PMS & forum drama

Ce vă place la forum şi site și ce nu (dar mai mult ce vă place). Opinii, sugestii, critici.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14558
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Forum Nivelul 2

Post by ola small dickie »

:lol: da. imi cer scuze. nu m-am gandit ca e adresat lui caleb. credeam ca imi e adresat mie. m-am grabit. sunt de acord cu tine acum ca am inteles de fapt ce ai vrut sa zici.
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
User avatar
MC
Dremora Lord
Posts: 3048
Joined: 3 Mar 2014, 00:11

Re: Forum Nivelul 2

Post by MC »

Bai era vorba de bun simt si maturitate sa nu pui alea pe forum ca sa le vada toata lumea pentru ca nu erau adresate tuturor. Nu erau obligati sa vada mizeriile pe care intentionat ti le-am turnat in cap ca sa iti alegi altadata mai cu grija cuvintele cand ma faci cocalar fara motiv.
Voiai sa imi iau ban? Imi puteai da raport sau sa trimiti mesajul direct unui mod. In schimb tu ai iesit pe ulita si ai inceput sa urli cat te-au tinut plamanii injuraturile pe care ti le-am turnat in cap in casa in timp ce toti vecinii ieseau la gard sa vad ce se intampla. Pentru ca ai meritat. Ti-am mai spus si ti-am aratat ca pot sa vorbesc pe limba fiecaruia.

Poti sa o lasi balta acum si nu mai pozezi in victima inocenta pentru ca e penibil. Toata lumea te felicita pentru atitudinea ta. Eu mi-am luat "pedeapsa" mergem mai departe.

In rest logica ta de mai sus cu doua posturi da rateuri grave. Cica "din momentul in care mi-l trimite mesajul apartine si mie si pot sa vreau ce fac cu el". just ....
User avatar
Mafio
Hammer Haunt
Posts: 1052
Joined: 2 Mar 2014, 16:07
Location: Constanța/București

Re: Forum Nivelul 2

Post by Mafio »

Tu nu dădusei ignore ''tripletei de aur''?
User avatar
MC
Dremora Lord
Posts: 3048
Joined: 3 Mar 2014, 00:11

Re: Forum Nivelul 2

Post by MC »

Ete ca m-am razgandit :D
Probleme?
User avatar
Mafio
Hammer Haunt
Posts: 1052
Joined: 2 Mar 2014, 16:07
Location: Constanța/București

Re: Forum Nivelul 2

Post by Mafio »

E ok, mă bucur că am revenit la sentimente mai bune.
User avatar
.chester
Dremora Lord
Posts: 3712
Joined: 12 May 2014, 19:49

Re: Forum Nivelul 2

Post by .chester »

Eu nu inteleg cum ii poti trimite cuiva o litanie de injuraturi ca la usa cortului (cu tot cu justificari ca "stiu sa vorbesc pe mai multe limbi, am o capacitate extraordinara de a ma adapta la nivelul interlocutorului, etc") si apoi sa ii pretinzi aceluiasi individ sa dea dovada de bun-simt si maturitate, cand tie insuti iti lipsesc elementele enumerate. Cele doua actiuni se bat cap in cap. Fii respectuos cu mine, FUTU-TI MORTII MA-TII!

Oricum, pe viitor, il nominalizez pe Mafio pentru astfel de refulari. I-am trimis deunazi un PM foarte insultator si mi-a zis doar "mersi" sau ceva de genul. Smecher baiat.
I'm livin' in a love shadow
Zaorish
Headcrab
Posts: 98
Joined: 5 Mar 2014, 12:31

Re: Forum Nivelul 2

Post by Zaorish »

Chiar daca se numea direct message, mesaj cu posta romana, email ideea era aceeasi. Faptul ca primesti un mesaj nu-l face proprietatea ta.

However, sa consideri ca ai respectat conduita forumului doar prin faptul ca nu te-a vazut decat un alt user in momentul in care nu o respectai e cel putin amuzant. Altfel PM ar deveni un mod de eludare a regulamentului doar prin simplul fapt ca nu ar fi vazut de nimeni. Cand alegi sa injuri pe cineva (desi ma depaseste cum dracu poti sa injuri la modul ala, de rude, de morti, de plm , mai mult, sa ti se para cool ca esti capabil -de parca ar fi unul din skillurile vitale in societate - sa insiri niste spuraciuni din folclorul suburban pentru o glumita mai mult sau mai putin reusita) iti asumi ca nu respecti regulamentul si ca doar faptul ca moderatorii nu afla te fereste de ban. Well, in cazul asta au aflat. Discutia despre cat de moral sau imoral e ca cineva sa posteze un mesaj privat e interesanta, dar ce-i drept, nu e acoperita de regulamentul forumului. De aici si finalitatea ban pentru injuraturi, avertisment pentru glumita mai mult sau mai putin reusita, dupa gusturi.
User avatar
Marius Ghinea
Headless Kamikaze
Posts: 283
Joined: 26 Mar 2014, 15:33

Re: Forum Nivelul 2

Post by Marius Ghinea »

nu inteleg unde isi lasa normalitatea mentala si sanatatea mintala cei care vorbesc despre un asa-zis butthurt al lui ola si care considera ca mesajele private trebuie sa ramina private. daca as primi un mesaj similar l-as face instant public, pentru a avertiza asupra conditiei umane (deocamdata) ascunse a unui membru al forumului. stiu, este munca de vidanjor, iar vidanjorii intotdeauna ajung sa puta de la materia fecala, dar munca lor este necesara pentru comunitate. multumita lui ola, tocmai am aflat ca un anumit membru al forumului va intra pe lista mea de ignore - cineva care este capabil sa trimita un asemenea mesaj privat trebuie ocolit cu grija si ignorat cu sirguinta.

deci, multumesc, ola. pacat ca ai capatat prostul obicei de a fi bully si flamer fara rost pe aici.
acceptam multe de la poeti, dar si asteptam pe masura.
User avatar
MC
Dremora Lord
Posts: 3048
Joined: 3 Mar 2014, 00:11

Re: Forum Nivelul 2

Post by MC »

@Zaorish
Confunzi forumul, board-ul mai exact, cu sectiunea de mesaje private unde ma adresez direct unei pesoane in privat. Exact cum as fi trimis un mail sau un sms sau mai stiu eu ce. I-am trimis PM tocmai pentru a nu incalca regulamentul referitor la limbajul indecent. Asta este o optiune a forumului. Vrei sa te adresezi unei persoane in privat, direct, fara sa stie ceilalti? folosesti functia de PM. Sau cel putin asa o percep eu.
Nu l-am spamat cu mesaje pe PM astfel incat sa se poata considera ca am abuzat de aceasta functie. A fost doar un mesaj, de fapt doua pline de injuraturi adresate unei persoana care a reusit (i-a trebuit ceva timp) sa ma scota din sarite cu acel post care practic a "umplut paharul".

Faptul ca a postat acel PM pe forum adica pe un spatiu "public" pana la urma (ca tot exista practica judiciara care considera Facebook-ul spatiu public) iese din sfera mea de control si de vointa. Pana la urma nu eu am pus acele injurii in vazul tuturor dar eu am fost sactionat pentru i le-am trimis in privat lui Ola. De fapt am fost sanctionat pt ca l-am injurat pe Ola. punct. Mai mult din pricina faptului ca s-au ofensat moderatorii de injuriile "de cocalar" (dupa cum m-a numit respectivul) pe care i le-am adresat decat ca as incalcat in mod concret ceva din regulament.


Ma rog. Nu stiu de ce se tot rascoleste rahatul pt ca deja incepem sa devenim redundanti in explicatii.
Marius Ghinea » Thu Jul 23, 2015 11:46 am wrote:nu inteleg unde isi lasa normalitatea mentala si sanatatea mintala cei care vorbesc despre un asa-zis butthurt al lui ola si care considera ca mesajele private trebuie sa ramina private. daca as primi un mesaj similar l-as face instant public, pentru a avertiza asupra conditiei umane (deocamdata) ascunse a unui membru al forumului. stiu, este munca de vidanjor, iar vidanjorii intotdeauna ajung sa puta de la materia fecala, dar munca lor este necesara pentru comunitate. multumita lui ola, tocmai am aflat ca un anumit membru al forumului va intra pe lista mea de ignore - cineva care este capabil sa trimita un asemenea mesaj privat trebuie ocolit cu grija si ignorat cu sirguinta.

deci, multumesc, ola. pacat ca ai capatat prostul obicei de a fi bully si flamer fara rost pe aici.
acceptam multe de la poeti, dar si asteptam pe masura.

LE: imi pare rau daca gandesti asa.
Te respect si te apreciez in continuare. Nu cred ca merit sa imi dai ignore doar pentru ca am explodat la hartuirea sistematica de pe forum a lui Ola. E vorba de ani de zile.
Zaorish
Headcrab
Posts: 98
Joined: 5 Mar 2014, 12:31

Re: Forum Nivelul 2

Post by Zaorish »

Nu confund nimic. Regulamentul unui mediu reglementeaza modul in care ne manifestam in mediul ala. Nu legile, ca nu ai fost bagat in civil ci banat. Regulamentul forumului interzice si sa ne injuram. Fara sa faca referire la injuratul in public, injuratul redactiei, injuratul a 5 oameni in acelasi timp. De aici si posibilitatea sa dam report la orice mesaj privat pe care il primim. In momentul in care tu injuri pe cineva, incalci regulamentul, indiferent de cati receptori ai avut pentru injuraturi. Daca ola nu posta mesajul public si-ti dadea direct report tu oricum erai banat. Deci nu a fost relevant ca noi ne-am fi ultragiat de injuraturile tale.

Argumentul cu mailul sau cu sms ul nu are relevanta, pentru ca guess what, lumea reala nu (mai) are regulament decat foarte limitat de civil despre cat ne putem injura. Practica judiciara, care e si foarte limitata (o decizie Cap si o decizie ICCJ) se referea la ceva ce e reglementat juridic inclusiv sub aspectul numarului de receptori (ca e greu sa discriminezi fara sa te exprimi public :D ). Forumul reglementeaza atat " 7. Remarcile jignitoare/rasiste/sexiste la adresa oricărui membru, din partea oricărui membru, vor fi sancţionate la discreţia moderatorului. " Sa pui egalitate intre cele doua mi se pare profund gresit. Sure insa, nu pot sa zic ca tin neaparat sa continui discutia, mai ales cand devine prea tehnica pentru un forum de jocuri am intervenit strict pe ideea ca putem face orice/oricat/oricum daca nu e in public, ceea ce continui sa cred ca e o atitudine de smecherie romaneasca,de a evita regulile, dar profund gresita.
Last edited by Zaorish on 23 Jul 2015, 13:58, edited 1 time in total.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14558
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Forum Nivelul 2

Post by ola small dickie »

Marius Ghinea » Thu Jul 23, 2015 11:46 am wrote:nu inteleg unde isi lasa normalitatea mentala si sanatatea mintala cei care vorbesc despre un asa-zis butthurt al lui ola si care considera ca mesajele private trebuie sa ramina private. daca as primi un mesaj similar l-as face instant public, pentru a avertiza asupra conditiei umane (deocamdata) ascunse a unui membru al forumului. stiu, este munca de vidanjor, iar vidanjorii intotdeauna ajung sa puta de la materia fecala, dar munca lor este necesara pentru comunitate. multumita lui ola, tocmai am aflat ca un anumit membru al forumului va intra pe lista mea de ignore - cineva care este capabil sa trimita un asemenea mesaj privat trebuie ocolit cu grija si ignorat cu sirguinta.

deci, multumesc, ola. pacat ca ai capatat prostul obicei de a fi bully si flamer fara rost pe aici.
acceptam multe de la poeti, dar si asteptam pe masura.
Multumesc, Marius!
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
User avatar
.chester
Dremora Lord
Posts: 3712
Joined: 12 May 2014, 19:49

Re: Forum Nivelul 2

Post by .chester »

Faggots.
I'm livin' in a love shadow
User avatar
Mărar
Electro-Chemist
Posts: 2410
Joined: 2 Mar 2014, 14:08

Re: Forum Nivelul 2

Post by Mărar »

Ce va mai place sa discutati pe marginea unui non-subiect. User-ul Moldovan a fost magar (ma abit de la mai mult), a primit un ban de cateva zile care nu consider ca trebuie justificat in vreun fel avand in vedere ca este vorba de un forum privat si oricum ma indoiesc ca i-a afectat in vreun fel viata de zi cu zi.

Daca era dupa mine i-as fi dat ban permanent, pe sistemul "Unitatea isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela". Dar dupa logica asta probabil ar fi zburat mai multi si oricum forumul e cam pustiu.

My 2 cents.
User avatar
Stokkolm
Dremora Lord
Posts: 2555
Joined: 3 Mar 2014, 22:28

Re: Forum Nivelul 2

Post by Stokkolm »

Chiar si MC insusi recunoaste ca e gresit ce a facut, dar sa nu uitam totusi ca are ca circumstanta atenuanta cyberbullying-ul ce l-a suferit pe forum in ultimele luni.
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 3661
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Re: Forum Nivelul 2

Post by marvas »

Stokkolm » Thu Jul 23, 2015 5:08 pm wrote:Chiar si MC insusi recunoaste ca e gresit ce a facut
uhm, el recunoaste doar ca e gresit ca am vazut noi ce-a facut, ca in rest e super multumit de cum i-au iesit injuraturile.
User avatar
DarthZombie
Dremora Lord
Posts: 4183
Joined: 2 Mar 2014, 15:25

Re: Forum Nivelul 2

Post by DarthZombie »

Nu inteleg de ce se tot invarte lumea in jurul cozii. Ola l-a provocat pe MC in speranta ca il va enerva si ca va obtine o reactie. Cand a obtinut acea reactie omul a postat cu mandrie ca sa ne arate tuturor cat de tare a fost el cand l-a enervat pe MC. Daca era asa de oripilat de injuraturile primite, asa precum se victimizeaza pe aici, dadea raport si gata, MC isi lua ban-ul cuvenit si totul lua sfarsit. In schimb avem a n-a drama generata din tastele lui ola, eterna victima a nedreptatii care mereu omite in mod convenabil sa ne spuna si de la ce pornesc acele drame.

Si sa fie clar, nu sunt de acord cu reactia lui MC, dar macar pot sa inteleg de ce a facut ce a facut. Asta in caz ca se trezeste unul sa spuna ca eu il apar pe MC si ca atare apar injuraturile de ultima speta.
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 3661
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Re: Forum Nivelul 2

Post by marvas »

Zombie a inceput sa copieze post-urile lui MC legate de Charlie Hebdo si sa le adapteze.
DarthZombie » Thu Jul 23, 2015 5:20 pm wrote:Si sa fie clar, nu sunt de acord cu reactia teroristilor, dar macar pot sa inteleg de ce au facut ce au facut. Asta in caz ca se trezeste unul sa spuna ca eu ii apar si ca atare apar crimele lor de ultima speta.
User avatar
DarthZombie
Dremora Lord
Posts: 4183
Joined: 2 Mar 2014, 15:25

Re: Forum Nivelul 2

Post by DarthZombie »

Uau, serios? Aici am ajuns? Credeam ca esti inginer, nu expert in jonglerii mentale. "ce cocalar" la un post oarecare nu e altceva decat o insulta, atat si nimic mai mult. Caricaturile alea aveau un mesaj mai profund decat simpla intentie de a jigni, cred ca si tu poti sa intelegi asta. Una e sa intelegi [nu "justifici"] reactia la o insulta, alta e sa te legi de o forma de arta si de critica sociala/politica/religioasa/whatever.

Si ca tot Ola spune ca era obligat sa puna public ce a primit, hai sa luam situatia asta ipotetica. Ai o problema cu un coleg de servici, nu conteaza ce in afara de faptul ca treaba e groasa rau. Cum procedezi? Te duci in mijlocul spatiului de lucru si strigi tuturor ce a facut si dres ala? Sau te duci in biroul sefului/HR si vorbesti in privat despre situatia delicata? Care varianta este de preferat tuturor? Cea in care ii implici pe toti intr-o problema ce priveste pe tine si pe colegul problematic, sau cea in care te adresezi celor in masura sa transeze situatia?
User avatar
.chester
Dremora Lord
Posts: 3712
Joined: 12 May 2014, 19:49

Re: Forum Nivelul 2

Post by .chester »

Cate discutii, insulte si lacrimi de la doar doua cuvinte: "ce cocalar". Doua cuvinte care ne-au zguduit lumea. Never forget.
I'm livin' in a love shadow
User avatar
rdo
Hammer Haunt
Posts: 1076
Joined: 3 Mar 2014, 23:56
Location: Piatra-Neamt

Re: Forum Nivelul 2

Post by rdo »

^ Ola scrisese cuvintele alea cu scopul de a sicana, si nu era prima oara cand facea asta
N-o mai suge si tu aiurea
Locked

Return to “Sugestii Forum & Site”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests