Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Doc ai fost la "plimbarea" postului supus represiunii, Antena 3? "Plimbarea libertatii" sau "Plimbarea contra statului" cum se mai intitula. Te-ai plimbat si tu atunci?
Daca eram din/in Bucuresti, sigur ma duceam.
@Mafio Cand vine unu ca tine si incearca sa-mi dea sfaturi, nu. Stai in banca ta, ai bun simt, da sfaturi cand o sa fii in stare, si sunt decent cu tine.
Bagi o lege?
@Mafio Cand vine unu ca tine si incearca sa-mi dea sfaturi, nu. Stai in banca ta, ai bun simt, da sfaturi cand o sa fii in stare, si sunt decent cu tine.
Bagi o lege?
- ola small dickie
- Big Daddy
De ce?Doc » Sat Jul 18, 2015 5:06 pm wrote:Daca eram din/in Bucuresti, sigur ma duceam.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Pentru ca Badea e cel mai nambăr uan
Lol, s-a găsit Doc, frustratul în toiul crizei vârstei de mijloc, care aruncă cu insulte odată la două cuvinte să mă învețe pe mine despre bun simț.
Nu o să bag nicio lege, dar cu siguranța te-aș băga în pizda mă-tii.
Nu o să bag nicio lege, dar cu siguranța te-aș băga în pizda mă-tii.
Pentru ca politie politica? Pentru ca amenzi de la CNA aiurea, date de un grup care acum sunt inculpati, pentru ca procesul a fost instrumentat de un inculpat, pentru ca Voiculescu o sa castige in cele din urma la CEDO.ola small dickie » 18 Jul 2015, 18:10 wrote:De ce?Doc » Sat Jul 18, 2015 5:06 pm wrote:Daca eram din/in Bucuresti, sigur ma duceam.
@Voluntar incompetent
Esti off-topic, amice. Atat poti? Insulte? ce insulte? eu pe tine? lol, n-am pe cine, prietene. Poti insulta microbii, virusii, chestiile microsopice? Pot fi condescendent cu microfauna, dar nu sa insult.

Nu e prima data cand folosesc linkul asta aici, dar pt tine e de-a dreptul cu dedicatie:Pentru ca politie politica? Pentru ca amenzi de la CNA aiurea, date de un grup care acum sunt inculpati, pentru ca procesul a fost instrumentat de un inculpat, pentru ca Voiculescu o sa castige in cele din urma la CEDO.
https://www.youtube.com/watch?v=VgWl82rno6U
Intr-un stat sufocat si asasinat de mafia politica din absolut toate partidele tu te plangi de "politie politica". Sincer, iti meriti locul la spanzuratoare alaturi de toti politrucii respectivi.
Doc, mai ia o pauza.
Restul, nu inteleg de ce va mai chinuiti cand e cate o discutie din asta care e clar ca nu duce nicaieri (cum a mai fost una acum nu multa vreme). Lasati omul in pace si nu-i mai dati apa la moara.
Restul, nu inteleg de ce va mai chinuiti cand e cate o discutie din asta care e clar ca nu duce nicaieri (cum a mai fost una acum nu multa vreme). Lasati omul in pace si nu-i mai dati apa la moara.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Doar eu citesc posturile lui Doc cu vocea lui Badea?
Şi încă un lucru, mi se pare de-a dreptul insipid să mai pretindeţi unii de la alţii respect sau să aduceţi bunul simţ în discuţie după ce v-aţi tras singuri în troaca de porci. Fiţi consecvenţi, ce dracu'!
Şi încă un lucru, mi se pare de-a dreptul insipid să mai pretindeţi unii de la alţii respect sau să aduceţi bunul simţ în discuţie după ce v-aţi tras singuri în troaca de porci. Fiţi consecvenţi, ce dracu'!
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Sorry de offtopic, dar asta mi se pare fix genul de ipocrizie pe care o evit ca pe dracu'. Daca e sa ne porcaim, ne porcaim pana la capat.mi se pare de-a dreptul insipid să mai pretindeţi unii de la alţii respect sau să aduceţi bunul simţ în discuţie după ce v-aţi tras singuri în troaca de porci. Fiţi consecvenţi, ce dracu'!
Sau mai bine nu te porcăiești deloc și îți vezi de viață. Energia consumată pe topicul ăsta e demnă de cauze mai bune.
REMEMBER CITADEL
Bi-lal Kaifa...
Cred ca ai perfecta dreptate!! numai ca e greu de definit "pana la capat"Fedaykin » 18 Jul 2015, 22:41 wrote:Sorry de offtopic, dar asta mi se pare fix genul de ipocrizie pe care o evit ca pe dracu'. Daca e sa ne porcaim, ne porcaim pana la capat.mi se pare de-a dreptul insipid să mai pretindeţi unii de la alţii respect sau să aduceţi bunul simţ în discuţie după ce v-aţi tras singuri în troaca de porci. Fiţi consecvenţi, ce dracu'!

- ola small dickie
- Big Daddy
Doc » Sat Jul 18, 2015 9:13 pm wrote:Pentru ca politie politica? Pentru ca amenzi de la CNA aiurea, date de un grup care acum sunt inculpati, pentru ca procesul a fost instrumentat de un inculpat, pentru ca Voiculescu o sa castige in cele din urma la CEDO.ola small dickie » 18 Jul 2015, 18:10 wrote:De ce?Doc » Sat Jul 18, 2015 5:06 pm wrote:Daca eram din/in Bucuresti, sigur ma duceam.

To the contrary, my dear. I was cyber-bulliedmarvas » 19 Jul 2015, 16:49 wrote:Doc trolleaza tot forumul de cateva zile incoace.

Back on topic.
Ieri il auzeam pe Banicioiu cum a incheiat negocierile cu sindicatele, s-a ajuns la 10% marire, DAR... DAR, ATENTIE, pana la sfarsitul lui 2016 salariile in domeniul medical se vor TRIPLA. Nu-i bai, nu-i trebuie decat vreun miliard pentru chestia asta.
DAR prima marire va fi de 10%.
Pacat de el, in domeniu s-au facut niste lucruri bune...
Ieri il auzeam pe Banicioiu cum a incheiat negocierile cu sindicatele, s-a ajuns la 10% marire, DAR... DAR, ATENTIE, pana la sfarsitul lui 2016 salariile in domeniul medical se vor TRIPLA. Nu-i bai, nu-i trebuie decat vreun miliard pentru chestia asta.
DAR prima marire va fi de 10%.
Pacat de el, in domeniu s-au facut niste lucruri bune...
- DarthZombie
- Dremora Lord
Bring back bullying!Doc » Sun Jul 19, 2015 4:56 pm wrote:To the contrary, my dear. I was cyber-bulliedmarvas » 19 Jul 2015, 16:49 wrote:Doc trolleaza tot forumul de cateva zile incoace.