ce spun, ca-s telespectatori multi. Poate tu esti mai de nisa, nu te intelege nimeni...

In legatura cu moscheea vietii cica de vreo 14 ani sunt discutii... ghici cine a fost primar de Bucuresti si presedinte in anii astia...
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Erau odata niste oi conduse de niste lupi. Traiau foarte naspa acele oi. Erau chele tot timpul si infometate, lupii le luau blana zilnic. Apare un urs si vrea sa elimine lupii. Unele oi protesteaza, iau partea lupilor, contesta modul "spectaculos (???)" in care ursul vrea sa elimine lupii, chele si infometate fiind incep sa le planga de mila lupilor. Acele oi ma fascineaza.

Eu in schimb sunt dintre oile care behaie de fericire. BEEEHEHEHEHHEEH!!!!

Mie aia cu "zanganitul de catuse" si "showul procurorilor si al DNA" mi se parea sa-mi dau cu tesla-n coaste, cea mai tare chestie ever, de cand m-am nascut, dupa ciorba de fasole. Deci astia ne-au futut spectaculos 20 de ani iar noi acum ar trebui sa fim siderati ca sunt plimbati cu catuse. :)))))))))))))) Manipularea asta face minuni. Daca nu eram sexy si amuzant si destept o incercam si eu, pe femei. Adica da ma stim ca ne-au furat viata dar hai sa-i, nu stiu, arestam mai frumos? Poate niste catuse roz de la sex shop? Sau si asta e prea dura. Hai sa-i imbracam la costum si sa-i pieptanam, sa le dam o friptura si sa-i plimbam cu caleasca intre institutii. Fara catuse. Cat mai relaxat asa sa fie pentru ei.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Aperent avem nevoie de politicieni corupti, altfel nu am avea pe cine sa dam vina cand ne merg lucrurile prost in viata. Stam cu cupa de sampania si chiuim cand vedem ca apare unul cu catuse, "daca nu era asta cu furtisagurile lui acum aveam o viata de vis!".

Nu trebuie sa ne bucuram cand litera legii este aplicata. Trebuie sa ni se para normal. Pana la urma nu e show-ul DNA, e show-ul televiziunilor si al presei, in special a celor de prost gust.
ola small dickie
Big Daddy

Stokkolm » Thu Jul 16, 2015 10:08 am wrote:Aperent avem nevoie de politicieni corupti, altfel nu am avea pe cine sa dam vina cand ne merg lucrurile prost in viata. Stam cu cupa de sampania si chiuim cand vedem ca apare unul cu catuse, "daca nu era asta cu furtisagurile lui acum aveam o viata de vis!".
Image
Stokkolm » Thu Jul 16, 2015 10:08 am wrote:Nu trebuie sa ne bucuram cand litera legii este aplicata. Trebuie sa ni se para normal. Pana la urma nu e show-ul DNA, e show-ul televiziunilor si al presei, in special a celor de prost gust.
Ne bucuram ca de abia acum incepe sa se aplice bai Stokkoalme. De unde apareti? Nu am avut timp sa ni se para normal pt ca nu s-a intamplat pana acum cativa ani. Dar bineinteles ca tu stiai asta.

Stokkolm e troll? Parca se mai intreba cineva asta.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Pastreaza reply-urile de tip brutalistu pentru coltul vesel. Daca cineva nu e de acord cu tine nu inseamna automat ca e postac cu antena 3.
ola small dickie
Big Daddy

A deci chiar crezi ce spui. Credeam ca glumesti / trollezi. Ok, atunci sunt chiar fascinat. :lol:
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Stokkolm e ultimul boss al forumului. Ăsta o să fie reveal-ul final, o să-i iasă corniţele de troll şi o să-i apară o bară mare şi roşie deasupra capului. Lvl.: ???
REMEMBER CITADEL
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Fedaykin » 16 Jul 2015, 05:02 wrote:
[citation needed]

Nu pe bune, vreau sa vad si eu o dovada ca de fapt Baselu a negociat faza cu moscheea.

Si nu da nici pulea in musulmani, nu stiu cum de ai ajuns tu la concluzia asta.
Pai nu o sa dea nimeni in musulmani, mai degraba ar da ei in noi cand li se pare ca li se jigneste zeul, asta daca vor avea moschee in Bucuresti.
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Mahdi » 16 Jul 2015, 12:31 wrote:Stokkolm e ultimul boss al forumului. Ăsta o să fie reveal-ul final, o să-i iasă corniţele de troll şi o să-i apară o bară mare şi roşie deasupra capului. Lvl.: ???
:lol:
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Doc » Thu Jul 16, 2015 7:20 am wrote:@Darth Ce intelegi muica prin COD COMUN!? ideea e cand dai un reply sa inteleaga interlocutorul ceva! Vezi, eu sunt antenist, deci omul intelege ce spun, ca-s telespectatori multi. Poate tu esti mai de nisa, nu te intelege nimeni...

In legatura cu moscheea vietii cica de vreo 14 ani sunt discutii... ghici cine a fost primar de Bucuresti si presedinte in anii astia...
Cod comun e common law, daca nu stii ce inseamna asta iti recomand google sau cultura generala.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Doc » Thu Jul 16, 2015 7:20 am wrote: Vezi, eu sunt antenist, deci omul intelege ce spun, ca-s telespectatori multi. Poate tu esti mai de nisa, nu te intelege nimeni...
Tu esti d-ala care scotea oameni din lista de prieteni pe fb daca nu mergeau la referendum sau dadeau like la ceva pozitiv legat de baselu?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Mahdi » 16 Jul 2015, 12:31 wrote:Stokkolm e ultimul boss al forumului. Ăsta o să fie reveal-ul final, o să-i iasă corniţele de troll şi o să-i apară o bară mare şi roşie deasupra capului. Lvl.: ???
De fapt ii apare un craniu rosu deasupra capului daca e cu +6 nivele mai sus decat tine, caz in care se aplica un Damage Reduction de-a dreptul nesimtit. Pt tine, evident.

Da, The Witcher 3, ma uit la tine...
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

@Darth
Sa NU te faci translator. Common law = COD comun? o traducere cel putin aberanta. Uite ceva cultura generala: Common law (also known as case law or precedent) is law developed by judges through decisions of courts and similar tribunals that decide individual cases, as opposed to statutes.
Statutes, adica CODURI. Deci, common law e OPPOSED to statutes. Pricepi? incerci?

Cat despre ce mestecai despre codul civil, procesele cu jurati ce tin de civil sunt foarte rare, spre inexistente. Juratii se intalnesc mai ales in "criminal cases", adica in penal. Cam ce discutam noi despre infractorul Ponta samd. Oricum, sa-mi fie recomandata cultura generala :) *hohot malefic de ras*

@Sekaba Sigur, la referendum am sters cativa. La prezidentiale am schimbat strategia si cativa m-au sters ei pe mine. Foarte tare :D
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Doc » Thu Jul 16, 2015 10:07 pm wrote: Pricepi? incerci?

Vezi ca nu suntem in studiul Antena 3. Da, am vrut sa zic "drept" si nu "cod". Dar ce am spus ramane valabil, faptul ca noi avem drept civil si anglo-saxonii au drept comun nu are nici o importanta in situatia de fata si anume cea in care politicienii cu dosare sunt luati pe sus. Asa ca savureaza zornaitul catusilor cu vocea isterizata a lui Gadea in fundal, cata vremea legea prevede ca acest lucru e legal asa se va tot intampla si poate intr-o zi o sa le fie frica alora sa fure ca-n codru cum au tot facut-o pana acum.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

"noi avem drept civil si anglo-saxonii au drept comun"

Dumnezeule, deci acum anglo-saxonii nu au drept civil? au... drept comun? asta incerci sa spui?

Pusti dezorientat, AU MA, au drept civil. Au chiar si CODURI CIVILE, numai ca sunt complementare cu Common law. Termina cu prostiile, du-te de te culca, si maine vii cu banii de meditatii. Si la drept, si la engleza.

Si oricum nimic din ce ai spus n-are legatura cu Ponta. Ponta nu e acuzat in civil. Slab, foarte slab. Nota 4.

Recapitulatie:
1. Ponta e un capiat, dar guvernarea Ponta nu se compara cu guvernarea Boc, de exemplu;
2. Sa-l salte pe KazMunai, ar fi o chestie, sa-i faca o facatura pentru 2000 de euro de acum 8 ani, e de ras.
3. Sa-l schimbi pe Ponta ca sa ce... sa vina Predoiu si gasca de PDListi? bucuria nebunilor... in 4 ani de PDListi am ajunge ceva gen Grecia... pe partea de datorii, nu pe partea de 800 euro pensie.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Vous êtes tristes.
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

let's keep it political, everyone.
Post Reply