Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
It's ok Zombie, you tried.
- DarthZombie
- Dremora Lord
B-b-but I hate Mondays too! Am I special yet?
sunt nevoit sa ma dau constant cu capul de birou din cauza postarilor tale. Ce fel de viata e asta?
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu conteaza ce zi a saptamanii e, conteaza ce postare a lui zombie citesti.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu te da prea tare, ca pe urma nu o sa mai fie nimeni pe aici care sa dea warn-uri cand scrie unul "penis" in vreun post.marvas » Mon Jul 13, 2015 5:07 pm wrote:sunt nevoit sa ma dau constant cu capul de birou din cauza postarilor tale. Ce fel de viata e asta?
OH NO HE DIDN'T
Linux. Pentru cand vrei sa faci aceleasi lucruri ca pe Windows, doar ca mai greu. *jingle*
I'm livin' in a love shadow
Dacă ți-ai petrece mai mult timp învățând să îl folosești și mai puțin trimițându-mi sms-uri de la muncă, poate te-ai descurca mai bine.
mars si instaleaza-ti messenger, cocalar de constanta
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
fixedchestr0ny wrote:sudo mars si instaleaza-ti messenger, cocalar de constanta
Linux e o creatie de o frumusete comparabila cu femeia. Cine zice altfel nu stie nici de una nici de alta.
NO COVER. ALL MAN.
girls are icky
Urasc faptul ca de cand am aflat ca a murit fiul lui Nick Cave ma gandesc la faptul ca omul in plina suferinta e (foarte) posibil sa faureasca adevarate perle muzicale. Ma simt un om atat de rau, insa simt ca daca o sa se intample asa, entitatea muzicala Nick Cave o sa explodeze sub ochii mei, si nu numai.
Sunt un om rau.
Sunt un om rau.
Linux e ca femeia aia super frumoasa, super fitoasa dar si desteapta dupa care le curg balele tuturor dar in final ramane singura pentru ca barbatii se simt intimidati de ea si e prea mandra sa fie trophy wife.Waaagh! » Thu Jul 16, 2015 8:51 pm wrote:Linux e o creatie de o frumusete comparabila cu femeia. Cine zice altfel nu stie nici de una nici de alta.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Ma chinui sa imi schimb wallpaper-ul pe laptopul cu Linux si sa ma bata Dumnezeu daca gasesc pe undeva optiunea asta. Intru pe Google si dau de zeci de postari pe forumuri cu oameni care au aceeasi problema. Daca dai click dreapta pe desktop nu ai nicio optiune de genul in meniul ala. In setarile de desktop poti schimba doar cum arata taskbar-ul si cursorul de la mouse. Incredibil. 

- ola small dickie
- Big Daddy
chester si linux
) sitcom. ar merge un serial gen the office. in fiecare zi un episod cu chester si incercarile lui prin linux de la munca. si mai apare si sefu din cand in cand. cred ca ar avea ceva succes. daca l-as regiza si crea eu.

Ce folosești? Fedora cu GNOME 3?chestr0ny » Fri Jul 17, 2015 10:37 am wrote:Ma chinui sa imi schimb wallpaper-ul pe laptopul cu Linux si sa ma bata Dumnezeu daca gasesc pe undeva optiunea asta. Intru pe Google si dau de zeci de postari pe forumuri cu oameni care au aceeasi problema. Daca dai click dreapta pe desktop nu ai nicio optiune de genul in meniul ala. In setarile de desktop poti schimba doar cum arata taskbar-ul si cursorul de la mouse. Incredibil.
Fedora, dar nu cu Gnome. Nu stiu cu ce. Kde? Kde e ceva?
De ce nu puteam sa primesc un laptop cu windows?
(((((
De ce nu puteam sa primesc un laptop cu windows?