Ce filme am mai vazut
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Ce filme am mai vazut
Wait, wha? Gravity nu era filmul care trebuia sa rupa-n doua la Oscaruri? Cel care sa gaseasca leac pentru AIDS, sa termine foametea la nivel mondial si sa reuneasca IS cu US in cuget si simtiri?
...
Am deja-vu. Probabil ca au trimis un T-3000 in trecut ca sa schimbe prezentul, altfel nu pot sa imi explic.
...
Am deja-vu. Probabil ca au trimis un T-3000 in trecut ca sa schimbe prezentul, altfel nu pot sa imi explic.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mie mi-a plăcut Gravity. Îmi explicați și mie, rațional și obiectiv, ce este în neregulă cu filmul ăsta? Vă purtați de parcă este cel mai prost film din istorie.
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu pe tot parcursul filmului m-am simtit ca si cum cineva incearca timp de 90 de minute sa-mi vanda o punga cu cacat. Cel mai cliseic si mirositor cacat. Cred ca n-am vazut in viata mea un film mai cliseic si mai ieftin. Asa ca, natural, am inceput sa rad copios in timp ce ma uitam. Dar rasul se lupta cu uimirea, cu socul, ca asa ceva exista. Ca filmul asta se ia in serios, ca filmul asta exista si nu e o comedie. Ca starea Hollywoodului, d-astea. Ca exista destul de multa lume care apreciaza acest film. Si nu a fost doar parerea mea. Ma uitam cu Alina si Ana si toti 3 eram intre a face caterinca si a iesi din buimaceala fiecarui moment incredibil de idiot pe care ti-l oferea filmul. Am mai scris pe forum de cateva ori de Gravity. Nu mai retin prea multe, imi mai aduc aminte doar cum Bullock si Clooney tot plutesc unul dupa altul prin spatiu ca intr-o piscina, ca Bullock ajunge intr-o statie spatiala (?) ruseasca si incepe sa citeasca manualul tehnic (???
)) ) sau ceva de genul. Ca Clooney reapare la un moment dat tot plutind prin spatiu din partea cealalta a universului, sau asa visa Bullock dupa prea multa lectura a manualului tehnic rusesc. Nu mai retin. Oricum...doamne...cred ca da...cred ca e cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. Cel putin asta a reusit sa trezeasca in mine. Apropo de momentele idioate, cred la un moment dat le si anticipam, faceam concurs care nimereste urmatorul moment penibil al filmului. Si am reusit parca de cateva ori. Hohote de ras.
am cautat pe net "gravity is shit" ca sa-mi aduc aminte si alte momente. uitasem de asta: fireste ca Bullock ajunge la un moment dat si in chiloti
)))) uitasem
"Here’s the plot: Big Screen Actor flings around like a pinball, grabs ahold of another Big Screen Actor, almost runs out of air, gets knocked into something else, grabs ahold of something, performs some function that isn’t made entirely clear to get home, almost runs out of air again, has something bad happen to him, pinballs again through space, runs out of air again, pinballs again, gets low on oxygen, and then flies back down to Earth. As my ladyfriend said exiting the theater, “it’s Mr. Bean in Space.”

am cautat pe net "gravity is shit" ca sa-mi aduc aminte si alte momente. uitasem de asta: fireste ca Bullock ajunge la un moment dat si in chiloti

"Here’s the plot: Big Screen Actor flings around like a pinball, grabs ahold of another Big Screen Actor, almost runs out of air, gets knocked into something else, grabs ahold of something, performs some function that isn’t made entirely clear to get home, almost runs out of air again, has something bad happen to him, pinballs again through space, runs out of air again, pinballs again, gets low on oxygen, and then flies back down to Earth. As my ladyfriend said exiting the theater, “it’s Mr. Bean in Space.”

- ola small dickie
- Big Daddy
Mafio si ola small dickie la cinema la Gravity. Eu sunt Elaine, Mafio e Jacopo "J" Peterman
Ok, îți înțeleg punctul de vedere. Acum nici nu mai știu dacă mi-a plăcut filmul pentru calitatea lui sau pentru că am un man crush pe George Clooney.
Nah, oricât de buni ar fi Gossling și Fassbender, ăia merg doar de o noapte. George Clooney a prins vremurile în care se fuma în avioane. E un bărbat cu experiență de viață.
- ola small dickie
- Big Daddy
La o discutie despre "barbati bine" chester l-a mentionat pe Victor Ciutacu. Deci nici cu chester nu-mi e rusine.
Mie nu-mi plac nici Clooney nici Ciutacu. Ca sa stabilim asta.
Mie nu-mi plac nici Clooney nici Ciutacu. Ca sa stabilim asta.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Here we go again...Mafio » Tue Jul 21, 2015 3:07 pm wrote:Îmi explicați și mie, rațional și obiectiv, ce este în neregulă cu filmul ăsta?
Gravity nu este film. Este masturbare pentru Oscar si lauda de sine pentru cate minunatii poate produce intr-un cinema 3D (sau cate D-uri isi mai pun cinematografele in ultima vreme, ca am renuntat sa le vizitez din mai multe motive - unul dintre cele minore fiind filmele). You could have muppets or minions instead of Bullock and Clooney and it still wouldn't change jack-shit.
Filmele nu trebuie sa fie (doar) realiste. Sau (doar) romantice. Sau (doar) SF. Sau (doar) despre ceva mai mult decat existenta efemera a omului. Sau (doar) despre estomparea efigiei unui om in cosmosul infinit, asemeni unei crengute rupte dintr-o padure paleozoica. Filmul trebuie, insa, sa insemne ceva pentru a exista. A exista doar de dragul de a exista nu este un motiv bun pentru a exista. Nu ca film. Poate ca videoclip de-a lui Snoop Dogg, dar nu ca film.
Ah, daca te uiti la Gravity cum te uiti la Peaches N Cream, atunci nu am nimic cu o reactie ca a lui ola: macar sa razi bine, daca tot ti-ai pierdut timpul si banii cu asta. Cand incepi sa vezi chipul lui Arsenie Boca in Gravity, insa...
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
my love

Ăsta e cel mai mare căcat pe care l-am citit vreodată. Filmele nu ”trebuie” să fie nici cum. Pot fii doar SF, doar realiste, doar un cadru dubios care nu-ți spune nimic sau doar un videoclip de-a lui Snoop Dogg prelungit la două ore. Treceți peste ideile astea already.McWilliams » 21 Jul 2015, 15:52 wrote:Filmele nu trebuie sa fie (doar) realiste. Sau (doar) romantice. Sau (doar) SF. Sau (doar) despre ceva mai mult decat existenta efemera a omului. Sau (doar) despre estomparea efigiei unui om in cosmosul infinit, asemeni unei crengute rupte dintr-o padure paleozoica. Filmul trebuie, insa, sa insemne ceva pentru a exista. A exista doar de dragul de a exista nu este un motiv bun pentru a exista. Nu ca film. Poate ca videoclip de-a lui Snoop Dogg, dar nu ca film.Mafio » Tue Jul 21, 2015 3:07 pm wrote:Îmi explicați și mie, rațional și obiectiv, ce este în neregulă cu filmul ăsta?
Și da, Gravity e nașpa.
Filmele nu trebuie sa fie (doar) realiste. Sau (doar) romantice. Sau (doar) SF. Sau (doar) despre ceva mai mult decat existenta efemera a omului. Sau (doar) despre estomparea efigiei unui om in cosmosul infinit, asemeni unei crengute rupte dintr-o padure paleozoica. Filmul trebuie, insa, sa insemne ceva pentru a exista. A exista doar de dragul de a exista nu este un motiv bun pentru a exista. Nu ca film. Poate ca videoclip de-a lui Snoop Dogg, dar nu ca film.

Mafio » 21 Jul 2015, 16:50 wrote:Nah, oricât de buni ar fi Gossling și Fassbender, ăia merg doar de o noapte. George Clooney a prins vremurile în care se fuma în avioane. E un bărbat cu experiență de viață.

I have since taken it back.La o discutie despre "barbati bine" chester l-a mentionat pe Victor Ciutacu. Deci nici cu chester nu-mi e rusine.
I'm livin' in a love shadow
Nu știu ce să zic despre asta, Gossling e genul de băiat care aleargă pe bandă cu bebelușul în brațe în curtea din spatele casei. Trebuie să se mai maturizeze. Dar da, l-aș prezenta părinților după un an de relație așa, de impresie.
Nu-ti place Gravity pentru ca esti extrovert d-ala care se uita dupa dialog si rapoarte inter-umane in filme si nu poate vedea altceva. De fapt a vorbi cu cineva in timpul unui film al carui intreg scop e imersiunea e... you're doing it wrong. Nu esti in camera in fata ecranului, esti Sandra Bullock si plutesti in spatiu.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu pot sa imersiune in spatiu, nu pot sa ma simt Sandra Bullock in chiloti in spatiu cand la fiecare 10 secunde sunt lovit de cate un moment prea stupid sau replica prea stupida. Nu am imunitatea asta.
Pentru Fassbender naysayers, uitați-vă la The Counselor, un film mișto și underrated. I-aș da o bucă. No homo.
REMEMBER CITADEL
- ola small dickie
- Big Daddy
Apropo de barbati eu n-am inteles niciodata cum dracului e sexy Daniel Craig. Cum e el sexy si cum a ajuns el sa-l joace pe James Bond. Cu mecla aia. Are o mecla de parca e un vecin de scara mutat din moldova si e instalator sanitar.
Ai mai zis asta în trecut ola. De fapt, ați mai avut fix discuția asta. Sunteți niște babe, lol.
- ola small dickie
- Big Daddy
am imbatranit.